Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Θα δείτε σε λίγες ημέρες θρασύτατε κ. Μητσοτάκη ποιούς θα «ωφελήσει» η διάταξη για τις Offshore

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ OFFSHORE

Θα έλεγε κάποιος ότι είναι επίδειξη θράσους αυτό που κάνει ο κύριος Μητσοτάκης για την διάταξη που διαχωρίζει πλέον τις Offshore από τις εξωχώριες.


Και όμως, είναι αποτέλεσμα τρόμου και όχι λαϊκισμού.


Πέραν του πρακτικού του θέματος, ότι δηλαδή ο κύριος Μητσοτάκης όπως οι Παπανδρέηδες και οι Σαμαροβενιζέλοι θα μείνουν στην ιστορία ως πολιτικά πλυντήρια οφσοράκηδων, μιζαδόρων και φοροφυγάδων, αφού δεν έπιασαν ούτε έναν, υπάρχει ένα εξαιρετικά σκοτεινό σημείο :


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥΣΣΑΣ

Οι οφσοράκηδες που έπεφταν στα χέρια των αρχών εκμεταλλευόντουσαν αυτό το (δολίως αφημένο) κενό νόμου, ώστε να δικαιώνονται και περίπου να υποχρεώνουν το κράτος να τους ζητά συγγνώμη (!) Εξ’ αιτίας αυτού του κενού γλίτωσε τα ισόβια και ο Παπακωνσταντίνου, όπως ακριβώς εξηγήσαμε εδώ : Το νομοσχέδιο για τις οφσόρ τελειώνει την φάμπρικα αθώωσης των οφσοράκηδων τύπου ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ


Έτσι, κατάφερναν να επιβιώνουν ατιμώρητοι άπαντες. Τώρα όμως, έρχεται η ώρα της κρίσης. Εν όψει των μεγάλων υποθέσεων που ανοίγουν, με τους οφσοράκηδες του τζόγου, τα εξοπλιστικά αλλά και δύο ονόματα «υπεράνω υποψίας» που έχουν πιαστεί στα πράσα, είναι βέβαιον ότι ο κύριος Μητσοτάκης δεν λαϊκίζει. Φοβάται.


Φοβάται διότι τώρα θα ανοίξουν δικογραφίες που δεν πρόκειται να θαφτούν με νομικίστικες μέριμνες τύπου Βενιζέλου και προσπαθεί να το ανατρέψει.Είναι αυτονόητο πως εάν η κυβέρνηση τολμούσε οποιαδήποτε συγκάλυψη λαμογιών που κυνηγούμε εδώ και 8 χρόνια, θα έπεφτε πάραυτα. Από εμάς τους ταπεινούς. Γι’ αυτό και μελετήσαμε πολύ προσεκτικά το κείμενο πριν εκφράσουμε άποψη. Αντίθετα, το Πρώτο Θέμα που ανέδειξε το φιάσκο, έχει κάθε λόγο να ανησυχεί και θα το δείτε σύντομα.


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου