Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Άκης εναντίον όλων

Άκης εναντίον όλων

TΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ  
Κοινωνός δυσάρεστων, για πρόσωπα και πράγματα του ΠΑΣΟΚ, αποκαλύψεων ενδέχεται να γίνει σε 8 ημέρες η κυβέρνηση.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος εξετάζει ανοικτά το ενδεχόμενο να προσέλθει στη Βουλή, όπως άλλωστε έχει το δικαίωμα, κατά τη διαδικασία συζήτησης της πρότασης 122 βουλευτών του Κινήματος για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής εναντίον του για την υπόθεση των υποβρυχίων.
Εφόσον προσέλθει, θα πάρει το λόγο κι αν αυτό συμβεί, «δεν αποκλείεται να τρίξει συθέμελα το ΠΑΣΟΚ», όπως μας είπε πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά τόσο την ιστορία όσο και τα δρώμενα του κυβερνώντος κόμματος.

Όπως υποστηρίζουν άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά, «ο Άκης δεν θα πάει σαν το σκυλί στο αμπέλι. Αν ανοίξει το στόμα του, πολλοί άλλοτε σύντροφοί του θα τρέχουν να κρυφτούν.
Την ίδια ώρα στενοί συνεργάτες του εμμένουν στο γεγονός ότι η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ επέλεξε να ζητήσει την παραπομπή μόνο του ιδίου, ενώ η εισαγγελική παραγγελία ήταν σαφής: Να διερευνηθούν πιθανές ποινικές ευθύνες όλων των μελών του ΚΥΣΕΑ, σε χρονικό διάστημα που περιλαμβάνει κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας. Το ΠΑΣΟΚ δίνει «άφεση αμαρτιών» σε όσους υπουργούς συναποφάσιζαν και παραπέμπει τον κ. Τσοχατζόπουλο για αδικήματα τα οποία έχουν παραγραφεί.
Ο πρώην υπουργός και άλλοτε κορυφαίο στέλεχος του Κινήματος εκτιμά ότι όλες αυτές οι λογικές εκπορεύονται από τρία κέντρα:
• Το πρώτο είναι το κόμμα του, το οποίο θέλει να τελειώνει οριστικά πλέον με εκείνον.
• Το δεύτερο είναι, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, η Νέα Δημοκρατία, η οποία επωφελείται από τη σκανδαλολογία που πρώτο το ΠΑΣΟΚ καλλιέργησε αλλά τώρα τη συμφέρει εκείνη που το ίδιο έχει… πέσει μέσα». Και συγχρόνως «βγάζει λάδι στελέχη της, πρώην υπουργούς, που ενδέχεται να έχουν ευθύνες.
• Το τρίτο είναι μη πολιτικά πρόσωπα που έχουν προσωπικά συμφέροντα να πλήξουν τον ίδιο.
Συγκεκριμένα ο κ. Τσοχατζόπουλος δείχνει δικηγορικό γραφείο κατηγορώντας το ότι ενορχήστρωσε και ενορχηστρώνει εναντίον του δημοσιεύματα.
Υποστηρίζει ότι λειτουργώντας για λογαριασμό πελάτη του, αναμεμειγμένου στο πολύκροτο σκάνδαλο Siemens, στήνει με το… αζημίωτο δημοσιεύματα εναντίον του με στόχο να σπιλώσει τον ίδιο και να βγάλει «λάδι» τον εντολέα του. Κι αυτή η υπόθεση τον έχει συμπαρασύρει και στο θέμα των υποβρυχίων.
Όπως έχει πράξει στο παρελθόν, έτσι και σήμερα η «Π+13» βγάζει στη δημοσιότητα τις απόψεις του άλλοτε κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ και πρωτοκλασάτου υπουργού, που αποκομμένος από το κόμμα του και πολλούς στενούς του φίλους, έχει βρεθεί στο στόχαστρο των πάντων.
Η καταγγελία αυτή είναι πάρα πολύ σοβαρή και γρήγορα και οι δύο πλευρές θα κληθούν να αποδείξουν «του λόγου το αληθές».
Ο ίδιος ο πρώην υπουργός θεωρεί εαυτόν (αδικαιολόγητα ή δικαιολογημένα η ιστορία θα δείξει) εξιλαστήριο θύμα του πολιτικού συστήματος και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, σε στιγμή που θα επιλέξει, να μιλήσει περισσότεροι ανοικτά από ποτέ και να προκαλέσει «σεισμό» με τις αποκαλύψεις του. Κι ίσως από το βήμα της Βουλής, στο οποίο έχει ν’ ανέβει σχεδόν τέσσερα χρόνια. Όσοι τον γνωρίζουν καλά πιστεύουν ότι μπορεί να φέρει άνω κάτω το ΠΑΣΟΚ αν ανοίξει το στόμα του. Κάνουν λόγο για πρωταγωνιστικό ρόλο του στις διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου ανάμεσα στον πολιτικό του πατέρα Ανδρέα Παπανδρέου και την τότε σύζυγό του Μαργαρίτα. Λένε -αυτό μένει ν’ αποδειχθεί όμως- ότι μάζεψε χιλιάρικο χιλιάρικο εκείνη την εποχή (α’ εξάμηνο 1989) τα χρήματα που απαιτήθηκαν για τις διαδικασίες αλλά και για την… (προσοχή εδώ) πειθώ συγκεκριμένων προσώπων.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ+13

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου