Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Το θανάσιμο μυστικό των Κέννεντι !!!

KENNEDY 632 355

Αφορούσε την αδερφή του Τζων Κέννεντι, την Ρόζμαρι η οποία γεννήθηκε με νοητική στέρηση και της έκαναν λοβοτομή!


Τώρα, ο ανιψιός της Ρόζμαρι, Τίμοθι Σράϊβερ, αποκαλύπτει στο νέο του βιβλίο την απίστευτη ιστορία της Ρόζμαρι, η οποία κλείστηκε σε ίδρυμα μετά την λοβοτομή στην οποία την υπέβαλλε ο ίδιος της ο πατέρας!


Η Ρόζμαρι πέθανε το 2005. Και από την στιγμή που υποβλήθηκε σε λοβοτομή μπορούσε να μιλήσει ελάχιστα και να επικοινωνήσει.

Ο πατέρας της και πατέρας του μετέπειτα Προέδρου των ΗΠΑ, κρυφά από την οικογένειά του αποφάσισε να της κάνει λοβοτομή κρυφά από την οικογένειά του. Μάλιστα, απογοητεύτηκε τόσο πολύ από τα τραγικά αποτελέσματα της λοβοτομής που δεν την επισκέφθηκε ποτέ ξανά στο ίδρυμα που την είχε κλείσει!


Η οικογένεια Κέννεντι πριν ακόμα η Ρόζμαρι κλειστεί σε ίδρυμα, την αντιμετώπιζε σα να ήταν ένα φυσιολογικό παιδί. Πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τα αδέρφια της, έκανε τις ίδιες δραστηριότητες με εκείνα και αρνούνταν με άλλα λόγια να δουν την πραγματικότητα.

Γράφει ο Σράϊβερ : «Προσπάθησαν να κρύψουν την κατάσταση της Ρόζμαρι από την ίδια αλλά και από τους φίλους του!».

Όσο περνούσαν τα χρόνια και η Ρόζμαρι μεγάλωνε μετακόμισε με την οικογένειά της στην Αγγλία αφού ο πατέρας της έγινε ο πρέσβης των ΗΠΑ στο Λονδίνο. Η Ρόζμαρι άρχισε να γίνεται ακόμα και βίαιη.

Το 1941 ο πατέρας της αποφάσισε να συμβουλευθεί τους γιατρούς.

Προγραμμάτισε να υποβληθεί η κόρη του σε λοβοτομή χωρίς να το πει στην γυναίκα του και στα παιδιά του!

Το αποτέλεσμα ήταν συγκλονιστικό. Δεν μπορούσε πια να μιλήσει, δεν μπορούσε να κινηθεί και έπαψε να είναι εναξέρτητη για το υπόλοιπο της ζωής της!


Την έκλεισαν σε ένα ίδρυμα στο Γουισκόνσιν και από τότε ο πατέρας της δεν την επισκέφθηκε ποτέ και δεν αποκάλυψε ούτε στα παιδιά του που βρίσκεται η αδερφή τους!


Πολλά χρόνια αργότερα ο κώδικας της σιωπής κάπως έσπασε και η θεία Ρόζμαρι βρέθηκε στο σπίτι του Σράϊβερ. Την θυμάται να λέει μόνο κάποιες λέξεις ή φράσεις όπως "κάτι να φάω", "Τέντι" και "Γιούνις" που ήταν το όνομα της μητέρας της.

Πέθανε στις 7 Ιανουαρίου του 2005 σε ηλικία 86 ετών με όσα αδέρφια της ήταν εν ζωή στο πλευρό της.


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου