Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ADRENOCHROME... Τι είναι και για ποιούς είναι;


Η μετάφραση έχει κάποια προβληματάκια αλλά θα καταλάβετε πάρα πολλά...


ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ !!!

Φωτογραφία από το ίντερνετ (όχι το μπουκάλι μου)

Ξύπνησες;

Η Μέγκαν και ο Χάρι αφήνουν τη βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Άντριου κατηγορήθηκε για παιδοφιλία και ήταν στενός φίλος με τον Τζέφρι Επστάιν

Έρευνα "Epstein Island" αν έχετε γερό στομάχι...

Το Wiki διαρροές εξέθεσε την Clinton και αυτή διαγράφει 340,000 email... Ο Τραμπ εκλέγεται.

Harvey Weinstein, το μεγαλύτερο μικρόβιο του Hollywood συνελήφθη πριν από 3 εβδομάδες... ξαφνικά έπαθε τον ιό

Ο πρίγκιπας Κάρολος & τώρα η Βασίλισσα έχουν τον "ιό", η βασίλισσα έφυγε από το παλάτι

Όλες οι αγαπημένες σας στο Χόλιγουντ έχουν τον ιό. Το αδρενόχρωμο είναι το θέμα σου εδώ.

Ο Bill Gates πιέζει τα εμβόλια και κατέχει το 15% της ΠΟΥ, τα οποία ανήκουν στον George Soros και τους Rockerfellers



Δεν τους ξέρεις; Ερευνήστε τους.

Η Google δεν έχει λογοκρισία και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες.

Όσο είστε εκεί, google "Adrenochrome" και αρχίστε να ακολουθείτε το μονοπάτι.

Μια παρτίδα αδρενόχρωμου έγινε στη Wuhan... πόσο ταιριαστό....

Οι ΗΠΑ ανέπτυξαν 30,000 στρατιώτες στην Ευρώπη. "Ω ναι είναι για προπόνηση". Χωρίς μάσκες ή οποιοδήποτε απολυμαντικό χεριών ?????

Συνελήφθησαν 600 Μεξικάνικα καρτέλ ναρκωτικών, μία από τις μεγαλύτερες συλλήψει
 των ΗΠΑ. 


ΣΣΣΣ... γιατί δεν το ακούσαμε αυτό;

Συνελήφθησαν 298 βασιλικοί, δικηγόροι και δικαστές της Σαουδικής Αραβίας.

Συνελήφθησαν 3 Κινέζοι μεταξύ των οποίων 1 καθηγητές του Χάρβαρντ. Εισαγγελέας για οικονομική κατασκοπεία πριν από 5 εβδομάδες.

Σήμερα ο Τραμπ τράκαρε την τράπεζα Fed, αγόρασαν όλο το χρυσό και τώρα κρατούν τα κλειδιά για τη δημιουργία ενός χρυσού νομίσματος, αφαιρώντας το fiat. Δεν υπάρχει πλέον τραπεζικός (ιδιόκτητος), η Fed και το θησαυροφυλάκιο βασικά συγχωνεύτηκαν που σημαίνει ότι ο Τραμπ είναι τώρα ο πρόεδρος του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος με τα χρήματα και όχι οι Rothschilds, Rockerfellers, Soros, Goldman κλπ.



Για να είναι δυνατόν αυτό, η οικονομία πρέπει να συντριβεί. Όλα τα διεφθαρμένα νομίσματα πρέπει να στραγγιστούν. Ένα κλείδωμα 14-28 ημερών είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό και ακόμα καλύτερα να μοιράσετε τα χρήματα σε ανθρώπους με κρατικές επιχορηγήσεις, να πληρώσετε επιστροφές για επιχειρήσεις και συμψηφίσματα.

Πίστεψε ό,τι θέλεις. Αλλά ανοίξτε τα μάτια σας πέρα από τον ιό.

Μερικοί από τους πιο ισχυρούς CEO του κόσμου έχουν αποσυρθεί... γιατί; Αυτό ήταν πριν από το τρακάρισμα να σε νοιάζει.

Πολλαπλές συλλήψεις έχουν γίνει για εμπορία παιδιών, εμπορία ανθρώπων και σεξουαλική κακοποίηση, αλλά τα ΜΜΕ δεν σας το λένε αυτό.

Αυτό που βλέπεις είναι ένας πόλεμος. Ένας αόρατος πόλεμος που συνεχίζει να παίρνει ο Τραμπ.

Είναι ένας πόλεμος μεταξύ του Τραμπ και των SS του εναντίον των Ελίτ, των τραπεζιτών και των mainstream ΜΜΕ

Δώστε προσοχή στη μεγαλύτερη εικόνα. Ο Τραμπ έχει συλλάβει και έπιασε περισσότερα δαχτυλίδια παιδικής διακίνησης στον κόσμο... αλλά στοιχηματίζω ότι δεν το ξέρατε αυτό επειδή τα mainstream χρηματοδοτούμενα ΜΜΕ του George Soros, παγκόσμια ελίτ ΔΕΝ σας είπαν τίποτα...

Ο Τραμπ θα μείνει στην ιστορία τις επόμενες εβδομάδες. Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεστε ή να έχετε φόβο. Όλο αυτό το πράγμα λειτουργεί όπως χρειάζεται για τον Τραμπ και την ομάδα του να αφαιρέσουν τη διαφθορά και την δύναμη που έχει φορολογήσει το σκληρό κερδισμένο δολάριο, φόρτωσε τα δάνεια και τις πιστωτικές σας κάρτες σας με τόκο και τράβηξε...

Θα δεις μερικά μεγάλα ονόματα να φωνάζουν, σε σημείο που δεν θα θέλεις να το πιστέψεις.

Αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι το 9/11 ήταν τρομοκρατικό χτύπημα από τον Οσάμα Μπιν Λάντιν που εκπαίδευσε γαϊδούρια να πετούν τσέσνας, το οποίο στη συνέχεια ανέβηκε μαγικά στα Boeing και πέταξε αεροπλάνα σε ατσάλινους πύργους 580 μέτρων που κατέρρευσαν σαν τράπουλα. Για να μην αναφέρω τον πύργο 7 που ήταν ένα τετράγωνο μακριά αλλά διπλωμένο. (Ας μην ξεχνάμε τους 6 στρατιωτικούς που σκότωσαν τον Οσάμα και σκοτώθηκαν σε μυστηριώδες ατύχημα ελικοπτέρου. Αναπαυτείτε παιδιά...

Αυτή την εβδομάδα, οι μεγάλες τράπεζες θα χρεοκοπήσουν, έχουν ήδη γονατίσει, ο φόρος εισοδήματος θα φύγει και οι ελίτ δεν θα κυβερνούν πλέον εσένα ή τον κόσμο.

Η Αμερική στέκεται με τον Donald Trump

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου