Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

Πώς απετράπη στο «παρά πέντε» οικονομική επίθεση κατά της Ελλάδας

merkelsooc

Μια οικονομική επίθεση κατά της Ελλάδας που αποφεύχθηκε στο «παρά πέντε» αποκάλυψε στο MEGA, διπλωματική πηγή στο περιθώριο της συνάντησης του Γιάννη Βαρουφάκη με το Βρετανό ομόλογό του George Osborne στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την πηγή, χθες το πρωί υπήρξε μεγάλη ένταση στην Ευρώπη. Το «εχθρικό μπλοκ του Eurogroup», είπε, ετοίμαζε μία επικίνδυνη επίθεση την οποία απέτρεψαν οι Γαλλία και οι ΗΠΑ, με τις δηλώσεις Sapin και Obama, γεγονός που αποτυπώνεται και στη σημερινή αντίδραση των αγορών.

kourdistoportocali.com

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου