Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Π. Καμμένος : «Ενοχλώ γιατί ψάχνω τις συμβάσεις ΣΚΑΝΔΑΛΟ για τα εξοπλιστικά!»

BINTEO: Π. Καμμένος: «Ενοχλώ γιατί ψάχνω τις συμβάσεις ΣΚΑΝΔΑΛΟ για τα εξοπλιστικά!»

Την εκτίμηση ότι ένας από τους λόγους που βρίσκεται στο στόχαστρο του προ-έδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς είναι η απόφασή του να «ψάξει τις συμβάσεις για τα εξοπλιστικά» καθώς και η απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάρτιν Σουλτς κάνει υποδείξεις στην ελληνική κυβέρνηση είναι η τρίτη φορά. Απέφυγα να απαντήσω. Αυτοί που θα έπρεπε να απαντήσουν είναι οι ευρωβουλευτές, όταν ο πρόεδρος του κοινοβουλίου παρεμ-βαίνει στα εσωτερικά της χώρας» είπε ο κ. Καμμένος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

«Εγώ είμαι πάντα προσεκτικός σε όσα λέω για τον γερμανικό λαό, δεν έχουμε τίποτα με τον λαό. Η γερμανική κυβέρνηση συμπεριφέρεται με τρόπο που δεν αρμόζει σε εταίρου» σχολίασε ο κ. Καμμένος.


Εξέφρασε παράλληλα την πεποίθηση ότι «αυτό που ενοχλεί είναι ότι το υπουρ-γείο Εθνικής Άμυνας έχει αποφασίσει να μην αφήνει στο απυρόβλητο συμβάσεις που πλήττουν τη χώρα. Υπάρχουν συμβάσεις εξοπλισμών, γερμανικών εταιρει-ών που εμπλέκονται σε προμήθειες προς Έλληνες. Βλέπουμε τους γερμανικούς πολιτικούς να υπερασπίζονται τις εταιρείες τους. Ο κ. Σουλτς είχε απαγορεύσει σχετική συζήτηση κατά γερμανικής εταιρείας μετά από ερώτηση Έλληνα ευρω-βουλευτή» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος.

Επίσης τόνισε ότι θα ζητήσει στοιχεία για τις γερμανικές εταιρείες που φέρονται εμπλεκόμενες.Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου