Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Wikileaks - Χρυσοχοίδης : "Επικίνδυνη για την εθνική ασφάλεια η ΕΥΠ"


Απολαύστε έναν πρώην Υπουργό Εσωτερικών που κελαηδάει στον Αμερικανό Πρέσβη - Τραπεζίτη της PROTON και από τον οποίο μαθαίνουμε ότι η Ε.Υ.Π., είναι ΕΘΝΙΚΑ επικίνδυνη !

Μαθαίνουμε επίσης, ότι σταθερά τους Έλληνες Αξιωματικούς τους εκπαιδεύουν Αμερι-κανοί πράκτορες...Και να έχουμε υπόψη ότι η μόνη μυστική υπηρεσία που δεν ήταν παρούσα κατά την απόπειρα εναντίον του Καραμανλή, ήταν η Ε.Υ.Π. !!!

Παρόντες ήταν οι Ρώσοι, η Mi5, η Μοσάντ, η CIA άλλα όχι η Ε.Υ.Π., καθώς αποτελεί θυγατρικής της C.I.A. και της Μοσάντ και άρα δεν απαιτείται η παρου-σία της όταν στον χώρο βρίσκονται τα μεγάλα αφεντικά.


Η CIA παρακολουθούσε τα τηλέφωνα της κυβέρνησης, η Μοσάντ προσπάθησε να τον εξοντώσει ...


Αλλά οι ΗΠΑ και το ΙΣΡΑΗΛ είναι σύμμαχοί μας...

Σ.Σ.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου