Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

Μετά το σημερινό ανοσιούργημα κατά των Ελλήνων, ο Σαμαράς θα συνεχίσει να είναι πρόεδρος της Ν.Δ.;


Σήμερα, ο Σαμαράς συνυπέγραψε ένα κείμενο που όχι μόνον εξαπατά την Ευ-ρώπη, αλλά προσβάλλει βάναυσα τον Ελληνικό λαό.

Τα ελεεινά επιχειρήματα που περιλαμβάνει, είναι φανερό ότι υπαγορεύτηκαν από κάποιον νοσηρό εγκέφαλο του περιβάλλοντος του.

Διαβεβαιώνει την Ευρώπη, ότι το μνημόνιο πέτυχε, ότι η χώρα είχε μπει σε τρο-χιά ανάπτυξης και ότι μειώθηκε η ανεργία!

Τα ψευδή αυτά στοιχεία αποτελούν βόμβα στα θεμέλια της διαπραγμάτευσης που κάνει η Ελλάδα, αφού αφαιρούν το κυριότερο και πλέον αληθινό επιχείρη-μα : Ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει Εθνοκτονία λόγω του προγράμματος.

Πλέον οι ευθύνες της Ν.Δ. είναι τεράστιες. Εάν ανεχθούν ακόμα για μια ημέρα τον Σαμαρά να τους εκπροσωπεί, τότε θα καταντήσουν όχι ΠΑΣΟΚ του Βενιζέ-λου, αλλά ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. του Παπανδρέου.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου