Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

ΧΑΜΟΣ στη Ν.Δ. με το Γερμανοτσολιά αρχηγό τους για την υιοθέτηση της ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ανακοίνωσης του Ε.Λ.Κ. !!!

ΧΑΜΟΣ στη ΝΔ με την υιοθέτηση της ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ανακοίνωσης του ΕΛΚ!

Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί στο εσωτερικό της Ν.Δ. η ιδιαίτερα προσβλητική για τη χώρα ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, η οποία αξιοποιή-θηκε αρχικά από τη σημερινή ηγεσία της Ν.Δ., η οποία επικρίνεται με έντονο τρόπο για τη στάση της στις Βρυξέλλες και την υιοθέτηση του ψηφίσματος της Συνόδου της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

Η πιο επιθετική δήλωση προήλθε από την Ντόρα Μπακογιάννη, ένα από τα πιο στελέχη της Ν.Δ. με την πιο φιλοευρωπαϊκή στάση : «Κρίμα για το Ε.Λ.Κ. Υπο-τιμούν ότι σε μία εθνική διαπραγμάτευση είμαστε πρωτίστως όλοι Έλληνες» έγ-ραψε λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ της Παρασκευής η βουλευτής της Ν.Δ. στην Α' Αθηνών και πρόσωπο που έχει κινηθεί έντονα στο παρασκήνιο για να ενισχύ-σει την εθνική προσπάθεια.

Η αρχή είχε γίνει από τον πρώην πρόεδρο της Βουλής και ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ., τον Δημήτρη Σιούφα που χαρακτήρισε ατυχέστατη την αποδοχή του ψη-φίσματος από την ελληνική αντιπροσωπεία, με το οποίο οι ευρωπαίοι κεντροδε-ξιοί ηγέτες καλούσαν τον Αλέξη Τσίπρα «να μην θέσει εν αμφιβόλω την οικονο-μική πρόοδο που σημειώθηκε υπό την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά».

«Σωστή η παραίνεση του Ε.Λ.Κ. προς τη νέα Ελληνική Κυβέρνηση, να μην δια-κινδυνεύσει την οικονομική πρόοδο που επιτευχθεί στη χώρα. Σωστή και η το-ποθέτηση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ότι θα κάνει οτιδήποτε για να παραμείνει η χώρα στην Ευρώπη και το Ευρώ» σημείωσε ο κ. Σιούφας και έριξε το καρφί του : «Ατυχέστατη όμως η παρέμβαση του Ε.Λ.Κ. ότι ο κ. Τσί-πρας πρέπει να σεβαστεί όλες τις δεσμεύσεις. Δηλαδή να μην διαπραγματευθεί τίποτε ή να μην υπάρχει ισχυρή αναπτυξιακή διάσταση στην νέα συμφωνία».

Ιδιαίτερα επιθετικός ήταν και ο πρώην υπουργός Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την αποδοχή του ψηφί-σματος με δύο, αναρτήσεις του στο twitter : «Απαράδεκτο το ψήφισμα του Ε.Λ.Κ χθες. Απαράδεκτη και η αποδοχή του από την ελληνική αντιπροσωπεία» ήταν το πρώτο tweet και το δεύτερο ήταν : «Όταν το Ε.Λ.Κ. απαιτεί σεβασμό όλων των δεσμεύσεων αποκλείει κάθε διαπραγμάτευση».

Πιο προωθημένο και άκρως επιθετικό ήταν το σχόλιο του πρώην βουλευτή και στελέχους της Νέας Μέρας του Χρήστου Ζώη, του Γιάννη Μανώλη που έγραψε στο twitter εκτοξεύοντας πυρά κατά του Σαμαρά : «Επειδή γνωρίζω καλά τον Σαμαρά, είμαι βέβαιος ότι την ανακοίνωση του Λαϊκού Κόμματος, την έγραψε αυτός, άντε να έβαλε και ο Ραχόι ένα χεράκι». Και συνέχισε : «Μετά την συντρι-βή στις εκλογές, ο Σαμαράς έψαχνε για ένα πιστοποιητικό επιτυχίας και το έδω-σε ο ίδιος στον εαυτό του μέσω του Ε.Λ.Κ.».

Η επίμαχη ανακοίνωση του Ε.Λ.Κ. που εγκρίθηκε και από την ελληνική αντιπ-ροσωπεία στις Βρυξέλλες υπό τον Σαμαρά και προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων είναι η εξής :

«Καλούμε την νέα ελληνική κυβέρνηση να μην θέσει εν αμφιβόλω την οικονομι-κή πρόοδο που σημειώθηκε υπό την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά. Οι θυσίες που έγιναν από τον ελληνικό λαό δεν μπορούν να τεθούν σε κίνδυνο μέσα από μονο-μερείς δράσεις» επισημαίνει το Ε.Λ.Κ., το οποίο συνεχίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας «θα πρέπει να σεβαστεί όλες τις δεσμεύσεις, τις οποίες ανέλαβε η προηγούμενη κυβέρνηση».

Σύμφωνα με το Ε.Λ.Κ., «η Eλλάδα επιστρέφει σε ανάπτυξη και η ανεργία μειώ-νεται. Στην Ελλάδα, όπως στην Ισπανία, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία και την Κύπρο οι κυβερνήσεις υπό το Ε.Λ.Κ. έλαβαν τις σωστές οικονομικές αποφά-σεις για την ανάκτηση της εμπιστοσύνης των επενδυτών». «Στην Ελλάδα τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα και απαιτήθηκε περισσότερος χρόνος αλλά ο Αντ. Σαμαράς έθεσε τη χώρα στο δρόμο της σταθερότητας και της ανάκτησης της εμ-πιστοσύνης. Τώρα εναπόκειται στον κ. Τσίπρα να εργαστεί από κοινού με τους εταίρους της Ελλάδας για την επίτευξη συμφωνίας σύντομα, προκειμένου να αποφευχθεί η κλιμάκωση της κατάστασης, η οποία θα έπληττε τον ελληνικό λαό» καταλήγει η ανακοίνωση του Ε.Λ.Κ.


in.gr

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου