Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ – Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΒΟΜΒΑ : ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ !!!


Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ!

Ήθελαν να μας πείσουν ότι ο Τσουκάτος έπαιρνε τις βαλίτσες για να τις δίνει σε …υπαλλήλους! Έρχεται λοιπόν η ομολογία Χριστοφοράκου που την κρατούσαν επτασφράγιστη για να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Τι λέει; Ότι έπαιρνε εντολές από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ακόμα και για τον τρόπο και τον τόπο που θα γίνουν οι πληρωμές της μίζας. Και βέβαια ο Τσουκάτος δεν ήταν …συνδικαλιστικός εκπρόσωπος των μιζαδόρων, αλλά ο εντεταλμένος από το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ – Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΒΟΜΒΑ: ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ!

Μήπως ξεχνά κανείς την θέση Τσουκάτου στην κυβέρνηση Σημίτη;

Ήταν ή δεν ήταν ο «στρατηγός»;

Ο άνθρωπος με το κόκκινο τηλέφωνο που μπορούσε ακόμα και να επικοινωνεί με τριψήφιο απ' ευθείας στον Άρειο Πάγο;

Άρα η ομολογία Τσουκάτου ότι πήγαινε τα χρήματα στο ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνεται.

Το ΠΑΣΟΚ ως κόμμα λειτουργεί παράνομα εδώ και μία δεκαετία.


Olympia

Related Posts :



3 σχόλια:

  1. Αλβανός οικοδόμος ζητά από τον Π. Καμμένο 27.000 ευρω
    χρεωστούμενα για εργασίες στη βίλα της Ικαρίας

    Δεν έχει τέλος το σίριαλ με το εξοχικό του Πάνου Καμμένου στην Ικαρία και τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκαν τα χρήματα για να κατασκευαστεί. Μετά από την σκληρή αντιπαράθεση που ξεκίνησε με τον Αδωνι Γεωργιάδη και την κοινοτική επιδότηση για την εξοχική κατοικία του προέδρου των ΑΝΕΛ, έρχεται και ένα νέο επεισόδιο. Πρωταγωνιστής ...
    ένας οικοδόμος που έχει στείλει εξώδικο στον κ.Καμμένο για απλήρωτη οφειλή ύψους 27.000 ευρώ, αλλά και πως όλες οι εργασίες έγιναν -εν αγνοία του οικοδόμου- χωρίς την άδεια πολεοδομίας.
    Το εξώδικο του Αλβανού οικοδόμου Αλέξανδρος Λίλα δημοσιεύεστε σήμερα στην εφημερίδα τα ΝΕΑ και σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο καταγγέλλων οικοδόμος, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τού οφείλει 27.000 ευρώ για την ανέγερση μαντρότοιχου και άλλων εξωτερικών κατασκευών τού ανατέθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2009 από τον ίδιο τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, παρουσία της συζύγου του.
    «Το έργο κατασκευάστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και παρελήφθη από εσάς με πολλούς προς εμένα επαίνους για την ταχύτητα κατασκευής και την ποιότητά του στο τέλος Μαρτίου 2010», αναφέρεται στο εξώδικο, όπου διευκρινίζεται πως στα έργα συμμετείχαν συνολικά έξι άτομα. Από την πλευρά του οικοδόμου επισημαίνεται ότι η συνεργασία του με τον κ. Καμμένο σε προηγηθείσες εργασίες στην εν λόγω οικοδομή ήταν άψογη.
    Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, όπως ισχυρίζεται ο κ. Λίλα στο εξώδικο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ άρχισε να τον «κοροϊδεύει» λέγοντάς του ότι θα τον εξοφλήσει «από τον έναν μήνα στον άλλο». Ο οικοδόμος ισχυρίζεται πως έπειτα από συνεχείς οχλήσεις του προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων εκείνος άλλαξε στάση απέναντί του λέγοντάς του ότι το σπίτι είναι της πεθεράς του και «άντε βρες τη να πληρωθείς».
    Ο κ. Λίλα στην ίδια δήλωσή του εμπλέκει και τη σύζυγο του κ. Καμμένου αναφέροντας ότι εκείνη επικοινώνησε μαζί του και «εκμεταλλευόμενη τη μέγιστη οικονομική ανάγκη» του ζήτησε έκπτωση λέγοντάς του τα εξής: «Λόγω κρίσης, αν θέλεις να πληρωθείς αμέσως, στείλε μου ένα χαρτί που να λέει ότι σου οφείλεται το ποσό των 20.000 ευρώ». Ο οικοδόμος ισχυρίζεται ότι έστειλε το συγκεκριμένο χαρτί και παρ' όλ' αυτά δεν έλαβε χρήματα.
    «Οπως εκ των υστέρων διαπίστωσα, όλες οι εργασίες έλαβαν χώρα εν αγνοία μου χωρίς την άδεια πολεοδομίας. Τούτο το αντιλήφθηκα πολύ αργότερα σε κάποια από τις τελευταίες προσωπικές μου οχλήσεις προς εσάς στο Γιαλισκάρι, όταν τυχαία διάβασα εντοιχισμένη στην υπερπολυτελή σας εξοχική κατοικία πινακίδα ότι "η παρούσα οικοδομή ανεγέρθη με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ενωσης"», προσθέτει ο οικοδόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
    Σε πολιτικό επίπεδο, ωστόσο, το μεγαλύτερο τραύμα για τον πολιτικό αρχηγό Πάνο Καμμένο έχει προκαλέσει η ακατανόητη, ακόμη και για στελέχη που βρίσκονται στον ηγετικό πυρήνα των ΑΝΕΛ, προσβολή του προς το πρόσωπο του Κάρολου Παπούλια και τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας.
    Σχεδόν δύο χρόνια μετά, απάντηση για τους λόγους που αποφάσισε να εμπλέξει τον κ. Παπούλια σε ένα πρωτοφανές σκηνικό πολιτικής ιλαρότητας δεν έχει ακόμη δοθεί.
    Ο κ. Καμμένος είναι ο μοναδικός αρχηγός κόμματος στα μεταπολιτευτικά χρονικά που έχει διαψευσθεί με επίσημη ανακοίνωση της Προεδρίας, καθώς υποστήριζε ότι «πλαστογραφήθηκε» το έγγραφο με τις προτάσεις του και τους όρους του για μια κυβέρνηση «εθνικής ανάγκης».
    Ζητούσε να έχει λόγο για τον πρωθυπουργό και να ορίσει τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, την ώρα που επισήμως δήλωνε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανένα από τα «κόμματα του Μνημονίου».
    Στους ΑΝΕΛ φάνηκε τότε ότι είχαν πλήρη άγνοια για τις προτάσεις Καμμένου και ο ίδιος προσπάθησε να οχυρωθεί πίσω από ακόμη μία θεωρία συνωμοσίας, ενώ ακολουθώντας την προσφιλή του τακτική απείλησε με προσφυγή στα δικαστήρια και την Προεδρία της Δημοκρατίας.
    Μετά την ακατανόητη και εθνικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ συμπεριφορά του Καμένου,
    μετά την αδιανόητη συμπεριφορά προς τους συνεργάτες του, μετά τις εθνικές και ‘’ντόπιες’’ κοτσάνες που εκστομίζει, υπάρχει Έλληνας που να του έχει έστω και ..μόριο εμπιστοσύνης να αναλάβει υπεύθυνη κυβερνητική θέση, αν ο λαός αποφάσιζε πως τα όσα υπέστη από τη κλίκα Σαμαρά-Βενιζέλου δεν ήταν αρκετά και θέλει να δοκιμάσει και από την κλίκα Τσίπρα- Καμμένου και λοιπών κατακαμένων?
    Υπάρχουν δηλαδή Έλληνες πολίτες που δεν ‘’χόρτασαν’’ από την προσφορά της συγκυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου και επιθυμεί να συνεχίσει και να ‘’δοκιμάσει’’ και την προσφορά του καμένου Κουίκ και του άνοστου και ξυνόγαλου Σουρλέτη?
    Πάγκαλος: «Έκοψα» τον Καμμένο από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ το ‘90

    Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 1990 ήθελε να είναι ο Πάνος Καμμένος όπως αποκάλυψε σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Αλλά «δεν ευτύχησε η διαμεσολάβηση και δεν εισπράξαμε και τα χρήματα που θα μας έδινε ο Καμμένος». Σύμφωνα μάλιστα με τον πρώην υπουργό, ήταν εκείνος που έβαλε φρένο σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
    Και θα μπορούσε μάλιστα να συμβάλλει αισθητά και στον οικονομικό αγώνα του κόμματος» τόνισε μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM.

    Με ‘’αυτόν’’ τον Καμμένο, ποιος Έλληνας δεν θα καεί??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΓΡΑΦΟ: Πάνο την πουτσίσαμε!
    Η Ευτέρπη ζητάει πίσω τα λεφτά που έχωσε η ΕΕ στη βίλα στην Ικαρία...

    Ρε συ Πάνο, τι έγινε τελικά με εκείνη την πρόσληψη της υπαλλήλου που εκκρεμούσε ενώ το ξενοδοχείο λειτουργούσε κανονικά πάνω από 2 χρόνια; Την προσλάβαμε τελικά ή...
    Θυμίζουμε ότι έγγραφο ελέγχου της επιδότησης προς την πεθερά Καμμένου προκειμένου να αποπερατωθεί το ακίνητο που ανήκει και στη γυναίκα του και το οποίο ο Πανάρας χρησιμοποιεί σαν εξοχική βίλα, έδειχνε ότι μετά από 2 χρόνια λειτουργίας δεν είχε εκπληρωθεί ο βασικός όρος της επιδότησης: Η πρόσληψη ενός υπαλλήλου...
    Φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ απλό οι εισαγγελείς να ζητήσουν από την πεθερά Καμμένου να τους προσκομίσει αποδείξεις ότι τα 5 χρόνια της επιδότησης πλήρωνε ΙΚΑ για υπάλληλο που είχε υποχρέωση να προσλάβει... αν δεν έχει μάλλον θα πρέπει να φωνάξουμε σαν γερμανοτσολιάδες που μας λέει: "τα λεφτά μας πίσω ρε απατεώνες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή