Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015

ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ?


Πέρα από τις μαγκιές και τους τσαμπουκάδες του ανθέλληνα Σόιμπλε, που απευθύνονται στους Γερμανούς ψηφοφόρους του, είναι φανερό πλέον ότι Ευρώ-πη και Αμερική τρέμουν ένα Grexit που θα προκαλέσει καταστροφικό σεισμό σε αγορές και χρηματιστήρια.

Και τρέχουν να προλάβουν σήμερα (19/02/2015) και αύριο, να μην γίνει το «ατύχημα» με την Ελλάδα. Και αυτά όλα, γιατί η κυβέρνηση Τσίπρα τόλμησε να πει δύο - τρία όχι σε Βρυξέλλες και Βερολίνο, για να βρεθεί τελικά απ' ό,τι δείχ-νουν τα πράγματα μία αμφίπλευρη λογική υποχώρηση για μία νέα σύμβαση, συμβόλαιο, συμφωνία (όπως θέλετε πέστε το, το ίδιο κάνει) με τους δανειστές μας.


Όλα αυτά, όμως, που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, αποκαλύπτουν πόσο μας «κρέμασαν» χωρίς λόγο Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος και διάφοροι Παπα-κωνσταντίνου και Στουρνάρηδες.

Τώρα, που εννοείται ότι η Ευρώπη έχει θωρακιστεί για ένα ενδεχόμενο «ατύχη-μα» με την Ελλάδα, τρέχουν να βρουν λύση στην κρίση, βάζοντας μπροστά τον Ντράγκι να μας δίνει λεφτά για να μην καταρρεύσουν οι ελληνικές τράπεζες και τον Μοσκοβισί με τον Γιούνκερ να βρουν την πολιτική λύση στην κρίση.

Δηλαδή αν ο μοιραίος Γιώργος Παπανδρέου το 2010 και αργότερα ο Σαμαράς  δεν υπέκυπταν στην απάνθρωπη πίεση Βερολίνου και Βρυξελλών για τα εξον-τωτικά μνημόνια και τους έλεγαν ότι δεν υπογράφουν και βγαίνει η Ελλάδα από το ευρώ, τι θα γινόταν;

Τότε που ήταν απροετοίμαστη η Ευρώπη για ένα Grexit, τότε που άρχιζε η κατ-ρακύλα του ευρώ. Δεν θα τολμούσαν ούτε μνημόνια να μας επιβάλουν ούτε εκβι-ασμούς να μας ασκήσουν.

Και κάπως έτσι μας «κρέμασαν» χωρίς λόγο, όλοι αυτοί που μας κυβερνούσαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Και τώρα όλοι μας αναρωτιόμαστε, αν όλοι αυτοί οι άφρονες, οι ανίκανοι, οι σφουγγοκωλάριοι Μέρκελ και Λαγκάρντ, δεν πρέπει κάποια στιγμή να λογοδοτήσουν για τη δυστυχία που βύθισαν την ΕΛΛΑΔΑ.

To αίμα κυλάει και λύτρωση ζητάει !!!


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου