Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΣΚΑΝΔΑΛΟ : Ο Κουκουλόπουλος... προϊστάμενος των λαθρομεταναστών! [ΒΙΝΤΕΟ]


Ξαφνικά όλοι οι λαθρομετανάστες εξαφανίστηκαν από τα φανάρια. Υπό την πλήρη κάλυψη του υφυπουργού εσωτερικών, Πάρι Κουκουλόπουλου, οι λαθρομετανάστες τρώνε (κυριολεκτικά) το ψωμί των Ελλήνων, που έχουν οικογένειες, δάνεια και υποχρεώσεις.

Οι ιδιωτικές εταιρείες αποκομιδής απορριμμάτων, χρησιμοποιούν ως εργάτες λαθρομετανάστες!

Κι επειδή έτσι γίνεται η δουλειά του κράτους τούς ανοίγει ακόμη περισσότερο η όρεξη ώστε την Πέμπτη να περάσει το ειδικό νομοσχέδιο με το οποίο καταργούνται ΟΛΕΣ οι οργανικές θέσεις στην υπηρεσία καθαριότητας των δήμων, και πλέον το έργο θα ανατεθεί - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ - σε ιδιώτες!

Ο κύριος Κουκουλόπουλος, το πρωί της Κυριακής έδωσε το "παρών" στο Κολωνάκι, όπου λαθρομετανάστες μάζευαν σκουπίδια για λογαριασμό των ιδιωτικών εταιρειών.

Ο κύριος Παπουτσής, τι έχει να πει; Το γνωρίζει ότι οι αστυνομικοί του, εκτός από τα ιδιωτικά απορριμματοφόρα, παρείχαν και προστασία σε λαθρομετανάστες;


Δε βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ αστυνομικός να φιλοτιμηθεί να τους ελέγξει;

Ο Κουκουλόπουλος, σε κάποια φάση το πρωί τα άκουσε από τους εργαζομένους στην ΠΟΕ - ΟΤΑ. Και δεν ήταν οι μόνοι που του τα... έσυραν. Και απλοί πολίτες τα "χώνουν" στην κυβέρνηση, που λαθρομετανάστες τρώνε το ψωμί σκληρά εργαζόμενων Ελλήνων. 

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι, κύριε Κουκουλόπουλε, πού εδώ και χρόνια φροντίζουν να μην βρωμίσεις. Οι ίδιοι άνθρωποι που ΕΣΥ τώρα πετάς στον δρόμο, απλήρωτους για να βάλεις στη θέση τους λαθρομετανάστες.



Related Posts :



1 σχόλιο:

  1. Αυτός ο οποίος ζητάει βοήθεια είναι ικέτης και αυτός που τη δίνει είναι ελεήμων κύριος.

    Ποτέ δεν αναμειγνύονται αυτές οι ιδιότητες.

    Ποτέ δεν θεώρησε ο Οδυσσέας ως ικέτης την απλή "είσοδό" του σε ένα ξένο σπίτι σαν την ικανή και αναγκαία συνθήκη για ν' αλλάξει την ιδιότητά του μέσα σ' αυτό.

    Ποτέ δηλαδή δεν μπήκε σ' ένα ξένο σπίτι και, αφού παρέκαμψε τους όρους της φιλοξενίας, άρχισε να φέρεται σαν συνιδιοκτήτης.

    Ποτέ δεν αναφώνησε σε ξένο σπίτι …"και τώρα εμείς, οι κάτοικοι του σπιτιού, τι θα κάνουμε από κοινού και μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας;"

    Όταν υπάρχει ιδιοκτησία, δημοκρατία υπάρχει μόνον για τους ομοεπίπεδους ιδιοκτήτες και για κανέναν άλλον.
    Όλοι οι άλλοι, που για τον οποιονδήποτε λόγο βρίσκονται μέσα στην ιδιοκτησία κι εξαρτώνται από αυτήν, περιμένουν ν' αποφασίσουν οι ιδιοκτήτες για το τι μέλλει γενέσθαι.

    Αυτό το οποίο δεν έκανε ο Οδυσσέας εις βάρος κανενός ιδιοκτήτη, δεν το δέχεται και ο ίδιος εις βάρος της ιδιοκτησίας του.
    Απόδειξη;
    Ο τρομερός ήρωας, ο οποίος πολλές φορές επιβίωσε εξαιτίας του ελέους αυτών που τον φιλοξένησαν μέσα στα σπίτια τους, σκοτώνει με τον χειρότερο τρόπο αυτούς που "τρύπωσαν" στο σπίτι του με στόχο να οικειοποιηθούν αυτά που ο ίδιος δημιούργησε για τον εαυτό του και για τους οικείους του.

    ---------------------------------
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ
    διαδώστε τα διαδώστα τα

    ΑπάντησηΔιαγραφή