Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΗΠΑ : Η ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ :

ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΪ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ !!!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Fort Lauderdale της Φλόριδα, όπου σύμφωνα με έναν νέο νόμο, η διανομή τροφίμων θεωρείται ποινικό αδίκημα !

Στο βίντεο εμφανίζονται αστυνομικοί να συλλαμβάνουν τον 90χρονο Arnold Abbott, ο οποίος ηγείται της ομάδας «Αγάπη στον Γείτονα», την ώρα που μαζί με άλλους εθελοντές μοίραζαν φαγητό στους άστεγους στο πάρκο Stranahan !!!


Στο σημείο του περιστατικού έσπευσαν έξι αστυνομικοί με τέσσερα περιπολικά! «Πέταξε αμέσως το πιάτο που κρατάς», φωνάζει ένας από τους αστυνομικούς πριν συλλάβει τον ηλικιωμένο άνδρα, ενώ στη συνέχεια ένας άλλος του επιδίδει την κλήση για το δικαστήριο.

Ο Abbott, μαζί με τον Αιδεσιμότατο Canon Mark Sims και τον Αιδεσιμότατο Dwayne Black, κινδυνεύουν να καταδικαστούν σε 60 ημέρες φυλάκιση για την παραβίαση ενός νέου αμφιλεγόμενου νόμου που απαγορεύει την διανομή τροφίμων.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ο νόμος θεσπίστηκε για να περιορίσει τον αυξανόμενο πληθυσμό των αστέγων στο κέντρο της πόλης.

Ο 90χρονος ασχολείται ως εθελοντής με τη σίτιση των αστέγων εδώ και 23 χρόνια.

«Προσπαθούμε απλώς να θρέψουμε ανθρώπους που πεινούν», δήλωσε ο Αιδεσιμότατος Sims. «Η ποινικοποίηση αυτής της πράξης είναι αντίθετη με όσα πιστεύω τόσο ως ιερέας, όσο και ως πιστός».

«Δεν νομίζω ότι η πόλη έχει το δικαίωμα να μας λέει ότι δεν μπορούμε να θρέψουμε τους άστεγους», ανέφερε ο αιδεσιμότατος Black. «Αυτό αντιτίθεται στους χριστιανικούς μου όρκους».

Ο 90χρονος Abbott εμφανίστηκε «προκλητικός», λέγοντας ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει παρά το γεγονός ότι απειλείται με φυλάκιση.

Η σίτιση των αστέγων ποινικοποιείται σταδιακά σε ολόκληρη την Αμερική. Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε τον περασμένο μήνα αναφέρει ότι 21 μεγάλες πόλεις έχουν ήδη απαγορεύσει τη διανομή τροφίμων ενώ άλλες 10 πόλεις έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για τη θέσπιση παρόμοιων μέτρων.


ΑΝΤΙ ΑΛΛΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΘΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΑΓ. ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ : "ΑΝ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ, Ο ΘΕΟΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" !!!



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου