Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ : Το τελετουργικό, το βασιλικό δείπνο και οι συζητήσεις για την Ελλάδα

Clipboard

Τη συνάντηση στην περιβόητη λέσχη των ισχυρών, Μπίλντεμπεργκ που έγινε στην Ισ-πανία το καλοκαίρι του 2010 και στην οποία συμμετείχε, περιγράφει ο πρώην υπουρ-γός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου στο βιβλίο του με τίτλο «game over».

Ο Παπακωνσταντίνου γράφει για το τελετουργικό που ακολουθήθηκε στη συνάντηση, τους συμμετέχοντες, αλλά και τις συζητήσεις που έγιναν για την Ελλάδα, δεδομένου ότι εκείνη την εποχή η ελληνική κρίση απασχολούσε έντονα τον πλανήτη και οι διοργα-νωτές επιθυμούσαν να ακούσουν από πρώτο χέρι τα δεδομένα για την ελληνική οικονο-μία.


Ο πρώην υπουργός περιγράφει πως αμέσως μόλις αποδέχτηκε την πρόσκληση στο γραφείο του έφτασε ένας μπλε φάκελος μια λίστα με τους 150 συμμετέχοντες στη συ-νάντηση.

Στο βιβλίο του περιγράφει πως έφτασε στη Βαρκελώνη, Παρασκευή και εκεί τον περί-μενε μια μαύρη λιμουζίνα η οποία τον μετέφερε σε ένα εκπληκτικό ξενοδοχείο το οποίο είναι χτισμένο σε ένα λόφο πάνω από την πόλη Σιτγκες.

Στο βιβλίο του αναφέρει ο Παπακωνσταντίνου :

«Θα απογοητεύσω τους κάθε λογής συνωμοσιολόγους. Δεν διαπίστωσα να πάρθηκαν συνταρακτικές αποφάσεις που θα άλλαζαν τον κόσμο. Αλλά με μια ατζέντα που ξεκι-νούσε με την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και τα ζητήματα διεθνούς ασφάλειας, περ-νούσε από την κρίση του ευρώ και κατέληγε στην αυξανόμενη επιρροή της κυβερνοτεχ-νολογίας, τις προκλήσεις της ιατρικής επιστήμης, των νέων πηγών ενέργειας και του ρόλου των κοινωνικών δικτύων, οι συζητήσεις ήταν έντονες και εξαιρετικά ενδιαφέρου-σες».

Όμως ο Παπακωνσταντίνου περιγράφει και τον τρόπο με τον οποίο έθεσε ο ίδιος το θέμα της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους σε εκείνη τη συνεδρίαση. Σύμφωνα με την περιγραφή του ο ίδιος απευθυνόμενος στον Λάρι Σάντερς που τότε ήταν στενός συνεργάτης του Ομπάμα τον ρώτησε για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.


Σύμφωνα με τα γραφόμενα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου ο κύριος Σάντες απάντησε διπλωματικά ενώπιον όλων και στο τέλος της συνάντησης εξέφρασε την έκπληξη του προς τον Έλληνα υπουργό που έθεσε το θέμα δημόσια. Στο δείπνο που ακολούθησε ο Παπακωνσταντίνου βρέθηκε εν μέσω δύο βασιλισσών της Ισπανίας Σοφία και της Ολ-λανδίας Βεατρίκη.


Δικό μας Σχόλιο : Όπα ρε Παπακωνσταντίνου που δεν υπάρχει καμιά Συνωμοσιολογία στη Λέσχη ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ. Μην τα λες αυτά γιατί θα σε πιστέψουμε στο τέλος. Όλα είναι πεντακάθαρα εκεί μέσα... Δεν μας είπες όμως τα υπόλοιπα που έγιναν και είπαν οι φίλοι σου εκεί 2-3 μέρες που κρατάνε αυτές οι συναντήσεις, αλλά και γιατί (αφού είναι όλοι τους τόσο καθαροί) υπάρχει πάντα τόσο μεγάλη ασφάλεια και δεν μπορεί να πλησιάσει ούτε πουλί πετάμενο τα ξενοδοχεία που γίνονται οι συνελεύσεις σας. Γιατί δεν τις κάνουν ανοικτά και δημόσια για να σταματήσουμε και εμείς να φαν-ταζόμαστε διάφορα όπως λέτε... Λαμόγια της Ν.Τ.Π. σε λίγο καιρό έρχεται η ώρα σας και δεν θα προλάβετε να απολαύσετε αυτά που προγραμματίζετε για το μέλλον του πλανήτη...

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου