Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Τι έγραψε στο FaceBook η Κατερίνα Ακριβοπούλου για τις Διαπραγματεύσεις...


ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ...


Τα γεγονότα τα πληροφορήθηκα πρίν από λίγο και δεν επιδέχονται αμφισβή-τηση :

Πριν από τη συνάντηση Βαρουφάκη - Νταϊσελμπλουμ, ο Μοσκοβισί παρουσίασε στον έλληνα υπουργό το προσχέδιο κειμένου, το οποίο ήταν στην ουσία το απο-τέλεσμα των όσων συμφωνήθηκαν μεταξύ Τσίπρα - Νταϊσελμπλουμ, στις 12 Φεβρουαρίου, στις Βρυξέλλες. Ο Βαρουφάκης, ευλόγως, δήλωσε πρόθυμος να το υπογράψει, καθώς εμπεριείχε τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης. Αμέσως με-τά του λέει ο Μοσκοβισί να συναντηθούν με τον Νταϊσελμπλουμ για να τον ενη-μερώσουν. Στη συνάντηση αυτή, πριν από τη συνεδρίαση του Γιούρογκρουπ πά-ντα, ο ολλανδός, ο οποίος είχε προηγουμένως μιλήσει με τον Σόϊμπλε, τους είπε ότι δεν δέχεται αυτό το κείμενο, αφήνοντας εμβρόντητο τον Βαρουφάκη και σα-στισμένο τον επίτροπο.
 
- "Πιέρ τί είπαμε" , ρωτάει το Μοσχοβισί, ο έλληνας υπουργός, για να πάρει την εξής απάντηση :
- "Ε αφού αυτό προτείνει ο πρόεδρος του Γιούρογκρουπ, δεν μπορούμε να δια-φωνήσουμε Γιάννη".

- Διαφωνούμε όμως εμείς , αυτό που ζητάτε να υπογράψουμε είναι παράταση του μνημονίου κι ' εμείς δεν μπορούμε να το δεχτούμε " ήταν η απάντηση Βαρουφάκη.
 
Και μετά ξεκίνησε το Γιούρογκρουπ, όπου ο Σόϊμπλε δεν μίλησε παρά ελάχιστα. Δεν χρειαζόταν άλλωστε, η δουλειά είχε γίνει από πρίν ... 
Τη συνέχεια την είδαμε στις οθόνες μας... 
Οι εκπρόσωποι των Μεγάλων Δυνάμεων έστειλαν τελεσίγραφο στα θρασίμια της Αθήνας, ο Βαρουφάκης αποκάλυψε το έγγραφο Μοσκοβισί, τονίζοντας ταυ-τοχρόνως ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αποδεχτεί ένα πρόγραμμα, το οποίο απέρ-ριψε πρόσφατα ο ελληνικός λαός. Την ίδια ώρα το Μαξίμου απαντούσε ότι η Δη-μοκρατία δεν εκβιάζεται και πώς δεν πρόκειται να δεχθεί καμία συμφωνία για μνημόνιο.


Θορυβημένα διάφορα κέντρα τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα δυστυ-χώς, έσπευσαν να διαψεύσουν την ύπαρξη του κειμένου. Ο γνωστός συντάκτης των financial times έγραψε πώς τέτοιο κείμενο δεν υπάρχει, δημοσίευμα που το έκανε αμέσως ρουλεμάν ο ανεκδιήγητος εκπρόσωπος της Ν.Δ. Καραγκούνης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Λίγο, μετά όμως ήρθε η κατραπακιά από τον Paul Mason, δημοσιογράφο στο Channel 4, που αποκάλυψε το κείμενο. 

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου