Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

CASUS BELLI Ή ΑΛΛΙΩΣ «ΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ»;


Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη

Προχθές ένας αποχτηνωμένος (υπάρχει κι άλλο είδος;;;) αλβανός άνοιξε πυρ κατά αθώων, τραυματίζοντας τουλάχιστον 11 (3 εκ των οποίων βαριά). Μεμονωμένο περιστατικό; Μόνο εθελοτυφλούντες ηλίθιοι θα το χαρακτήριζαν έτσι...

Οι φυλακές μας πνίγονται από το βάρος του 70% των κατάδικων που είναι αλλοδαποί, ενώ αν προσθέσουμε «ελληνοποιημένους» (στη συντριπτική τους πλειοψηφία παράνομα...) και γύφτους το ποσοστό πρέπει να αγγίζει το 90%. 

Το ίδιο πνίγεται το δικαστικό μας σύστημα που έχει καταντήσει αντικείμενο διεθνούς χλεύης. Άλλωστε, με τις διαρκείς «αποσυμφορήσεις» οι ποινές κατάντησαν «χάδι» για τους σκληρούς εγκληματίες, ενώ το περίπλοκο δικαστικό σύμπλεγμα, η επιλεκτική μη-τήρηση νόμων (π.χ. οι ήδη παράνομα παρόντες στη χώρα λαθροεισβολείς έπρεπε να φυλακίζονται με το παραμικρό αδίκημα, αφού δεν έχουν «πρότερο έντιμο βίο» ούτε δικαιούνται ανασταλτικού χαρακτήρα ποινής) και η περιρρέουσα διαφθορά επιτρέπει την ατιμωρησία σε όσους εξ΄αυτών διαθέτουν αρκετά (δείτε σχετικά ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ... στο http://plagiaskepsi.blogspot.gr/2012/06/greecenotpunishingcriminalsnotrewarding.html).Με ρυθμό σχεδόν ενός ανά δύο ημέρες, κάποιος Έλληνας θα δολοφονηθεί από αλλοδαπό. Εκατοντάδες άλλοι θα τραυματιστούν βαριά ή θα μείνουν ανάπηροι. Οι γυναίκες και οι κόρες μας βιάζονται καθημερινά βάσει και του ισλαμικού σχεδίου για τη «στείρωσή» τους δια του βιασμού, ενώ τώρα άρχισαν οι επιθέσεις στις μανάδες και στις γιαγιάδες μας (ειδικότητα των πακιστάνων...). Τα Ελληνόπουλα που δεν είναι αρκετά τυχερά ώστε να πάνε σε ιδιωτικά, πέφτουν συνεχώς θύματα bullying.

Η λεηλασία της Ελλάδος είναι πρωτοφανής. Σπίτια «σηκώνονται» εκ βάθρων. Ειδικά τα εξοχικά έχουν ρημαχθεί κατ’ επανάληψη κι έχω γνωστούς που αρνούνται να πάνε στα πατρικά τους γιατί ντρέπονται να μην έχουν μια κατσαρόλα. Κάγκελα, σωλήνες και οτιδήποτε μεταλλικό πέφτουν «θύματα» της ακόρεστης όρεξης των «τρωκτικών των μετάλλων» (δείτε σχετικά και ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ; στο http://plagiaskepsi.blogspot.gr/2011/08/whengarbaggeends.html). Το ίδιο και οι φτωχές υποδομές μας: αρχής γενομένης από τις ράγες των σιδηροδρόμων και τα καλώδια του ρεύματος και φτάνοντας μέχρι τους μετασχηματιστές και σημαντικά έργα όπως ο φωτισμός της Ακροκορίνθου και του Κάστρου Ιωαννίνων !!!

Ατομικές, εταιρικές και περιουσίες οργανισμών που αποκτήθηκαν με κόπους δεκαετιών εξαφανίζονται. Από το κομπόδεμα μικροαστών που δεν έχουν την πολυτέλεια της θυρίδας μέχρι τα υλικά εργοστασίων και γραφείων σε συντηρητική κατάσχεση (άρα αφύλακτα) και από τις συλλογές μέχρι τους εξοπλισμούς κατασκηνώσεων όπως οι Πρόσκοποι και η Εκκλησία, τίποτα δε μένει απρόσβλητο από τους πλιατσικολόγους που αλωνίζουν ανενόχλητα.

Και η εξολόθρευση των Ελλήνων παίρνει κι άλλες, πιο ύπουλες και «υπόγειες», μορφές :

Η πλημμύρα ναρκωτικών (ιδιαίτερα χασίς) αποτελείωσε την, ήδη διαβρωμένη από την αριστερή θολοκουλτούρα των σάπιων εκπαιδευτικών, νεολαία μας σε δραματικό βαθμό.

Η κατάληψη θέσεων εργασίας επιτείνει τη δραματική ανεργία (αναλογιστείτε πόσες καμαριέρες, πόσοι γηροκόμοι, πόσοι οδηγοί ταξί κλπ., μένουν άνεργοι λόγω λαθροπλημμύρας) οδηγώντας στην υπογεννητικότητα και στην απελπισία. Χάρη δεστην, κατά συρροή πλέον, εθνοπροδοσία Σαμαρά καταλαμβάνουν θέσεις πλέον και στο Δημόσιο και δη στα Σώματα Ασφαλείας, τον κρισιμότερο τομέα!!! (δείτε π.χ. Η «ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ, Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΗΜΑΘΙΑΣ... στο http://plagiaskepsi.blogspot.gr/2012/05/greekswillingtowork.html).

Η μετάδοση λοιμωδών νοσημάτων κατατρώει σαν σαράκι την υγεία μας. Το ίδιο και η εισβολή «ψευτοασφαλισμένων» όπως π.χ. τα αλβάνια που με λίγα ένσημα νοσηλεύουν όλη την οικογένεια και οι Βούλγαροι που συνταξιοδοτούνται εδώ... (δείτε π.χ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ - ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ (ΗΔΗ ΣΑΘΡΑ) ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ στο http://plagiaskepsi.blogspot.gr/2011/06/balkanbulgarianbombingreecessocialsecur.html).

Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν δεκαετίες τώρα, ακούω, προς μεγάλη μου κατάπληξη, από στόματα και ανθρώπων που σέβομαι κι εκτιμώ ως πατριώτες το παράλογο : «Μα δεν κηρύχθηκε πόλεμος... Τι να κάνουμε εμείς; Αν μας φωνάξει το Κράτος, τότε ναι...» !!!

Μα τι περιμένετε; Να σας στείλει το Εγκληματιστάν (δεν το εξωραϊζω ως αλβανία...) τον πρέσβη του για να αναφωνήσετε «alors cest la guerre» (που σιγά μην το κάνουν οι πουλημένοι ραγιάδες πολιτικοί μας – τους είδαμε στα Ίμια και σε πλείστες όσες περιπτώσεις); Μα ακόμη κι αυτό έχει γίνει εμμέσως :

Κήρυξη πολέμου είναι όταν τα αλβάνια υψώνουν οπουδήποτε το σιχαμερό κωλόπανο που δείχνει δική τους τη μισή Ήπειρο (δεν τους φτάνει που κατέχουν καταχρηστικά επί έναν αιώνα τη Β. Ήπειρο κι εγκληματούν κατά των νομίμων κατοίκων της...) τη Δ. Μακεδονία και την Κέρκυρα. Κι όμως η Ελλάδα δεν ύψωσε ούτε ένα ψίθυρο διαμαρτυρίας, ούτε μια φωνή συμπαράστασης στους, επίσης θιγόμενους, αδελφούς Σέρβους. Πόσο ζηλεύω όμως το σθένος με το οποίο η, βαριά λαβωμένη από την αμερικάνικη προδοσία, Σερβία αντιδρά στις απαιτήσεις των χτηνάνθρωπων-αλβανών...

Κήρυξη πολέμου είναι όταν ο βοϊδάνθρωπος-Ελγαντούρ, αρχηγός της ισλαμικής αγέλης στην Ελλάδα, προσβάλει το θεσμό του Πρωθυπουργού της χώρας αποκαλώντας τον «ρατσιστή» και μας απειλεί ευθέως κι ευθαρσώς ότι θα επιτεθούν σε όποιον αντιδρά στη συνεχιζόμενη εισβολή...

Κήρυξη πολέμου είναι, εν τέλει, κάθε γέννηση εισβολέα στην Ελλάδα. Βλέπετε οι μορφές του πολέμου άλλαξαν και τώρα μας πολεμούν με τον «καρπό από τις μήτρες τους», όπως διατυμπανίζουν οι μουσουλμάνοι αρχηγοί αγέλης παγκοσμίως (μια ματιά στο διαδίκτυο θα σας αποκαλύψει άπειρες περιπτώσεις, από τον αιώνιο εχθρό-τουρκία και τον Οζάλ που είχε δηλώσει ότι «θα μας πνίξουν στους μουσουλμάνους» μέχρι τον γραφικό Καντάφι κλπ.)...

Κυρίες και κύριοι, δεν είμαι φιλοπόλεμος, ούτε καν επαγγελματίας του πολέμου. Πιστεύω όμως ακράδαντα στην «επανάληψη της ιστορίας ως φάρσας» και η παρούσα κατάσταση μου θυμίζει την πρώτη απόβαση των Μογγόλων στην Ιαπωνία επί Κουμπλάι Χαν: είχαν λοιπόν παραταχθεί οι δύο στρατοί και βγήκε ένας Ιάπωνας προμάχος να προκαλέσει έναν από την ορδή με τον παραδοσιακό, ευγενή και ηρωικό, τρόπο που καθόριζε το Μπούσιντο (η Οδός του Πολεμιστή). Αντ΄ αυτού χύθηκε κατεπάνω του ένα λεφούσι και τον κατακρεούργησε, αφού τα μόγγολα αυτό τον τρόπο γνώριζαν !!!

Μην επαναλαμβάνουμε το ίδιο λάθος, ο πόλεμος ήδη μαίνεται εναντίον μας κι εμείς απλά εθελοτυφλούμε αγνοώντας τον! Πόσο ακόμη αίμα αδικοχαμένων Ελλήνων πρέπει να τρέξει για να το καταλάβουμε;;


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου