Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Όλα τα ονόματα των πολιτικών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο Novartis


Δύο πρώην πρωθυπουργοί, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Παναγιώτης Πικραμμένος, καθώς και οκτώ πρώην υπουργοί εμπλέκονται στο σκάνδαλο Novartis.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο Novartis εκτός από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς, Αντώνη Σαμαρά και Παναγιώτη Πικραμμένο είναι και οι :

Γιάννης Στουρνάρας
Δημήτρης Αβραμόπουλος
Άδωνις Γεωργιάδης
Ευάγγελος Βενιζέλος
Ανδρέας Λοβέρδος
Ανδρέας Λυκουρέντζος
Μάριος Σαλμάς και 
Γιώργος Κουτρουμάνης
Η δικογραφία για το NOVARTIS – Gate, όπως αποκάλυψε το Documento, εμπλέκει 10 πολιτικούς και συγκεκριμένα δύο πρώην πρωθυπουργούς και οκτώ πρώην υπουργούς της περιόδου 2006-2015, για δωροδοκία και απιστία.
Τη δικογραφία την παρέδωσαν στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκειμένου να διαβιβαστεί στη Βουλή με το νόμο περί ευθύνης υπουργών η εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη και οι επίκουροι εισαγγελείς Χρ. Ντζούρας και Στ. Μανώλης.
Τo σκάνδαλο Novartis
Τέσσερις προστατευόμενοι μάρτυρες, οι οποίοι έχουν καταθέσει στην Εισαγγελία Διαφθοράς, μετατρέπουν το σκάνδαλο της φαρμακευτικής εταιρείας Novartis στο μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο από ιδρύσεως του νεοελληνικού κράτους, το οποίο υπερβαίνει κατά πολύ εκείνα της Siemens και των εξοπλιστικών.
Το θέμα δεν είναι μόνο ότι το ελληνικό δημόσιο έχει απωλέσει έως και 2 δισ. ευρώ από υπερτιμολογήσεις των φαρμάκων που αγόραζε, αλλά ότι πρωταγωνιστές του σκανδάλου είναι πέντε υπουργοί της ΝΔ και της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ από το 2010 έως τον Ιανουάριο του 2015, την εποχή που η ελληνική κοινωνία έχει υποστεί ισχυρό σοκ από την εφαρμογή του πρώτου και του δεύτερου μνημονίου, τα οποία συμπεριλάμβαναν τα πιο σκληρά μέτρα, που οδήγησαν στην απώλεια μεγάλου ποσοστού του εισοδήματος των εργαζομένων και στην απώλεια θέσεων εργασίας. Το κυριότερο είναι ότι φαίνεται να στοιχειοθετείται άμεση εμπλοκή και ενός ενοίκου του Μαξίμου την εποχή εκείνη, που οι μάρτυρες κατονομάζουν ως τελικό αποδέκτη μαύρου χρήματος σε «βαλιτσάκια».
Το κομμάτι της δικογραφίας για αυτές τις χρονιές, αφού έχει «χτυπήσει» πάνω σε πρόσωπα που είχαν υπουργικές θέσεις, αναμένεται τις επόμενες μέρες να διαβιβαστεί στη βουλή για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες έρευνας με βάση τον νόμο Περί Ευθύνης Υπουργών.
Στη βουλή βρίσκεται ήδη άλλη δικογραφία που αφορά άλλους ή ίδιους υπουργούς της ΝΔ, οι οποίοι παρέκαμπταν τις νόμιμες διαδικασίες για την προμήθεια ιατρικών ειδών και οδηγούσαν σε αγορές με υπερτιμολόγηση. Οι δύο υποθέσεις και κυρίως αυτή της Novartis, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν όσα γίνονται εδώ και έναν χρόνο σε επίπεδο έρευνας, είναι δεμένες νομικά, αφού οι καταθέσεις των μαρτύρων επιβεβαιώνονται με άλλα στοιχεία. Οι εξελίξεις μετατρέπουν την υπόθεση Novartis σε σκάνδαλο μιας συγκεκριμένης ομάδας στη ΝΔ και μοιραία του κόμματος.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου