Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ : Βρέθηκε ο ένοχος που έκανε το μοντάζ στο... δάχτυλο του Βαρουφάκη !!! Τι άλλο θα ήταν από Γερμανός...

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Βρέθηκε ο ένοχος που έκανε το μοντάζ στο... δάχτυλο Βαρουφάκη!!!

Φώς στην υπόθεση σχετικά με την άσεμνη χειρονομία που φέρεται να έκανε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης προς τη Γερμανία έρχεται να ρίξει ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το σατιρικό γερμανικό σόου του ZDF, Neο Magazin Royale.

Στο βίντεο το οποίο παρουσιάστηκε και στην εκπομπή του Γκίντερ Γιάουχ στο κανάλι ARD με καλεσμένο τον Έλληνα υπουργό στις 15 Μαρτίου, ο κ. Βαρου-φάκης εμφανίζεται να λέει ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να ανακοινώσει τη χρεοκο-πία τον Ιανουάριο του 2010 και στη συνέχεια «να δείξει το δάχτυλο» στη Γερμα-νία και να της πει ότι τώρα αντιμετώπισε εσύ το πρόβλημα.

Στο ίδιο βίντεο, το οποίο προκάλεσε σάλο στη Γερμανία και εκτεταμένα άρθρα στον γερμανικό τύπο, ο Έλληνας υπουργός εμφανίζεται την ώρα που εκστομίζει τη φράση «stick the finger to Germany» να κάνει και την αντίστοιχη κίνηση.


Το βίντεο, το οποίο μετά το θόρυβο ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter και ο ίδιος ο Γιάνης Βαρουφάκης, φέρεται να έχει γυριστεί σε ομιλία του τότε καθηγητή πανεπιστημίου στο Ζάγκρεμπ. Τρεις ημέρες αργότερα, όμως, την Τε-τάρτη, οι συντελεστές του σατιρικού τηλεοπτικού σόου, οι οποίοι κρύβονται και πίσω από το βίντεοκλιπ-αφιέρωμα στον Γιάνη Βαρουφάκη που έχει γίνει viral με 1,7 εκατομμύρια views στο YouTube, αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια.

Όπως εξηγούν στο βίντεο που ακολουθεί, αναζητούσαν τον περασμένο Φεβρου-άριο (σ.σ. το βίντεο που μετέδωσε το ARD είναι από τις 12 Φεβρουαρίου) πλάνα από τον νέο υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας αλλά δεν έβρισκαν άλλα εκτός από αυτά της εκδήλωσης στην Κροατία. Επειδή, όμως, ήθελαν να δημιουργή-σουν αντίκτυπο με το βίντεοκλιπ έπρεπε να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα. 

Έτσι αφού εξασφάλισαν τα πλάνα, «πείραξαν» την επίμαχη σκηνή προκειμένου ο Γιάνης Βαρουφάκης να εμφανίζεται να κάνει την άσεμνη χειρονομία προς τη Γερμανία. Για να το πετύχουν αυτό, μάλιστα, χρησιμοποίησαν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τον σωσία του ΥΠ.ΟΙΚ. που εμφανίζεται και στο βίν-τεοκλιπ.

Στο τέλος του βίντεο-αποκάλυψη, μάλιστα, εξηγούν ότι το έκαναν για να παγι-δεύσουν τον παρουσιαστή του ARD και να τονίσουν για άλλη μια φορά το πάθος των Γερμανών κατά όσων επιτίθενται στην πατρίδα τους.

Δείτε το βίντεο του Neο Magazin Royale και μη ξεχνάτε πώς ό,τι βλέπετε είναι σάτιρα!



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου