Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ : Οι αριθμοί που λένε την ΑΛΗΘΕΙΑ για τα Μνημόνια

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ: Οι αριθμοί που λένε την ΑΛΗΘΕΙΑ για τα μνημόνια

Τα αποτελέσματα της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης στην ελληνική ιστορία καταγράφει η Wall Street Journal. Με λίγες λέξεις και 12 αριθμούς η αμερικανική εφημερίδα αποτυπώνει τη σημερινή κατάσταση και πώς η κρίση πλήττει τους Έλληνες.

Τα στατιστικά έχουν ως εξής :

25% : Η ελληνική οικονομία έχει συρρικνωθεί κατά 25% από τα μέσα του 2008.

25,8% : Το ποσοστό των Ελλήνων που είναι χωρίς δουλειά σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Αυτό σε απόλυτους αριθμούς σημαίνει 1,2 εκατομμύρια άνεργοι, με την τελευταία καταγραφή του Οκτωβρίου.

3η θέση : Η θέση που κατέχει η Ελλάδα μεταξύ των χωρών της Ευρωζώνης με τον περισσότερο πληθυσμό να βρίσκεται στα όρια της φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού, σύμφωνα με την Eurostat.

23,1% : Το ποσοστό των Ελλήνων που ζουν στο όριο της φτώχειας το 2013.

33,5% ή 77 δισεκατομμύρια ευρώ : Τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των Ελλήνων που δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν και έχουν καθυστερήσει την καταβολή μιας δόσης για τουλάχιστον 90 ημέρες.

70 δισεκατομμύρια ευρώ : Η αξία των εκροών από τις ελληνικές τράπεζες τα τελευταία πέντε χρόνια.

83,9% : Το ποσοστό της πτώσης του χρηματιστηρίου από το 2008 έως σήμερα.

1 στους 4 : Τόσες είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έχουν κλείσει από το 2008, με τη ΓΣΕΒΕΕ να κάνει λόγο για συνολικά 230.000 επιχειρήσεις.

9 φορές : Πόσο παραπάνω χρειάστηκε να πληρώσουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες κατά το 2014 σε φόρους, σύμφωνα με όσα ορίζει ο προϋπολογισμός του κράτους.

7 φορές : Πόσο παραπάνω πλήρωσαν σε φόρους οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι σε σύγκριση με το 2009.

23% : Ο φόρος που πληρώνουν οι Έλληνες για τα περισσότερα αγαθά. Ο μέσος όρος της Ευρωζώνης είναι 21,5% και της ΕΕ 20,5%.


100.000 : Ο αριθμός των Ελλήνων επιστημόνων που έφυγαν για το εξωτερικό, σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου της Μακεδονίας.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΈΛΛΗΝΕΣ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου