Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Ρεζίλι πάλι ο Άδωνις...

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Η έπαρση είναι «νόσος ιερή» έλεγε ο Ηράκλειτος και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έχει τόση έπαρση που δεν μπορεί να διανοηθεί ότι δεν είναι θεός.

Νομίζει ότι κάθε φορά που λέει «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει», είναι κάτι λογικό που όλοι πρέπει να το αποδεχθούν κι όποιος είναι αντίθετος, είναι γιατί είναι… αριστερός!

Λες και οι Δεξιοί δεν πεινάνε από το Δ.Ν.Τ. που έφερε μαζί με τον Γ.Α.Π. το 2010 από την κερκόπορτα.


Δικό μας Σχόλιο : Δεν φτάνει όμως μόνο η απάντηση του συνθέτη που βλέπετε στη πιο πάνω φωτογραφία, αλλά ο Άδωνις το τερμάτισε και προχώρησε ακόμα παραπέρα ανεβάζοντας ψηφοφορία στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter όπου και πάλι γίνεται ρεζίλι ρωτώντας το κοινό "ακούστε το τραγούδι κ πείτε μας ποιόν καθρεφτίζει" αφού ο κόσμος ψηφίζει αυτόν με ποσοστό 62% έναντι του Τσίπρα που παίρνει 38%.
Ε ρε και να έβλεπαν τέτοια ποσοστά και στο κόμμα τους αλλά χωρίς τα καραγκιοζιλί-κια τους.
Χα χα χα χα χα χαRelated Posts :1 σχόλιο: