Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Μήπως πρέπει να επεμβεί η Δικαιοσύνη...;


Ανοιχτή Επιστολή προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Κυρίες και κύριοι,

Αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα είναι αναγκαία περισσότερη Δημοκρατία και περισσότερη Δικαιοσύνη… Οι κυβερνώντες, λόγω των πιέσεων των δανειστών από ενδοτικότητα ή υποχρέωση προβαίνουν σε ενέργειες οι οποίες προσβάλλουν όχι μόνο το Πολίτευμα μας αλλά και διασύρουν... διεθνώς τη χώρα…

Φυσικά οι Νομοθέτες φρόντισαν και στο Σύνταγμά μας αλλά και στους Νόμους να προστατεύουν τη Λαϊκή Κυριαρχία που είναι ο θεμέλιος λίθος του Πολιτεύματος… Οι Εξουσίες όπως τις διαχωρίζει το Σύνταγμά μας οφείλουν να υπακούουν αλλά και να λειτουργούν υπέρ αυτής… Σήμερα όμως συμβαίνει κάτι το πρωτοφανές… Ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι η Κυβέρνηση κινείται σωστά βάση της Λαϊκής Εντολής που έλαβε προ διετίας λειτουργεί και δρά εξωθεσμικά αλλά και Αντισυνταγματικά…

Το πιο απλό που θα μπορούσε να διαπιστώσει κάποιος είναι ότι ενώ πρεσβεύει το ορθόν κατά τη γνώμη της, όταν έρχεται βαρύνουσας σημασίας Νομοσχέδιο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο εκείνη δρα εκβιαστικά προς το Σώμα απειλώντας τους Βουλευτές της, ότι αν δεν ψηφίσουν θα χρεοκοπήσουμε… Έγινε με το Μνημόνιο, έγινε με το Μεσοπρόθεσμο και τον Εφαρμοστικό του Νόμο και σήμερα ο Αντιπρόεδρος και Υπουργός Οικονομικών είπε στους Βουλευτές ότι αν δεν ψηφίσουν το Άρθρο 37 του Πολυνομοσχεδίου που είναι προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της 6ης δόσης θα χρεοκοπήσουμε…

Αυτό αντιβαίνει σαφώς στο άρθρο 60 παρ. 1 του Συντάγματος που προβλέπει ότι οι Βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και της ψήφου κατά συνείδηση, καθώς η Κυβέρνηση δεν υπολογίζει τη Νομοθετική Εξουσία αλλά τη γνώμη των Πιστωτών της χώρας και τη φέρνει προ τετελεσμένων γεγονότων υπό τον εκβιασμό της χρεοκοπίας της χώρας… Αντιβαίνει όμως και στο Άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα ο οποίος προβλέπει… : Άρθρο 157 Βία κατά πολιτικού σώματος ή της Κυβέρνησης 1.

Όποιος με βία ή με απειλή βίας επιβάλλει στη Βουλή ή την Κυβέρνηση ή σε μέλος τους την εκτέλεση, παράλειψη ή ανοχή πράξη που ανάγεται στα καθήκοντά τους τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών. Η ίδια ποινή επιβάλλεται αν η πράξη στρέφεται κατά αρχηγού αναγνωρισμένου κατά τον κανονισμό της Βουλής πολιτικού κόμματος. Και η βία που σαφώς ασκείται είναι ψυχολογική - αλλά δεν παύει να είναι βία…

Επειδή ως πολίτης έχω περιορισμένες δυνατότητες -αλλά μεγάλη ανησυχία για τα τεκταινόμενα- και μπορώ άνετα να διαβληθώ από τα ίδια κέντρα και με τον ίδιο τρόπο που έχουν προκαλέσει τη κοινωνική αναταραχή και στρέφουν την μία κοινωνική ομάδα κατά της άλλης καλώ τη Δικαιοσύνη αν και εφόσον υπάρχει βασιμότητα στο σκεπτικό που προανέφερα να επιληφθεί όπως ακριβώς δικαιούται αλλά και οφείλει εκ του Συντάγματος αυτεπαγγέλτως…

Μη λησμονείτε, ότι όλοι ορκιστήκαμε-σε κάποια φάση της ζωής μας-να προστατεύουμε τη Χώρα, το Σύνταγμα και τους Νόμους….

Mετά τιμής,
Ζωγραφάκης Γρηγόριος

Related Posts :



4 σχόλια:

  1. Γι' αυτόν τον λόγο κάνουμε και μια ύστατη έκκληση στη Δικαστική Εξουσία να παρατήσει για λίγο το "ιερό" καθήκον της να μετράει τα φραγκοδίφραγκα των μισθών της και ν' ασχοληθεί και λίγο με τον νόμο.

    Να ασχοληθεί και λίγο με την προστασία του Συντάγματος.
    Να κάνει αυτό για το οποίο πληρώνεται να κάνει και να μην πληρώνεται γι' αυτό που κάνει.

    Να καλέσει μερικούς πολιτικούς στα γραφεία της και να τους προειδοποιήσει για την παρανομία όλων αυτών που μεθοδεύουν.
    Να τους απειλήσει ακόμα και με φυλάκιση με την κατηγορία της απόπειρας κατάλυσης του Συντάγματος και της ανατροπής του Πολιτεύματος.

    Καλό θα είναι να χτυπήσει μερικά "καμπανάκια" για κάποιους μελλοντικούς πραξικοπηματίες, πριν αρχίσουν να χτυπάνε οι "καμπάνες" για όλους τους υπεύθυνους και άρα και για την ίδια.

    ---------------------------------------
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

    "Σχέδιο Καλλικράτης"... η υπέρτατη προδοσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2)
    Εδώ στην πατρίδα των ΕΛΛΗΝΩΝ , η εξέγερση που άρχισε με αυγά και με γιαούρτια , τώρα πιάνει στα χέρια της μια καλό-βρεγμένη σανιδά , ορίστε , δείτε το , είναι ορατό πλέον , είναι πολύ κοντά .
    Μόνο που αυτή την φορά δεν πρέπει να ξαναφήσουμε κάποιους δημοσιογράφους , να το ξαναπαίξουν αγανακτισμένοι πολίτες , αλλά συνάμα και προστάτες των λαθρομεταναστών !
    Αλλά πρέπει λοιπόν να τους απομονώσουμε , μαζί με τους αλβανούς «ψευτο-αναρχικους » πράκτορες του υπουργείου , καθώς και τον σαπιοδοντη εμπρηστή της marfin.
    ( άκου εκεί αναρχικοί ; από πού και ως που ρε χαφιέδες γίνατε και αναρχικοί ) .

    ΕΔΩ κάνουμε μια παρένθεση (ώστε να αντιληφτεί κάποιος το μέγεθος του τι πρόκειται να επακολουθήσει ) , ενημερώνοντας σας , ότι χθες το βράδυ στο κανάλι 10 ακούσαμε βουλευτή της αντιπολίτευσης , να καταγγέλλει τον γιωργάκη , ξέρετε τώρα : τον λεφτά υπάρχουν , ότι δίνει επιδόματα ανεργίας σε 205.000 αλβανούς και πακιστανούς ανέργους , χαρατσώνοντας φυσικά τους Έλληνες , ώστε να τους αποσπάσει ΚΑΙ αυτό το ποσό .
    Τελικά λεφτά υπάρχουν , αλλά μόνο δια τα ημετέρα δωσίλογα «Λαμόγια» του Μπατσοκ και τους λαθρομετανάστες .
    Αυτή είναι η πικρή αλήθεια .
    Τελικά εφ όσον υπάρχουν 205.000 επιδοτούμενοι άνεργοι λαθρομετανάστες , σύμφωνα με το κυβερνητικό έγγραφο που επέδειξε χθες ο αντιπολιτευόμενος βουλευτής , τότε , θα πρέπει να ξεπερνούν το ενάμισι εκατομμύριο και οι ξένοι που , ΟΜΩΣ , βρίσκουν δουλεία και « εργάζονται στην πατρίδα των ανέργων ελλήνων ».
    Σημειωση : Ο δε HEIL GAP ( or mind the GAP ) , όπως και όλοι οι φίλοι αναγνώστες του , γνωρίζουν πολύ καλά , την διαφορά μεταξύ των δυο λέξεων «αλήθεια» και «ρατσισμός» , και , φυσικά διακρίνουν την διαφορετικότητα των εννοίων των .

    φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://2310net.files.wordpress.com/2011/10/ceb1cf84cebdcebaceb4.jpg?w=1024&h=768

    Επιστρέφοντας ξανά στην Ουκρανία και στον νέο ηγέτη της , προφανώς αντιλαμβανόμαστε , ότι ο κ. Γιανούκοβιτς , έχει λάβει τολμηρές αποφάσεις.
    Η υπόθεση Τιμοσένκο δημιουργεί ΝΟΜΙΚΟ προηγούμενο στην ουκρανική δημόσια ζωή! Δεν θα υπάρχουν πλέον παρίες ! Η κυβερνητική προϋπηρεσία και η δημοτικότητα δεν θα απαλλάσσουν πλέον τους ύποπτους των μελλοντικών παραπτωμάτων !
    ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;
    Ο δε HEIL GAP ( or mind the GAP ) , δεν κάνει πνεύμα , απλώς ρωτά , διότι βλέπει και αυτός , ότι η πραγματική δημοκρατία και η ισονομία της , έχουν αποδημήσει από την πατρίδα μας .

    Η ετυμηγορία όμως αυτή , είναι επίσης ένα μήνυμα προς τον εσωτερικό κύκλο του Γιανουκόβιτς : Δεν θα υπάρχει πλέον διακυβέρνηση ελέω βασιλείας.
    Σύμφωνα δε με τις διαθέσιμες πληροφορίες , κανείς πλέον σε αυτήν την χώρα δεν αισθάνεται υπεράνω του νόμου. Αν και αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί : ως « ο απόλυτος » θρίαμβος του κράτους δικαίου στην Ουκρανία , είναι σίγουρα ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρώτο βήμα .

    Α)φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://criminal-justice-degree.webs.com/criminal-justice-degree-4.jpg


    Β)και η δεύτερη φωτογραφία στο διαδίκτυο , δηλαδή η παρωδία της προηγούμενης:
    http://2.bp.blogspot.com/-iByYN1NB4fI/Tlq-evJ4o4I/AAAAAAAADvI/tSozoSwkyQA/s1600/fake+blind_justice.jpg

    Η Γιούλια Τιμοσένκο , κατά την διάρκεια της καριέρα της , προσπάθησε να κυριαρχήσει στην ενεργειακή βιομηχανία , η οποία και τις απέφερε σημαντικά κέρδη για τις ελάχιστες επενδύσεις της .
    Ως επιχειρηματίας είχε επίσης μια σιδερένια πυγμή , ενώ προτιμούσε τα συστήματα φυσικού αερίου από οτιδήποτε άλλο ( ; ) . Εδώ ένιωθε απόλυτα στο στοιχείο της , όσον αφορά δε την πολιτική : Αυτή ήταν απλώς μια προέκταση των δραστηριοτήτων της.
    « ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΙΜΟΣΕΝΚΟ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. »

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3)
    Αλλά η κα. Τιμοσένκο ήταν επίσης και ένα από τα άτομα τα οποία ποτέ δεν μπορούν να αποδεχθούν μια θέση στο πίσω κάθισμα .
    Η επιθυμία της για την εξουσία ήταν τόσο μεγάλη , ώστε να μην μπορεί να παίξει δεύτερο βιολί , στην κυβερνητική ορχήστρα , του Ουκρανού πρόεδρου Viktor Yushchenko . ( ενθυμείσθε μήπως την υπόθεση «Δηλητηρίαση διοξινών» ; )
    Ήδη , από το καλοκαίρι του 2005, η πρωθυπουργός Τιμοσένκο , προσπάθησε να συγκεντρώσει την εξουσία στα χέρια της . Αυτό οδήγησε τελικά στην απόλυσή της και σε μια πρώτη ρωγμή του Πορτοκαλί στρατοπέδου.

    Η δίκη αυτή , ΙΣΩΣ , είναι ένα είδος συμβολικού τέλους , της πρωταρχικής συσσώρευσης του κεφαλαίου στην Ουκρανία. Η Τιμοσένκο είναι παιδί της δεκαετίας του 1990 - μια εποχή υπερβολικών κερδών , και άγριου καπιταλισμού .
    Σύμφωνα με τα Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης , η εταιρεία ενοποιημένα συστήματα Τιμοσένκο Ενέργειας της Ουκρανίας ήταν μέχρι το 1997 μία από τις δέκα μεγαλύτερες εταιρείες των μετά-σοβιετικών κρατών .

    Δεκαπέντε χρόνια μετά, φαίνεται , σαν ένα κατάλοιπο αυτής της παλιάς εποχής , με τους υπόγειους κανόνες και γενικά την ανομία .

    “ Οι καιροί αλλάζουν, αλλά η θεώρηση των πραγμάτων της κυρίας Yulia Volodymyrivna Tymoshenko (Τιμοσένκο) δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ : Heil Gap ”

    φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/45/EPP_Summit_March_2011_(67).jpg/305px-EPP_Summit_March_2011_(67).jpg


    Η δίκη Τιμοσένκο σηματοδοτεί επίσης , το τέλος της Πορτοκαλί Επανάστασης , η οποία δεν ήταν μια πραγματική επανάσταση δια όλους , εφόσον όχι μόνο δεν υπήρξαν «τεκτονικές μετατοπίσεις» , αλλά , ούτε έστω και μια κάποια Συστημική Αλλαγή στην Ουκρανική πολιτική σκηνή .
    Τι ήταν τελικά η περιβόητη Πορτοκαλί επανάσταση της Ουκρανίας ;

    «ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ»

    Φυσικά, δεν επετεύχθη ΤΙΠΟΤΑ καλό .

    Η « Δίκη Τιμοσένκο » είναι η τελευταία γουλιά από την μποτίλια της Πορτοκαλί Επανάστασης.
    Αλλά , όσο παράξενο κι αν μας φαίνεται , τα συνθήματα της πορτοκαλί επανάστασης , αποτελούν τη βάση της πολιτικής πλατφόρμας του Βίκτορ Γιανουκόβιτς. “Ο Νόμος και η τάξη έρχονται στην Ουκρανία”.

    HEIL GAP ( or mind the GAP )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mia diorthosi from HEIL GAP

    Η δίκη Τιμοσένκο επίσης έθεσε τέλος στην κάκιστη παράδοση της προστασίας των πολιτικών . Ένας άγραφος κανόνας έσπασε στην ουκρανική πολιτική , σύμφωνα με την οποία τόσο οι νικητές όσο και οι ηττημένοι τηρούν ένα "σύμφωνο μη επίθεσης" μεταξύ των ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή