Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

«Μας πέταξαν έξω, δεν ήθελαν να μας δουν»! Διαβάστε το δράμα που ζουν τα τεχνικά κλιμάκια στο υπόγειο του «Caravel»

Κλιμάκια

Δεινοπαθούν τα τεχνικά κλιμάκια στο υπόγειο του «Caravel».

Οι εμπειρογνώμονες των Θεσμών εμφανίστηκαν με τους φακέλους στα χέρια, αλλά απέναντί τους βρήκαν δημοσίους υπαλλήλους με οδηγίες να παραδώσουν μόνο ορισμένα δημοσιονομικά στοιχεία και να μην συζητούν μαζί τους για μεταρ-ρυθμίσεις.

«Αν θέλετε κάτι περισσότερο, είναι ζήτημα διαπραγμάτευσης την οποία έχει αναλάβει ο πρωθυπουργός», είναι η στερεότυπη απάντηση που άφηνε άφωνους του ξένους διαπραγματευτές.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βήματος», τα «καψώνια» της ελληνικής πλευράς δεν σταμάτησαν εκεί : υπήρχε στην ατζέντα, για παράδειγμα, συνάντη-ση για τα «κόκκινα» δάνεια, αλλά εμφανιζόταν αντιπροσωπεία για το ΕΣΠΑ.

Δεν είναι περίεργο, σύμφωνα με το ίδιο πάντοτε δημοσίευμα, που οι συναντήσεις διαρκούσαν πολύ λίγο.


«Εδώ ήρθαμε να συζητήσουμε, δεν ήρθαμε για interview με ερωτήσεις - απαντή-σεις», ανάφεραν τα τεχνικά κλιμάκια απέναντι στα «μουγκά» στελέχη των υπουργείων.

Οι εκπρόσωποι της Κομισιόν, μάλιστα, ενημέρωσαν τους προϊσταμένους τους πως «μας πέταξαν έξω! Δεν ήθελαν να μας δουν»!

Related Posts :



2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε πρώτη φάση αν θέλετε να βοηθήσετε την Ελλάδα και τους Έλληνες να ορθοποδήσουν, σας προτείνω να ξαναπάτε σχολείο αρχίζοντας από την 2α Δημοτικού, διότι ο τρόπος που γράφετε (η γραμματική, το συντακτικό και κυρίως η ορθογραφία) ντροπιάζουν ακόμα και εμάς τους υπόλοιπους που σας διαβάζουμε.

    Δεύτερον γράφετε πάνω-πάνω στο ιστολόγιο: " .. Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της ... "

    Και σας ερωτώ; Γνωρίζετε τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σημαίνει "ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ"; Ή ακούτε και ακολουθείτε σαν πειθήνια όργανα αυτά που σας λένε τα ΜΜΕ (μέσα μαζικής εξαπάτησης) και τις ΔΗΘΕΝ "εθνικιστικές οργανώσεις; Και με ποιό δικαίωμα ταυτίζετε τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ με κάποια ιδεολογία που ανήκει στην κομματική σφαίρα. Ο Εθνικισμός και μάλιστα ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι τρόπος του ζην, μια κοσμοθεωρία συνυφασμένη με την ελληνική παράδοση και το πολιτισμικό DNA του Ελληνισμού. Αλλά πότε άραγε θα καταλάβετε εσείς οι πτωχοί τω πνεύματι ότι ο Έλληνας μόνο μέσα από μία Εθνικιστική θεώρηση του κοινωνικού γίγνεσθαι μπορεί να πετύχει αυτό για το οποίο είναι προικισμένος, δηλαδή την πορεία προς το τέλειο. Δύσκολα θέματα σας βάζω και το μικρό μυαλουδάκι σας σίγουρα θολώνει με έννοιες που δεν σας έχουν περάσει ποτέ από τον φτωχό σας νου. Ξυπνάτε ραγιάδες, δεν υπάρχουν δεξιοί, ούτε αριστεροί. Και δεν υπάρχουν και μόνο, έτσι απλά Έλληνες. Υπάρχει μόνον το ελληνικό Έθνος και Έλληνες αξίζει να αποκαλούνται αυτοί οι οποίοι "λόγω τε και έργω" (όχι μόνο με λόγια αλλά -κυρίως- με έργα) αγωνίζονται για την διαιώνισή του (του Έθνους). Μόνον όσοι βάζουν πάνω από τον εαυτούλη τους το συμφέρον του Έθνους, αυτοί μόνον είναι οι πραγματικοί Έλληνες. Διότι, αν το ελληνικό Έθνος ευδοκιμεί τότε και τα ενεργά του μέλη, όλοι δηλ. οι Έλληνες θα διαβιούν καλώς. Ξυπνάτε λοιπόν, κοιμισμένοι ραγιάδες, ψευτοέλληνες. Ξυπνήστε και διεκδικήστε την πανάρχαια κληρονομιά σας, την παράδοση που σας άφησαν ΟΛΟΙ οι προηγούμενοι και την οποία ΟΦΕΙΛΕΤΕ να παραδώσετε, στις επόμενες γενιές, στους "αγέννητους νεκρούς" που λέει και ο Κωστής Παλαμάς, που θα σας δικάσουν με τον σκληρότερο τρόπο, αν αποτύχετε!

    3ον (και τελευταίο): Πρέπει να ντρέπεστε για τα ψέμματα και τις αναλήθειες που διαδίδετε εδώ μέσα, αλλά από ένα μάτσο αγράμματους και ημιμαθείς σαλτιμπάγκους δεν περιμένει κανείς τίποτα καλύτερο. Αιδώς! Αλλά ποιός έχασε το φιλότιμό του στην Ελλάδα για να το βρείτε εσείς.

    Δεν θα το δημοσιεύσετε το ξέρω, όμως αρκεί ότι το διαβάσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή