Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

Ο Καμμένος δεν ειναι Βενιζέλος...


Κανένα παζάρι δεν έγινε και κανένα αλισβερίσι μεταξύ Τσίπρα – Καμμένου.


Ούτε καν υπόγεια συνεννόηση. Ότι είπε ο Καμμένος προεκλογικά, ντόμπρα και σταράτα, αυτά ακριβώς έγιναν.


Η συζήτηση περιστράφηκε στο πως η εμπειρία του Πάνου Καμμένου θα μπορούσε να λειτουργήσει προσθετικά στην κυβέρνηση Τσίπρα και πως θα τηρηθούν οι κόκκινες γραμμές.


Υπήρξε περίπτωση που δεν έγινε αποδεκτό ούτε υπουργείο, παρά θέση υφυπουργού.


Ο Τσίπρας λοιπόν, προτίθεται να σεβαστεί τις κόκκινες γραμμές των ΑΝ.ΕΛ. όπως αυτές εκφράστηκαν αλλά και να χτυπήσει την διαπλοκή κατά μέτωπο.

Ο Καμμένος δεν είναι Βενιζέλος για να παζαρεύει θεσούλες ανάλογα το ποσοστό.


Αν ήταν έτσι, θα ήταν τώρα αντιπρόεδρος του Σαμαρά και στο ταμείο.

Σε λίγο περισσότερα για την επιχείρηση κάθαρση...


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου