Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Β. Πούτιν : « Η ανθρωπότητα βρίσκεται υπό απειλή, από τις πολυεθνικές τροφίμων και τα νέα εμβόλια»


Νέα παρέμβαση του Ρώσου Προέδρου στην «καρδιά του προβλήματος» και της νέας τάξης πραγμάτων, καθώς αποκαλύπτει ένα πολύ «σκοτεινό» σχέδιο για την εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Αυτό της εξόντωσης του ανθρωπίνου γένους, μέσω της τροφής και των φαρ-μάκων.

Όλες οι «ελεγχόμενες» δυτικές κυβερνήσεις μέσω ειδικών προγραμμάτων έχουν εμβολιάσει εκατομμύρια ανθρώπους, δημιουργώντας ένα νέο είδος αυ-τιστικού ανθρώπου που εμπεριέχει πολύ λίπος, και ο οποίος βρίσκεται μόνι-μα μπροστά από μια οθόνη τρώγοντας τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα φρουκτόζης και σιροπιού καλαμποκιού», ισχυρίζεται ο Πούτιν ο οποίος τονί-ζει ότι οι Ρώσοι «πρέπει να προστατευθούν από όλο αυτό … με κάθε κόσ-τος», αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με έκθεση που εκπονήθηκε από το ρωσικό Συμβούλιο Ασφαλείας (SCRF), αναφέρεται ότι ότι ο Πρόεδρος Πούτιν εξέδωσε ειδικές εντολές στους αρμόδιους αξιωματούχους, οι οποίες αναφέρουν ότι όλοι οι Ρώσοι πο-λίτες θα πρέπει να προστατεύονται από δυτικά σκευάσματα τροφής και φάρ-μακα με κάθε κόστος.

Η έκθεση αναφέρει ότι ο Ρώσος Πρόεδρος πιστεύει ότι το επόμενο στάδιο της ανθρώπινης εξέλιξης αποτελεί σήμερα «σοβαρότατο κίνδυνο», και ότι η Δύση πραγματοποιεί «εκ προθέσεως επιβράδυνση της διαδικασίας αναπαρα-γωγής του ανθρώπινου είδους, για προσωπικό κέρδος».

«Εμείς, ως ένα είδος έχουμε την επιλογή να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το σώμα και το μυαλό μας σε μια υγιή ανοδική πορεία, ή μπορούμε να ακο-λουθήσουμε το δυτικό παράδειγμα των τελευταίων δεκαετιών και εκ προθέ-σεως να δηλητηριάζουμε τον πληθυσμό μας με γενετικά τροποποιημένα τρό-φιμα, φαρμακευτικά σκευάσματα, εμβόλια, και γρήγορο φαγητό, που αξιολο-γείται ως λίαν επικίνδυνο, εθιστικό ναρκωτικό».

«Πρέπει να αγωνιστούμε γι' αυτό. Η δημιουργία σωματικά και διανοητικά αναπήρων ατόμων του πληθυσμού μας δεν είναι σαφώς προς το συμφέρον μας», αναφέρει η έκθεση.

Η Ρωσία υπό τον Πρόεδρο Πούτιν έχει μισθώσει εντελώς δωρεάν μεγάλες εκτάσεις γης τα τελευταία χρόνια σε αγρότες πρόθυμους να καλλιεργήσουν βιολογικά προϊόντα με φυσικό και βιώσιμο τρόπο.

Ο στόχος είναι να καταστεί η χώρα παγκοσμίως, ως «ο μεγαλύτερος εξαγω-γέας» τροφίμων χωρίς ΓΤΟ, και τα οποία θα βασίζονται σε μια εξολοκλήρου «οικολογική» παραγωγική διαδικασία.

Η έκθεση του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας έρχεται μόλις λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του Κρεμλίνου για το τέλος της παραγωγής στην ρωσι-κή επικράτεια, όλων των τροφίμων που περιέχουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Η κίνηση αυτή κηρύττει έναν ακόμα πόλεμο, αυτόν κατά των πολυεθνικών εταιρειών όπως η Monsanto η οποία «κατασκευάζει» αυτούς τους σπόρους, αλλά και άλλες εταιρείες.

Επίσης η χώρα συνεχίζει να ηγείται στο χώρο της φυσικής, βιολογικής γεωρ-γίας, δείχνοντας ένα διαφορετικό δρόμο σε όλο τον πλανήτη.

Η χώρα μας η πανέμορφη Ελλάδα, η οποία διαθέτει σπάνια αγροτικά προϊ-όντα, τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει να δημιουργεί μια βιομηχανία βιολο-γικών προϊόντων, τα οποία είναι περιζήτητα στο εξωτερικό.

Ο κίνδυνος όμως με μια πιθανή οικονομική ένωση της Ε.Ε. με τις Η.Π.Α., θα σημάνει τον πλήρη έλεγχο από τις πολυεθνικές του είδους, και την αθρόα εισαγωγή γενετικά τροποποιημένων προϊόντων στην χώρα μας.

Σε άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr με τίτλο (Αποκωδικοποίη-ση της Ατζέντας 2030 – Τα Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων), ανα-φέρθηκε ότι η ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, είναι ένα σχέδιο για την παγκόσμια υποδούλωση της ανθρωπότητας κάτω από την «μπότα» των Εταιρικών Επι-κυρίαρχων. Τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ κατέληξαν σε συμφωνία για τη νέα ατζέντα της ανάπτυξης για τα επόμενα 15 έτη.

Η ευρωπαϊκή βιομηχανία των σπόρων με την σειρά της, επιδιώκει την θέσπι-ση και εφαρμογή μιας νέας κοινής ευρωπαϊκής νομοθεσίας που θα καθιερώνει τη μοριακή σήμανση.

Με την ταυτοποίηση των ποικιλιών, μέσω μιας τεχνολογίας γενετικής ακο-λουθίας, οι εταιρείες θα μπορούν να αναγνωρίζουν τις ποικιλίες τους στις αγ-ροτικές καλλιέργειες.

Με αυτόν τον τρόπο, οι αγρότες θα υποχρεώνονται να ακολουθούν τους εξαι-ρετικά περιοριστικούς όρους της χρήσης των πατενταρισμένων σπόρων με μία και μοναδική σπορά από την οποία ο σπόρος που προκύπτει θα αποτελεί εκ νέου ιδιοκτησία της πολυεθνικής ή καλλιεργώντας σπόρους με γονίδια που δεν αφήνουν το φυτό να παράγει νέους.

Η επιστροφή στον σχεδόν πατροπαράδοτο τρόπο καλλιέργειας σε συνδυασ-μό με τα σημερινά μέσα, θα μπορέσει να σώσει το ανθρώπινο γένος και τον πλανήτη μας.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου