Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ


Πάνος Καμμένος : «Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας είναι σε αντίθεση με τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού»

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε τη Μόσχα, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της επιτροπής εξωτερικών σχέσεων της κρατικής Δούμας Alexey Pushkov και τον αντιπρόεδρο του κυβερνώντος κόμματος της Ενωμένης Ρωσίας Frantz Klintsevidtz.

«Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας είναι σε αντίθεση με τα συμφέροντα του ελληνικού λαού», δήλωσε ο Πρόεδρος του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της στρογγυλής τραπέζης, που έγινε χθες το απόγευμα, στο Διεθνές Κέντρο Τύπου Πολυμέσων της RIANOVOSTI, με θέμα: «Βουλευτικές Εκλογές στην Ελλάδα : Θα Τολμήσει η Νέα Ελληνική Κυβέρνηση να Αλλάξει την Πορεία της Χώρας;».


«Οι κυρώσεις είπε, κατέστρεψαν οικονομικά όλους τους παραγωγούς φρούτων στη Βόρεια Ελλάδα. Προσέθεσε δε ότι θα υπάρξει έλλειψη ανταλλακτικών του τμήματος εκείνου του συστήματος αεράμυνας, το οποίο η χώρα μας προμηθεύτηκε από τη Ρωσία. Επεσήμανε, ότι ο κίνδυνος είναι πολύ μεγαλύτερος για την Κύπρο, δοθέντος ότι το σύνολο σχεδόν των οπλικών συστημάτων είναι Ρωσικής προέλευσης. Επίσης, δήλωσε ότι και ο τουρισμός έχει υποστεί τεράστια ζημία».


Επίσης, δήλωσε ότι το κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι έτοιμο να δημιουργήσει, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μια ομάδα στην οποία θα συμμετέχουν πολιτικές δυνάμεις από τις χώρες της Νότιας Ευρώπης, των οποίων η οικονομία έχει υποστεί (και υφίσταται) απώλειες ως αποτέλεσμα των οικονομικών κυρώσεων που επιβλήθηκαν από την ΕΕ στη Ρωσία. Σκοπός του οργάνου αυτού θα είναι η αναστροφή της πορείας αυτής, η οποία πλήττει περισσότερο τις χώρες αυτές και λιγότερο τη Ρωσία.

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, δήλωσε κατηγορηματικά ότι είναι αντίθετος και πρόσθεσε ότι, αφενός δεν υπάρχει θεσμική διαδικασία εκδίωξης μιας χώρας από το ευρώ και αφετέρου ότι η Ελλάδα συνέβαλε και εξακολουθεί να συμβάλει οικονομικά για τη συμμετοχή της στο κοινό νόμισμα.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου