Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015

Αυτοί είναι οι Εβραίοι : Πρώτα της πρόσφερε νερό και αργότερα έδειξε ποιος πραγματικά ήταν...


Η φωτογραφία αυτή βγήκε το περασμένο καλοκαίρι κατά την επίθεση των Ισραηλινών στρατιωτών στη Γάζα.

Ο στρατιώτης αυτός πρόσφερε στην ηλικιωμένη Παλαιστίνια γιαγιά νερό. Η γιαγιά είχε πρόβλημα με την όραση της και δεν μπορούσε να φύγει από την περιοχή που έπρεπε να εκκενωθεί.

Για λόγους διαφήμισης και προβολής της "καλής" του συμπεριφοράς, ο ισραηλινός στρατός προβάλει την φωτογραφία σε όλο τον κόσμο.


Αυτό όμως που δεν αναφέρουν είναι ότι ο καλός Σαμαρείτης πέντε λεπτά αργότερα, πυροβόλησε την γιαγιά στο κεφάλι διότι αυτή αρνήθηκε να φύγει από το μέρος που έζησε όλη της την ζωή !!!


Ο λόγος για τον όποιον ο στρατιώτης την πυροβόλησε στο κεφάλι ήταν γιατί η γιαγιά δεν ήθελα να αποχωρήσει από το μέρος που πάντα είχε ζήσει. Πίστευε ότι λόγο της ηλικίας και της κακής της υγείας, ο στρατός θα έκανε μια εξαίρεση γι’ αυτήν.

ΚΟΡΑΞ

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου