Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ : Ιδού τα δύο ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την προσπάθεια του ΨΕΥΤΗ Γιούνκερ να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Ιδού τα δύο ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την προσπάθεια Γιούνκερ να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό!

Σε ψέματα που φλερτάρουν πλέον με το επίπεδο της κοινής πεζοδ-ρομιακής απάτης εκπίπτουν οι ισχυρισμοί του προέδρου της Κομισι-όν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σύμφωνα με τους οποίους, ο Έλληνας πρω-θυπουργός, «προκειμένου να πείσει τον ελληνικό λαό για τη σκλη-ρότητα των μέτρων και να τον οδηγήσει στο δημοψήφισμα, παραπ-λάνησε την κοινή γνώμη λέγοντας ψευδώς και μεταξύ άλλων πως, η πρόταση των Θεσμών απαιτούσε την υπαγωγή των ξενοδοχείων στον συντελεστή ΦΠΑ 23% κάτι που φυσικά δεν συνέβαινε».


Μάλιστα σήμερα Δευτέρα που παραχώρησε συνέντευξη Τύπου προ-κειμένου να ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες σε «πνεύμα… διαφά-νειας» και να… αποκαταστήσει την αλήθεια !

juncker_5

Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο, ανάμεσα στις δύο προτάσεις που κατα-τέθηκαν στις 25 Ιουνίου και στις 26 Ιουνίου οι βασικές διαφορές είναι δύο :

– Τα ξενοδοχεία θα υπάγονται στο 13% («και όχι στο 23% όπως ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας»)

– Ζητείται άμεση αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης στα 67 έτη ή στα 62 έτη με 40 έτη εργασίας

Το ereportaz κατάφερε να εξασφαλίσει την επίμαχη σελίδα και των δυο κειμένων και σας αποκαλύπτει την απάτη του προέδρου της Κο-μισιόν και των συν αυτώ «Θεσμών»…

Στο πρώτο κείμενο φαίνεται ξεκάθαρα πως τα ξενοδοχεία περιλαμ-βάνονται ανάμεσα στα εστιατόρια και τα catering με 23% ΦΠΑ, ε-νώ σε αυτή που εμφανίζει τώρα ο Γιούνκερ, «ως δια μαγείας» η λέξη «hotels» εξαφανίστηκε, κάτι που φυσικά δικαιώνει πλήρως τους ισχυ-ρισμούς του Έλληνα πρωθυπουργού και αφήνει άπειρα ερωτήματα για την ποιότητα του πολιτικού ήθους των ανθρώπων με τους οποί-ους μέχρι χθες η χώρα επιχειρούσε να έρθει σε… «συμφωνία» και μάλιστα… «έντιμη».

Doc01

Στο έγγραφο που ακολουθεί και το οποίο εμφανίζει τώρα ο πρόεδ-ρος της Κομισιόν, η λέξη «hotel» απλά… δεν υπάρχει !!!

doc02

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου