Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Θεωρίες συνωμοσίας : Πως ακινητοποίησαν οι Ιρανοί τα Αμερικανικά ταχυσκάφη – Γιατί ΠΑΓΩΣΑΝ στο Αμερικανό Πεντάγωνο

ct-navy-boats

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Σήμερα πέρασα αρκετό από το χρόνο μου ψάχνοντας πληροφορίες για το περιστατικό στον Περσικό Κόλπο, για το οποίο σας ενημερώσαμε με δύο άρθρα από το πρωί. Όσο και αν η Αμερικανική παραπληροφόρηση θέλει να το περάσει στο ντούκου, το περιστατικό είναι πολύ σοβαρό, ίσως το σοβαρότερο στις Αμερικανο-Ιρανικές σχέσεις.

Ήδη δεκάδες δημοσιεύματα στην Αμερική θεωρούν εξευτελιστικό το γεγονός της σύλληψης Αμερικανών στρατιωτών.

Με ένα Αμερικανό Ειδικό που συνομίλησα πριν από λίγο μου έδωσε πολύ περίεργες πληροφορίες για το θέμα αυτό, τις οποίες θα μοιραστώ μαζί σας.

Πριν προχωρήσω όμως θέλω να σας δώσω μερικά από τα «επίσημα» στοιχεία, όπως τα αποδέσμευσε το Αμερικανικό Πεντάγωνο.

Τα δύο ταχυσκάφη χθες το απόγευμα διενεργούσαν ταχεία διέλευση στον Περσικό Κόλπο κοντά στο νησί Φαρσί. Η περιοχή  του Περσικού κόλπου έχει ξεκάθαρο καθεστώς κυριαρχίας. Σύμφωνα με την Ιρανική πλευρά τα σκάφη εισήλθαν στα χωρικά ύδατα του Ιράν και γι΄ αυτό ακινητοποιήθηκαν να συνελήφθη το πλήρωμα τους.

Το Αμερικανικό Πεντάγωνο δεν αρνήθηκε τη δήλωση Αμερικανού ότι τουλάχιστον το ένα από τα δύο σκάφη έμεινε ακυβέρνητο και παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα.


Πάμε τώρα στις πληροφορίες που πήρα από τον Αμερικανό, πληροφορίες που πραγματικά έχουν κάνει τους επιτελής του Αμερικανικού Πενταγώνου κυριολεκτικά να ΠΑΓΩΣΟΥΝ :

3

α) ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΑΦΗ Αντιμετώπισαν την ίδια χρονική στιγμή την ίδια βλάβη, που έθεσε εκτός λειτουργίας ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά τους κυκλώματα. Μιλάμε σαφέστατα και ηλεκτρονικό πόλεμο, με 100% επιτυχία. Κάτι έσβησε τα ηλεκτρονικά των σκαφών.

β) ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΑΦΗ παρότι έμειναν ακυβέρνητα για αρκετή ώρα, ΚΑΝΕΝΑ δεν εξέπεμψε SOS. Αυτό σημαίνει πως ότι χτύπησε τα σκάφη αχρήστευσε και τα ασύρματα συστήματα επικοινωνιών και προφανέστατα ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ των μελών των πληρωμάτων. Υπόψη ότι αυτού του είδους τα σκάφη έχουν τέσσερα διαφορετικά συστήματα επικοινωνιών εκ των οποίων το ένα δορυφορικό.

γ) Παρότι στον Κόλπο εκείνη την στιγμή υπήρχαν ένα αεροπλανοφόρο το Harry S. Truman, που συνοδευόταν από 6 πλοία και 2 υποβρύχια, ΚΑΝΕΝΑ Αμερικανικό σκάφος ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.  Αν είχαν αντιληφθεί τι είχε γίνει θα ήταν θέμα λεπτών να στείλουν ελικόπτερα έρευνας και διάσωσης και φυσικά μαχητικά για την από αέρος υποστήριξη. Όμως ΚΑΝΕΝΑΝ αεροσκάφος δεν σηκώθηκε από το Χάρυ Τρούμαν.

δ) Σύμφωνα με την πηγή μας, το όλο θέμα έχει προκαλέσει εκτός από παγωμάρα και εσωτερικό θέμα στην Αμερική. Και αυτό γιατί οι μυστικές υπηρεσίες ουδέποτε ενημέρωσαν το Πολεμικό Ναυτικό ότι το Ιράν έχει τέτοιες επιχειρησιακές δυνατότητες (ηλεκτρονικό πόλεμος, τύφλωμα ραντάρ, και δυνατότητα στόχευσης με ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς (electric palse – engine failure).

στ) Εμπλοκή των μυστικών ρωσικών υπερόπλων ηλεκτρονικού πολέμου αυτή τη στιγμή λαμβάνεται ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου