Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Δεν σταματούν να φωνάζουν οι ραβίνοι : Έρχεται ο παγκόσμιος ηγέτης

3212

Δεν σταματούν οι αναφορές κορυφαίων ραβίνων, οι οποίες προειδο-ποιούν πως βρισκόμαστε πολύ κοντά στην έλευση του παγκόσμιου ηγέτη, τον οποίο θεωρούν Μεσσία τους.

Μιλώντας στο Israel News Talk Radio, ο Ραβίνος Winston χώρισε αρ-χικά την εβραϊκή πνευματική παράδοση σε τρεις περιόδους :Την Olam HaZeh (αυτός ο κόσμος)
Την Εποχή του Μεσσία
Την Olam haBa (ο κόσμος που έρχεται)


Όπως εξήγησε η μεταβατική περίοδος μεταξύ του Olam haZeh και της εποχής του Μεσσία ονομάζεται «Chevlei Moshiach – Οι βρεφικοί πόνοι του Μεσσία» και θα χαρακτηρίζεται από χάος.

«Βρισκόμαστε ακριβώς πάνω σε αυτή την μεταβατική περίοδο, κάτι που εξηγεί το εμφανές χάος που επικρατεί στον πλανήτη αναφέρει, φέρνοντας ως παράδειγμα τις αμερικανικές εκλογές.

Σύμφωνα με τον Ραβίνο, ο σκοπός του χάους είναι να πολώσει τον κόσμο και να τον αναγκάσει να πάρει μια απόφαση, αν θα είναι περισ-σότερο υλικός ή… πνευματικός.

Η εν λόγω επιλογή είναι σύμφωνα με τον Ραβίνο το τελευταίο τεστ της ιστορίας και τονίζει πως ότι κι αν προκύψει, ακόμα και πυρηνικός πόλεμος, θα είναι «μαζικό φαινόμενο» και θα χρειαστεί «θεία προστα-σία» για να επιβιώσει κάποιος.

Τα σχόλια δικά σας…

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου