Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015

Χαμός στο Eurogroup - Τέτοιους ΜΑΓΚΕΣ υπουργούς θέλουμε : Ο Βαρουφάκης σηκώθηκε να "ΔΕΙΡΕΙ" τον Ντάισελμπλουμ !!!

Χαμός στο Eurogroup - Τέτοιους ΜΑΓΚΕΣ υπουργούς θέλουμε: Ο Βαρουφάκης σηκώθηκε να

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια και να παίξουν ξύλο ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης και ο πρόεδρος του Eurogroup σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής Liberation.

Όλα έγιναν στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας όταν ο πρόεδρος του Euro-group, ακολουθώντας τη γραμμή του Σόιμπλε απέσυρε το κείμενο Μοσχοβισί και εμφάνισε ως δικό του, την πρόταση της Γερμανίας.

Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών έφτασε στο σημείο να σηκωθεί από την κα-ρέκλα του και να πει «ψεύτη» τον επικεφαλής του Eurogroup!

Μάλιστα η εφημερίδα τον περιγράφει ως έναν άνθρωπο γεμάτο οργή που φώ-ναζε «ψεύτη».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας από τους υπουργούς Οικονομικών -χωρίς να πει το όνομά του- είπε στην εφημερίδα τα εξής :
«Ήταν απίστευτο! Πιστέψαμε ότι στο τέλος θα χτυπηθούν»…


Μάλιστα η Liberation τονίζει ότι ο πρόεδρος του Eurogroup φαίνεται αδύναμος (fragile=εύθραυστος) μπροστά στον Έλληνα υπουργό και στη φυσική του κατάσ-ταση… Με άλλα λόγια, εάν ο Βαρουφάκης τον αρχίσει στις σφαλιάρες ο Ντάι-σελμπλουμ δεν γλιτώνει με τίποτα…

varoufakis

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου