Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΗΠΑ : «Στην ομιλία του κατά των τραπεζιτών εμάς εννοούσε ο Τραμπ», παραπονούνται οι Εβραίοι


Η ομιλία του Donald Trump, την προηγούμενη εβδομάδα στο West Palm Beach της Φλόριντα, όπου είπε ότι η Χίλαρι Κλίντον «συναντιέται κρυφά με διεθνείς τράπεζες για να σχεδιάσουν την καταστροφή της αμερικανικής κυριαρχίας, προ-κειμένου να εμπλουτίσουν αυτές τις παγκόσμιες οικονομικές δυνάμεις, τους ειδι-κών συμφερόντων φίλους της και τους χορηγούς της», καταδικάστηκε ως «αντι-σημιτική» από την Anti-Defamation League και άλλες εβραϊκές οργανώσεις-παρόλο που ο ίδιος δεν ανέφερε τους Εβραίους πουθενά στην ομιλία του.

Σε άρθρο της η Jewish Telegraphic Agency (JTA) υπενθύμισε το tweet του Donald Trump, με την φωτογραφία της Κλίντον με την λεζάντα «η πιο διεφθα-ρμένη υποψήφια ποτέ» μέσα σε ένα εξάκτινο μπλε αστέρι που θύμιζε το αστέρι του Δαβίδ -και το οποίο μετά έγινε κύκλος- και θεωρήθηκε «αντισημιτικό».



Η JTA παραδέχεται ότι ο Trump «ποτέ δεν αναφέρθηκε στους Εβραίους στο προετοιμασμένο κείμενό του, που το διάβασε αυτοσχεδιάζοντας και λίγο», αλλά ότι απλώς με την αναφορά του σε «μια τεράστια συνωμοσία που αφορά ένα μάτ-σο ανθρώπων του χρήματος και διεθνών τραπεζιτών», έμπαινε μια περιοχή «όπου η εχθρότητα προς τους Εβραίους διαιωνίζεται και ευδοκιμεί ακόμα και κατά την απουσία τους».

Το άρθρο που αναστάτωσε τους Εβραίους - επειδή το θεώρησαν ότι υπονοούσε τους ίδιους, έχει ως εξής :

«Η Χίλαρι Κλίντον συναντάται κρυφά με διεθνείς τράπεζες για να σχεδιάσουν την καταστροφή της κυριαρχίας των ΗΠΑ, προκειμένου να εμπλουτίσουν αυτές τις παγκόσμιες οικονομικές δυνάμεις, τους ιδιαίτερου ενδιαφέροντος φίλους της και τους χορηγούς της».

Ο Trump δήλωσε ακόμα ότι αυτές οι «εκλογές θα καθορίσουν εάν είμαστε ένα ελεύθερο έθνος ή αν έχουμε μόνο την ψευδαίσθηση της δημοκρατίας, αλλά στην πραγματικότητα ελεγχόμαστε από μια μικρή χούφτα ειδικών με παγκόσμια ειδι-κά συμφέροντα που νοθεύουν το σύστημα και το σύστημά μας είναι στημένο».

«Το διεφθαρμένο μας πολιτικό σύστημα, αυτή η μεγαλύτερη δύναμη πίσω από τις προσπάθειες για ριζική παγκοσμιοποίηση και στέρηση των πολιτικών δικαιω-μάτων των εργαζομένων. Οι οικονομικοί πόροι τους είναι σχεδόν απεριόριστοι, οι πολιτικοί τους πόροι είναι απεριόριστοι, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους εί-ναι ασυναγώνιστα».


Ο Jonathan Greenblatt της Anti-Defamation League θεωρεί ότι αυτές οι αποστ-ροφές του Τραμπ αναφέρονται στους Εβραίους.

Σε tweet του ο Greenblatt λέει : «Η TeamTrump θα πρέπει να αποφεύγει την ρητορική και τα σχήματα λόγου που έχουν ιστορικά χρησιμοποιηθεί εναντίον των Εβραίων και εξακολουθούν να παρακινούν σε αντισημιτισμό. Ας αφήσουμε το μίσος έξω από την προεκλογική εκστρατεία».

Μετά τον Greenblatt και η Εβραία δημοσιογράφος Julia Ioffeέσπευσε να χαρακ-τηρίσει «αντισημιτικά» τα σχόλια του Trump.

«Μόνο εγώ είμαι που πιστεύω ότι η ομιλία του Trump είχε ‘μπηχτές’ για τους Εβραίους;» έγραψε η Ioffe.

Μετά ακολούθησε ο Εβραίος Ari Ratner, συνεργάτης στο think tank New America”, ο οποίος μάλιστα δημοσίευσε μια κατ’ αντιπαράθεση σύγκριση του λόγου του Trump και της αναγγελίας κήρυξης πολέμου του Αδόλφου Χίτλερ κατά της Αμερικής!

Το δε άρθρο της JTA, έφτασε στο σημείο να συγκρίνει μέρη του λόγου του Trump με αποσπάσματα από τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», προσπα-θώντας να υπονοήσει ότι τα είχε ως βάση η ομιλία του!

Αναφέρει π.χ. τον εξής παραλληλισμό :

Trump : «Ο μεγάλος πολιτισμός μας εδώ στην Αμερική και σε όλο τον πολιτισμέ-νο κόσμο έχει έρθει σε μια στιγμή αναμέτρησης. Το είδαμε στο Ηνωμένο Βασί-λειο, όπου ψήφισαν για να απελευθερωθούν από την παγκόσμια κυβέρνηση και τις συμφωνίες του παγκόσμιου εμπορίου και της παγκόσμιας μετανάστευσης που κατέστρεψαν την κυριαρχία τους και έχουν καταστρέψει πολλά από αυτά τα έθ-νη. Η κεντρική βάση της παγκόσμιας πολιτικής εξουσίας είναι ακριβώς εδώ στην Αμερική, το διεφθαρμένο πολιτικό μας κατεστημένο που είναι η μεγαλύτερη δύ-ναμη πίσω από τις προσπάθειες για ριζική παγκοσμιοποίηση και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων των εργαζομένων».

Πρωτόκολλα : «Τα έθνη της Δύσης έχουν τεθεί υπό διεθνή έλεγχο σε πολιτικό, στρατιωτικό και οικονομικό επίπεδο. Βρίσκονται σε γρήγορη διαδικασία να γί-νουν ελεγχόμενα και σε κοινωνικό επίπεδο. Σε όλους λένε ότι η μόνη τους ελπίδα έγκειται στην παράδοση της εθνικής τους κυριαρχίας».


Ο Εβραίος επικεφαλής νομικός σύμβουλος και βοηθός της εκστρατείας για τις εβραϊκές υποθέσεις, Jason Greenblatt (καμία σχέση με τον επικεφαλής της ADL) αρνήθηκε ότι υπήρχε οτιδήποτε αντισημιτικό στην ομιλία του Trump.

«Ο Jonathan Greenblatt προσπαθεί να συνδέσει το μίσος και τη μισαλλοδοξία κάποιων κατάπτυστων ατόμων με το κίνημα MakeAmerica Great Again που ο κ. Trump οδηγεί. Σημειώστε ότι, στα τελευταία σχόλιά του, ο Jonathan Greenblatt δεν αμφισβήτησε την περιγραφή του κ. Trump για την Κλίντον ότι βρίσκεται στο επίκεντρο μιας παγκόσμιας δομής εξουσίας που έχει απογυμνώσει τις Ηνωμένες Πολιτείες από τον πλούτο τους γεμίζοντας τις τσέπες εταιρικών και πολιτικών συμφερόντων». 

Ο συνήγορος του Trump πρόσθεσε : «Ο Jonathan Greenblatt απλώς προσπαθεί να εκτρέψει την προσοχή των ψηφοφόρων μακριά από τα γεγονότα κατασκευά-ζοντας συνδέσεις με τον αντισημιτισμό. Ο Jonathan Greenblatt φαίνεται ότι θέ-λει να αγνοήσει τη δια βίου δέσμευση του κ. Trump και την υποστήριξή του στο Ισραήλ και την εβραϊκή κοινότητα, καθώς και την ισχυρή απόρριψη του αντιση-μιτισμού, αλλά ο κ. Trump δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να κρύψει την αλήθεια από τον αμερικανικό λαό, ασχέτως των παρανόμων μέσων που χρησιμοποιούνται στην προσπάθεια αυτή».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου