Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Το μίσος του Βορίδη για τον Καραμανλή και την παράταξη που επανέφερε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Ελλάδα

Αποτέλεσμα εικόνας για βορίδης

«Η εφημερίδα των Συντακτών» Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018 σελ. 6

Στις 30 Σεπτεμβρίου του 2010, όντας βουλευτής του ΛΑΟΣ, σε συνέντευξή του στον ιστότοπο «statesmen» ασκούσε σφοδρή κριτική στον Κώστα Καραμανλή ότι υπό την ηγεσία του δημιουργήθηκε «η Ν.Δ. του μεσαίου χώρου, της κυρίας Ρεπούση, της σύνθετης ονομασίας για το κράτος των Σκοπίων, της ενοχικής πολιτικής για το μεταναστευτικό ζήτημα, της «αμυντικής» αστυνομίας».

Παράλληλα όμως έκανε άνοιγμα στη Ν.Δ., εξυμνώντας τη νέα ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος «αυτοκριτικά ομολόγησε ότι η Ν.Δ. στο παρελθόν δεν υπερασπίστηκε τις αξίες της παρατάξεως, ενώ ο ίδιος κράτησε μια συνεπή στάση στο σχέδιο νόμου για τη μετανάστευση που έφερε το ΠΑΣΟΚ.

Στις 13 Νοεμβρίου του 2010, σε συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Κόσμο» ήταν λίγο πιο αποκαλυπτικός για τα πιστεύω του και διευκρίνιζε : «Θέλω να είναι σαφές ότι εγώ δεν συμπαθώ και δεν υπερασπίζομαι το κράτος της Μεταπολίτευσης, το οποίο μόνο κατ’ επίφαση ήταν «εθνικό» κράτος… 

Όποιος υπερασπίζεται αυτό το κράτος που διέλυσε την εθνική κοινωνία, που συνέθλιψε την ελληνική επιχειρηματικότητα και που αφελλήνισε την Παιδεία, ας μην αυταπατάται : δεν υπερασπίζεται το εθνικό κράτος, αλλά τη δημοσιο-υπαλληλία… Το λέω απερίφραστα ότι επιδιώκω την αποδόμηση του μεταπολιτευτικού κράτους και τη δημιουργία μας νέας Πολιτείας».

Ο ίδιος χαρακτήριζε τον εαυτό του «εθνικοφιλελεύθερο», δηλαδή ένα μείγμα που θα ταίριαζε γάντι αργότερα με το κόμμα του κ. Σαμαρά ή το σημερινό του κ. Μητσοτάκη : ιδιωτικοποιήσεις, άνοιγμα αγορών, αντεργατική νομοθεσία και μαζί εθνικισμός, ρατσισμός και πατριδοκαπηλία.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου