Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ : «Καλπάζουν» οι Ανεξάρτητοι Έλληνες - Αγγίζουν την 3η θέση !!!

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: «Καλπάζουν» οι Ανεξάρτητοι Έλληνες - Αγγίζουν την 3η θέση!!!

Καλπάζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση μετά τις εκλογές που έγινε από τη Marc για τον ALPHA.

Πλέον ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αγγίζουν την τρίτη θέση ενώ μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι τα μόνα κόμματα με ανοδική τάση, αποδεικνύον-τας την εμπιστοσύνη που χαίρει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ από τους πολίτες.


Αυτό αποδεικνύεται και από τις απαντήσεις στο ερώτημα «πως κρίνεται τις πρώ-τες ημέρες της νέας κυβέρνησης», όπου το 83,1% απάντησε θετικά και μάλλον θετικά και το 13,6 αρνητικά και μάλλον αρνητικά.

Επίσης, το 79,9% κρίνει θετικά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης και το 17,4% αρνητικά.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου