Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Μπιλ Γκέιτς : «Χρειάζεται επειγόντως μια παγκόσμια κυβέρνηση»


Ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς απηύθυνε έκκληση για «ένα είδος παγκόσμι-ας κυβέρνησης» (“a kind of global government”), αυτή την εβδομάδα, υποστη-ρίζοντας ότι απαιτείται η δημιουργία ενός τέτοιου συστήματος για την καταπο-λέμηση μειζόνων θεμάτων όπως «η κλιματική αλλαγή».

Μιλώντας στην γερμανική εφημερίδα "Süddeutsche Zeitung" την Τρίτη, ο Γκέιτς επέκρινε το γεγονός ότι ένα κατάλληλο σύστημα όπως αυτό των Ηνωμένων Εθ-νών απέτυχε να υλοποιήσει όσα είχε προγραμματίσει.


«Μπορείτε να γελάτε, αλλά στην πραγματικότητα είναι λυπηρό το πως λειτούργη-σε η διάσκεψη στην Κοπεγχάγη, πώς μια οντότητα συμπεριφέρθηκε σαν το σύσ-τημα των Ηνωμένων Εθνών απέτυχε», είπε ο Γκέιτς, σύμφωνα με μια αγγλική με-τάφραση στην Huffington Post.

Ο Γκέιτς προχώρησε να τονίσει περαιτέρω τη θέση του, δηλώνοντας ότι μια παγ-κόσμια κυβέρνηση «χρειάζεται επειγόντως» (“badly needed”) για την καταπολέ-μηση μιας σειράς από ζητήματα που δημιουργούν προβλήματα στον πλανήτη.

«Πάρτε για παράδειγμα τον ΟΗΕ, που έχει δημιουργηθεί ειδικά για την ασφά-λεια στον κόσμο. Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο, γιατί έχουμε λάβει όλα τα προληπ-τικά μέτρα. Έχουμε το ΝΑΤΟ, έχουμε μονάδες, τζιπ, εκπαιδευμένους ανθρώ-πους», είπε ο Γκέιτς. «Αλλά τι γίνεται με τις επιδημίες; Πόσους γιατρούς έχουμε όπως τόσα αεροπλάνα, πόσα αντίσκηνα, επιστήμονες; Αν υπήρχε ένα τέτοιο πρά-γμα όπως μια παγκόσμια κυβέρνηση, θα ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι».


Ο δισεκατομμυριούχος έγινε πρωτοσέλιδο την περασμένη εβδομάδα με την εισα-γωγή ενός σχεδίου για την εφαρμογή ενός συστήματος χωρίς μετρητά σε πολλές χώρες του τρίτου κόσμου, ένα πρόγραμμα που θα δώσει αναμφίβολα στην οικο-νομική ελίτ πλήρη έλεγχο επί των νομισματικών συστημάτων.




ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου