Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ της ΕΛΣΤΑΤ εζήλωσεν την δόξαν του εφιάλτη για μια βίλα στην Ουάσινγκτον, και χρηματοδότηση από τους δανειστές του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ θα μείνει στην Ιστορία σαν ο σύγχρονος ΕΦΙΑΛΤΗΣ της Ελλάδος.

Ως γνωστόν η Ε.Ε. τελεί υπό κατοχήν της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Λόρδου-Βαρώνου Προέδρου της Ν.Τ.Π. ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ο Πρόεδρος-Βαρώνος Λόρδος ΡΟΤΣΙΛΝΤ και η μαφία του, είναι η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. (φωτογραφία) ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!

Όλοι οι επιτελείς της Ε.Ε. είναι υπηρέτες του προέδρου της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Όλοι οι Βασιλείς, Πρόεδροι & Πρωθυπουργοί των κρατών - μελών της Ε.Ε. είναι ορντινάντσες του Προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Η ηγεσία (ΜΑΦΙΑ) της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ επτώχευσαν την Ελλάδα, για λόγους Γεωπολιτικής, και για να κλέψουν όλο το πλούτο της Ελλάδος. Τούτου δοθέντος, με τεχνητά μέσα της ΕΛΣΤΑΤ, εξέδωσαν πλαστά νούμερα για το έλλειμμα της Ελλάδος το 2009.

Η Κομισιόν αισθάνεται ενοχές για την τεχνητή χρεοκοπία της Ελλάδος, και για τα Μνημόνια που επεβλήθηκαν επάνω στον Ελληνικό Λαό, με τα οποία φτωχοποιήθηκε ο Ελληνικός Λαός.

Φυσικό είναι οι επιτελείς της Ε.Ε. να θέλουν να υπερασπιστούν το αφεντικό τους το Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για την τεχνητή, και δόλια, χρεοκοπία της Ελλάδος, και για το επαχθές, απεχθές, και επονείδιστο ΧΡΕΟΣ που μας φόρτωσαν.

Είναι ανθελληνική η επιστολή των ανδρεικέλων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ της Κομισιόν της Ε.Ε., της μαφίας των δανειστών του Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προς την Ελληνική Κυβέρ-νηση, για τα στατιστικά νούμερα της ΕΛ.ΣΤΑΤ του Ανδρέα Γεωργίου.

Όπως γράφουν τα ΜΜΕ, «Το όργανο των δανειστών ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ, έχει εξασφαλισ-μένο άσυλο».

Με βίλα στην Ουάσινγκτον, ο άνθρωπος που φυλάκισε τους Έλληνες στη σκοτεινή εποχή των Μνημονίων, στο επαχθές & επονείδιστο ΧΡΕΟΣ, και στη σκλαβιά των τσι-φούτηδων τοκογλύφων δανειστών. Η Κομισιόν της Ε.Ε. απειλεί να μπλοκάρει την αξιο-λόγηση αν διωχθεί ο υπόδικος ΓΕΩΡΓΙΟΥ, και ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ μέχρις εσχάτων για το διογκωμένο έλλειμμα.

210 δις. ευρώ μας στοίχισε ο προδότης ΓΕΩΡΓΙΟΥ όργανο των ξένων Κοσμοκρατόρων Σιωνιστών, της γνωστής παγκόσμιας οικονομικής ΕΛΙΤ των Κοσμοκρατόρων.

Η Κομισιόν απειλεί γιατί φοβάται την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ο υπόδικος ΓΕΩΡΓΙΟΥ αποκαλεί ΑΝΟΗΤΟ τον Ελληνικό Λαό.

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ βρήκε άσυλο στη φωλιά των Επικυρίαρχων Σιωνιστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, στη χώρα της ΧΙΛΑΡΙ & του ΟΒΑΜΑ.

Η Ελλάδα θυσιάστηκε για να σωθούν οι Τράπεζες της Ε.Ε.

Η επιστολή αυτή της Κομισιόν της Ε.Ε. προσβάλλει την Ελληνική Δικαιοσύνη, που παραπέμπει τον Γεωργίου ίνα δικαστεί, για τα ψεύτικα στατιστικά νούμερα, με τα οποία προήλθεν η χρεοκοπία της Ελλάδος, και η ΤΡΟΪΚΑ των δανειστών με τα Μνημόνια.

Ο Λόρδος ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης των Κοσμοκρατόρων δανειστών της Ελλάδος. (ΔΝΤ + Ε.Κ.Τ. + Ε.Ε.).

Όλοι αυτοί είναι ιδιοκτησία του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ !!! Μας εκβιάζουν με τη μείωση του ΧΡΕΟΥΣ για να αθωώσουμε τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ της ΕΛΣΤΑΤ.

Οι δανειστές Κοσμοκράτορες της ΜΑΦΙΑΣ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ πρώτα έφεραν τη χρεοκο-πία μέσω ΕΛΣΤΑΤ του Γεωργίου, και μετά φέρανε τους Λαθρομετανάστες !!!

Με την επέμβαση αυτή της Κομισιόν της Ε.Ε. στα εσωτερικά μας, αποδεικνύουν την ΕΝΟΧΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ, και της ορντινάντσας αυ-τών ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Απόδειξη ΕΝΟΧΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ είναι η διαφυγή του στο εξωτερικό, υπό την προ-στασία του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ !!!

Βαρώνος όνομα και πράμα ο αόρατος Λόρδος ΡΟΤΣΙΛΝΤ !!!

Κυβερνά την υφήλιο από τα παρασκήνια…

Το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων REUTERS αποκαλύπτει ότι «Ξένοι» χρηματοδοτούν τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ της ΕΛΣΤΑΤ.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη οφείλει να διερευνήσει αυτή την αποκάλυψη, και να υποχρεώσει τον προδότη ΓΕΩΡΓΙΟΥ να ομολογήσει πόσα, πως, και από ποιούς τα πήρε. Ο Τύπος γράφει (πρωτοσέλιδα διαφόρων εφημερίδων) σήμερα, «Ράπισμα των Βρυξελλών» για την υπόθεση Γεωργίου.


«Ωμή παρέμβαση των Βρυξελλών στην έρευνα για τα παραποιημένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ», και ζητούν οι Κοσμοκράτορες δανειστές «ΑΘΩΩΣΤΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ».

efimerida

«Ωμή παρέμβαση από την Κομισιόν για την τεχνιτή διόγκωση του ελλείμματος του 2009» και

dimokratia

«Έπεσαν οι μάσκες για τον σκοτεινό ΓΕΩΡΓΙΟΥ»

«Η Κομισιόν της Ε.Ε. (Υπηρέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ) στηρίζει τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ της ΕΛΣΤΑΤ».

Μετά τον εκβιασμό της Κομισιόν, μπορούμε να διεκδικήσουμε 210 δις. ευρώ, τη ζημιά που πάθαμε, βάσει των συνθηκών της Ε.Ε. (Ακούς ΤΣΙΠΡΑ);;;

Εμείς διερωτώμεθα,

ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΑΟΡΑΤΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ;;;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ

Related Posts :



10 σχόλια:

  1. Γεια σου
    Χρειάζεστε ένα δάνειο, αλλά που απορρίπτονται από την Τράπεζα ή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ότι έχετε συμβατό συνθήκες να σας μηνιαία έσοδα, υπέρογκα επιτόκια. Χρειάζεστε ένα δάνειο για να καλύψει τις ανάγκες σας. Κανένα πρόβλημα. Ό, τι την οικονομική σας κατάσταση, θα προσφέρουν ενυπόθηκα δάνεια, διεθνή δάνεια, εμπορικά δάνεια, δάνεια προσωπικά, αποκλειστική και εκπαιδευτικά δάνεια. Προσφέρω δάνεια διαθέσιμα σε ανθρώπους, και πολλές εταιρείες. σας είναι πραγματικά ανάγκη έτσι επικοινωνήσετε μαζί μου: deguep.rodrigue@outlook.fr
    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Vale thn aggelia sou dwrean sthn istoselida mas: http://www.yupaggelies.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Μήπως χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο ή επιχειρηματικό δάνειο; Έχετε να αρνηθεί ένα δάνειο από την τράπεζά σας ή οποιοδήποτε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα; Εμείς προσφέρουμε ιδιωτικό, επιχειρηματικό, τη χρηματοδότηση, εμπορικά και προσωπικά δάνεια με πολύ χαμηλά ετήσια επιτόκια τόσο χαμηλά όσο το 3% στο 1 χρόνος για 3 χρόνια περίοδο αποπληρωμής και σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.Έχουμε προσφορά δανείου για κάθε δάνειο amount.Our είναι καλά ασφαλισμένα για τη μέγιστη ασφάλεια στην priority.Email μας σήμερα μας ...... Amerisavefinancials@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες για να πάρει ένα δάνειο από την εταιρεία μας ευχαριστίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρειάζεστε ένα δάνειο, αλλά που απορρίπτονται από την Τράπεζα ή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ότι έχετε συμβατό συνθήκες να σας μηνιαία έσοδα, υπέρογκα επιτόκια. Χρειάζεστε ένα δάνειο για να καλύψει τις ανάγκες σας, κανένα πρόβλημα. Ό, τι την οικονομική σας κατάσταση, θα προσφέρουν ενυπόθηκα δάνεια, διεθνή δάνεια, εμπορικά δάνεια, δάνεια προσωπικά, αποκλειστική και εκπαιδευτικά δάνεια. Προσφέρω δάνεια διαθέσιμα σε ανθρώπους, και πολλές εταιρείες. σας είναι πραγματικά ανάγκη τόσο επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email:renardluc56@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΧΙ upfront ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ
    Γεια αναζήτηση πλέον είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε,
    Είστε που έχουν ανάγκη από οικονομική βοήθεια, θέλουν να καταβάλουν το λογαριασμό σας ή να κάνετε

    Πρέπει επειγόντως να επεκτείνει την επιχείρησή του δανείου σας, σας προσφέρουμε οποιαδήποτε μορφή δανείου προς την

    ιδιώτες και εταιρικούς φορείς με χαμηλό επιτόκιο 3% .Αν είστε

    ενδιαφέρεστε για τη λήψη δανείου, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα, υποσχόμαστε να προσφέρουμε

    σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες ever.Just μας δώσει μια δοκιμή, επειδή μια δοκιμή θα σας πείσει.

    Ποιες είναι οι οικονομικές ανάγκες σας; (Rotaryloanfirm@gmail.com)

    Μήπως χρειάζεστε ένα επιχειρησιακό δάνειο;
    Μήπως χρειάζεστε ένα προσωπικό δάνειο;
    Θέλετε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο;
    Θέλετε να αναχρηματοδοτήσει;
    Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο υποθήκη;

    επικοινωνήστε μαζί μας για πιθανή επιχειρηματική συνεργασία Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: (Rotaryloanfirm@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσοχή,

    Ψάχνετε σοβαρά ένα δάνειο για να δημιουργήσετε μια επιχείρηση ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας; Έχετε απορριφθεί από την Τράπεζα ή άλλους δανειστές; Μην ανησυχείτε πλέον γιατί είμαστε εδώ για να σας δώσουμε αυτό που ψάχνετε χωρίς καθυστέρηση ή πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σήμερα.

    Email: easyloanfirm2020@gmail.com

    Χαιρετισμοί
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com





    Προσφορά δανείου 3%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σας

    Χρειάζεστε επείγουσες οικονομικές ανάγκες για επαγγελματικούς ή προσωπικούς σκοπούς;

    Ακολουθούν μερικά καλά νέα για εσάς. Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων σε ιδιώτες, νομικά πρόσωπα, εταιρείες, 3% επιτόκιο για την εταιρεία. Εάν ενδιαφέρεστε, μην διστάσετε: πρόσβαση στην Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών / Αξιωματούχου
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: accessloanfirm2030@gmail.com

       Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας

    περιμένοντας την απάντησή σας

    Κ. Scott
    πρόσβαση σε πιστώσεις στον κόσμο
    Στείλτε μας email στο: accessloanfirm2030@gmail.com


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
    Η δική μου δοκιμασία για το πώς πήρα ένα δάνειο για να αγοράσω ένα σπίτι από μια πραγματική και γνήσια εταιρεία δανείου κάλεσε JOSE LUIS εταιρεία δανείου, είμαι πολύ HAPPY σήμερα και ο Θεός BLESS JOSE LUIS εταιρεία δανείου. email joseluisloans@gmail.com

    Το όνομά μου είναι η Μαρία, είμαι από τη Λευκωσία στην Κύπρο ψάχνω για μια γνήσια εταιρεία δανείων τους τελευταίους 5 μήνες για να αγοράσω ένα σπίτι
    όλα πήρα ήταν μια δέσμη απάτες που με έκανε να τους εμπιστευτώ και στο τέλος
    της ημέρας, πήραν τα λεφτά μου χωρίς να δώσουν τίποτα σε αντάλλαγμα, όλα
    η ελπίδα μου χάθηκε, πήρα σύγχυση και απογοήτευση, ποτέ δεν ήθελα να έχω τίποτα να κάνω με εταιρείες δανείων στο διαδίκτυο, γι 'αυτό πήγα να δανειστώ κάποια χρήματα από ένα
    φίλε, της είπα όλα αυτά που συνέβη και είπε ότι μπορεί να με βοηθήσει, αυτό
    ξέρει μια εταιρεία δανείου που μπορεί να με βοηθήσει με οποιοδήποτε ποσό του δανείου
    που χρειάζομαι από εμένα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%, ότι πήρε μόλις ένα
    δανείου από αυτούς, με διευθύνει για το πώς να υποβάλει αίτηση για το δάνειο, έκανα
    όπως μου είπε, έχω εφαρμόσει μαζί τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: web site (https://www.joseluisloans.com/) ή joseluisloans@gmail.com, δεν πίστευα ποτέ, αλλά προσπάθησα και με μεγάλη μου έκπληξη πήρα το δάνειο μέσα 24 ώρες, δεν μπορούσα να πιστέψω,
    είμαι ευτυχισμένος και πλούσιος πάλι και ευχαριστώ τον Θεό που το δάνειο αυτό
    εταιρείες όπως αυτό εξακολουθούν να υπάρχουν σε αυτές τις απάτες σε όλα τα μέρη,
    παρακαλώ συμβουλεύω όλους εκεί έξω που έχουν ανάγκη δανείου επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους
    (https://www.joseluisloans.com) ποτέ δεν θα σας απογοητεύσουν, και
    η ζωή σας θα αλλάξει όπως η δική μου. Απλά επικοινωνήστε (https://www.joseluisloans.com) σήμερα και να πάρετε το δάνειό σας από αυτούς, ο Θεός ευλογεί την επιχείρηση δανείου jose luis για την πραγματική προσφορά δανείου τους.
     Βεβαιωθείτε ότι έχετε επικοινωνήσει με τα δάνεια JOSE LUIS για το δάνειό σας επειδή πήρα το δάνειό μου με επιτυχία από αυτή την εταιρεία χωρίς άγχος., Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους https://www.joseluisloans.com, ή email (.joseluisloans@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σε όλους!
    Είμαι η Ήρα, που ζει σήμερα στην Πάτρα της Ελλάδας. Είμαι μια χήρα αυτή τη στιγμή με δύο παιδιά και ήμουν κολλημένη σε μια οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο και έπρεπε να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες εταιρείες δανείων τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία, και οι περισσότερες τράπεζες μείωσαν την πίστωση μου. Αλλά όπως ο Θεός θα το είχε, εισήγαγα σε μια συνεταιριστική επιχείρηση από έναν άνθρωπο του Θεού έναν δανειστή ιδιωτικού δανείου ο οποίος μου έδωσε δάνειο 80.000 ευρώ και σήμερα είμαι ιδιοκτήτης επιχείρησης και τα παιδιά μου το κάνουν καλά αυτή τη στιγμή, πρέπει να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε επιχείρηση για να εξασφαλίσετε ένα δάνειο χωρίς εγγύηση, χωρίς πιστωτική επιταγή, χωρίς συνυπογράφο με μόνο επιτόκιο 2% και καλύτερα σχέδια αποπληρωμής και χρονοδιάγραμμα. Επικοινωνήστε με τον κ. Dante Paola μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: dantecooperativehelp@hotmail.com Δεν ξέρει ότι το κάνω αυτό, αλλά είμαι τόσο ευτυχισμένος τώρα και αποφάσισα να αφήσω τους ανθρώπους να μάθουν περισσότερα γι 'αυτόν και επίσης θέλω ο Θεός να τον ευλογήσει περισσότερο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: dantecooperativehelp@hotmail.com για γρήγορη συνομιλία ή whatsapp / +35677926593

    Ευχαριστώ
    Ήρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαι ο κ. Clark Barry, ένας νόμιμος και αξιόπιστος δανειστής χρήματος. Είμαστε από την εταιρία LOAN. Με οικονομική βοήθεια. Χορηγούμε κεφάλαια σε άτομα που χρειάζονται οικονομική βοήθεια, που έχουν κακή πίστωση ή έχουν ανάγκη από χρήματα για να πληρώσουν λογαριασμούς, να επενδύσουν στην επιχείρηση. Ψάξατε για δάνειο; Προσφέρουμε δάνειο που κυμαίνεται από 5.000,00 λεπτά. έως 20.000.000,00 με χαμηλό επιτόκιο 3% επικοινωνήστε μαζί μας Διεύθυνση: clark123156@gmail.com , whatsapp number: +18635356458

    3% προσφορά δανείου ισχύουν τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή