Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Περνά στην “αντεπίθεση” ο διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης που φωτογραφήθηκε κάτω από τον Σφαγέα Κεμάλ και ΑΠΕΙΛΕΙ. Απαντάμε στον κ.Τσερμπάκ : Τιμούμε τις φωτο του Κολοκοτρώνη κι όχι του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΚΕΜΑΛ



Από τον Κύριλλο Τσερμπάκ, λάβαμε μια ύποπτα απειλητική επιστολή, η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να εκλειφθεί ως εξόχως μηνύσιμη και να τον κάνουμε να τρέχει πληρώνοντας πολλά δικαστικά έξοδα σε φίλους του δικηγόρους.

Την δημοσιεύουμε ΟΛΗ και ακολουθεί το σχόλιο μας.

“Δεν συνηθίζω να απαντώ σε κακεντρεχή και κακόβουλα δημοσιεύματα που βρίθουν ψευδών και ανυπόστατων στοιχείων. Επειδή όμως έχετε παραβιάσει κάθε κώδικα υπεύθυνης και αξιόπιστης πληροφόρησης προσβάλλοντας άτομα και θεσμούς, οφείλω να σας γνωρίσω τα εξής :

Κύριοι, έχετε λάβει διευκρινίσεις από τον υπεύθυνο Πληροφορικής του Σχολείου που ξεκαθαρίζει το θέμα της φωτογραφίας.


Επίσης, ανακοινώθηκε από το Σύλλογο Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης ο πραγματικός λόγος αποβολής του μαθητή που καμία σχέση δεν έχει με το θέμα της Σημαίας και του Εθνικού Ύμνου.

Aν θέλετε να θεωρείστε αξιόπιστο site οφείλατε ήδη να είχατε κατεβάσει τη φωτογραφία την οποία δημοσιεύσατε χωρίς άδεια και χωρίς να αναφέρετε την πηγή, καταπατώντας κάθε έννοια δεοντολογικής συμπεριφοράς δημόσιου μέσου επικοινωνίας. Προσβάλλοντας μάλιστα με ποταπό τρόπο την αξιοπρέπεια ατόμου που ούτε καν γνωρίζετε και δεν φροντίσατε τουλάχιστον πριν τη δημοσίευση του κατάπτυστου άρθρου να διασταυρώσετε και να εξακριβώσετε τα πραγματικά γεγονότα.

Και μάλιστα χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα τα ελληνικά σύμβολα τα οποία οφείλουμε όλοι να τιμούμε και να μην καπηλευόμαστε για οποιοδήποτε λόγο.

Κύριοι, καλείσθε να αποσύρετε άμεσα όλα τα σχετικά δημοσιεύματα που αναφέρονται στο πρόσωπό μου και στο Σύλλογο Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης του οποίου η δημόσια εικόνα έχει πληγεί αναίτια και ανήθικα, και να αποκαταστήσετε την αλήθεια.

Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.

Τσερμπάκ Κύριλλος

Υ.Γ. Αλήθεια κύριοι από πότε είναι και το επίθετο ενός ατόμου δείκτης Ελληνικότητας για έναν Έλληνα Πολίτη με Έλληνες γονείς;”

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ


Κύριε,
ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ως ελεύθερο δημοσιογραφικό portal δημοσιοποίησε μια “καταγγελία αναγνώστη” στην οποία κρατήσαμε σαφείς αποστάσεις αλλά και επιφυλάξεις όταν άλλα portal την υιοθέτησαν αμάσητη. Επίσης δημοσιοποιήσαμε (προς αποκατάσταση της αληθείας, όπως ειπώθηκε) και την απάντηση του κυρίου Σιδηρόπουλου, ο οποίος είχε νωρίτερα επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί μας. Επίσης δημοσιοποιήσαμε ΚΑΙ την δική σας απάντηση (με απειλές) για την δεύτερη αποκατάσταση της αλήθειας, όπως λέτε. Άρα λογικά η “αλήθεια αποκαταστάθηκε”. Έτσι δεν είναι;

Πάμε τώρα σε κάτι ακόμα : Εσείς ως Έλλην εκπαιδευτικός θεωρείται πρέπον, ελληνικό και βέβαια πατριωτικό να φωτογραφίζεστε στην Τουρκία υπό την φωτογραφία του Κεμάλ τον οποίο οι Έλληνες θεωρούμε -ελπίζουμε όλοι ανεξαιρέτως- σφαγέα; Ναι ή όχι κύριε Τσερμπακ; Όσο για “δείκτη ελληνικότητας κλπ”, αυτά όχι σε μάς κύριε Τσερμπακ.

Πολύ ευχαρίστως να πιούμε καφέ και να τα πούμε από κοντά αλλά όχι υπό την φωτο του Κεμάλ αλλά του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Αλήθεια, ποια η άποψη σας για τον ήρωα του 1821, Θεόδωρο Κολοκοτρώνη; Τι λένε άραγε γι' αυτόν οι συνάδερφοί σας, Τούρκοι εκπαιδευτικοί;

Η χώρα μας χάνεται και σεις σε άλλα αρμενίζετε, φίλτατε κύριε Τσερμπακ…


Δικό μας Σχόλιο : Αν είναι τελικά αλήθεια (εμείς πιστεύουμε ότι είναι αλήθεια) το ότι απεβλήθει ο μαθητής γιατί ζήτησε την έπαρση της σημαίας και την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου, ελπίζουμε το Υπ. Παιδείας να καθαιρέσει και να στείλει σπίτι του τον εν λόγο «κύριο» και να μην κάνουν για άλλη μια φορά τα στραβά μάτια και να το αφήσουν να περάσει έτσι.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου