Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Περί eurogendfor και κολοκύθια με την ρίγανη



From HEIL GAP


Θα ήθελα να πληροφορήσω όλους τους ΦΙΛΟΥΣ του HEIL GAP ( or mind the GAP) αλλά επί τη ευκαιρία να επιστήσω την προσοχή εις τον ευφάνταστο, τον αφελή η ίσως τον εν διατεταγμένη υπηρεσία φιλαράκο του διαδικτύου, (συνεπώς χειραγωγούμενο από την New World Order) αρθρογράφο, ο οποίος εκφοβίζει τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό, με πλαστές ειδήσεις :

Περί αφίξεως της Eurogendfor, και να τον ενημερώσω, ότι πλην του ΚΚΕ, κανένας άλλος πολιτικός οργανισμός, δεν «ΕΧΑΨΕ» αυτήν την μπούρδα :

Δηλαδή την ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, περί αφίξεως της Eurogendfor στην χώρα μας.


Από καιρό σε καιρό υπήρξαν φήμες, ότι ακόμη και τα ΜΑΤ δεν ευθυνόταν, για την υπερβολική χρήση βίας κατά των διαδηλωτών και το «ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΑ» μας, με τόνους δακρυγόνων, υποστηρίζοντας ότι αυτοί που ΒΑΡΟΥΣΑΝ δεν ήταν Έλληνες.

Υποθέτω δε, ότι, αυτές οι φήμες βασίζονται στην έκπληξη των Ελλήνων :

«ΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΙ ΤΩΝ (ΜΑΤ) ΝΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ;»

Ωστόσο, οι «αβάσιμες» φήμες στο διαδίκτυο ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ότι 6.000 αστυνομικοί έφτασαν στην Ελλάδα από την Ιταλία, όταν από τα λίγα στοιχειώδη που ξέρω :


«η EGF μπορεί να αναπτύξει έως και 800 άνδρες»

ΚΑΙ ΟΤΙ : Σύμφωνα με μια πολύ αξιόπιστη πηγή, του HEIL GAP ( or mind the GAP ) η λεγόμενη "eurogendfor" στην Ελλάδα η οποία κατέφθασε δια την καταπολέμηση των ταραχών ... ήταν στην πραγματικότητα ... Τσέχοι στρατιώτες από τη «Βαλκανική Ταξιαρχία» της SEEBRIG, την Πολυεθνική Ειρηνευτική Δύναμη της Νοτιοανατολικής Ευρωπαϊκής Ταξιαρχίας.

Οι στρατιώτες έφθασαν στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας, μεταφέρθηκαν στο Τύρναβο στην Κεντρική Ελλάδα και στη συνέχεια μετακόμισαν με λεωφορεία για τη Βοσνία !

«Αυτή ήταν λοιπόν η υποτιθέμενη «eurogendfor» που ήρθε στην Ελλάδα «με απόλυτη μυστικότητα», αλλά μέσω των δρόμων και των λιμένων, έτσι ώστε ο καθένας θα μπορούσε να τους δει ...»

Χα, Χα, Χα

Η προσοχή μας θα πρέπει να επικεντρωθεί ως προς το γιατί όλες αυτές οι φήμες και οι ισχυρισμοί και ποιους σκοπούς εξυπηρετούν ... και γιατί τα λεγόμενα αριστερά στην ουσία «τα ΝΕΑ ΑΥΤΑ κόμματα της παραπλανητικής αριστερής σημαίας» να φοβίζουν τον φτωχό κοσμάκη ώστε να κάτσει να πεθάνει της πείνας, μη βγάζοντας άχνα ;

Αν και περί της υπάρξεως της δύναμης αυτής, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μια υπαρκτή «ευρωχωροφυλακη», όπως μας είχε πληροφορήσει πριν ενάμιση χρόνο βουλευτής, ο οποίος είχε μεγαλώσει στην Γερμανία.
Λοιπόν, ας αφήσουμε τον εκφοβισμό του κόσμου, περί αφίξεως της ευρώ-τζενταρμεριας – «ευρω-χωροφυλακής ελληνιστή», διότι, όλοι μας, έχοντες και μη, πρέπει ενωμένοι, να ρίξουμε την χούντα του «τζεφρυ», την ερχόμενη εβδομάδα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

«ΕΧΟΝΤΕΣ Η ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ»

Εξ άλλου η προσωπική μας οικονομική επιφάνεια δεν θα έχει μεγάλη σημασία πλέον, διότι εάν συνεχιστεί αυτή η ανοησία του ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ = ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, εντός συντόμου χρονικού διαστήματος, θα γίνουμε όλοι φτωχοί.

Ας ψάξουμε λοιπόν, την χθεσινή συνέντευξη του λαϊκού τραγουδιστή Δημήτρη Μητρόπονου, στην οποία, αναφερόμενος στον τζεφρυ, τον χαστουκίζει ηχηρά, χαρακτηρίζοντας τον ως «Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ»

ΕΔΩ ο HEIL GAP ( or mind the GAP), αν και έχει γυρίσει όλο τον κόσμο, δεν έχει ακούσει σε καμία χώρα να καταφέρονται τοιουτοτρόπως, κατά του πρωθυπουργού των, όπως καταφέρονται οι Έλληνες ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠα.

π.χ. ανόητος προδότης, καθυστερημένος, δοτός πρωθυπουργός, ρουφιάνος, ο τζεφρυ με τα γυναικεία καλσόν, ο αυτιστικός πρωθυπουργός και άλλα τέτοια κοσμητικά επίθετα.

Προφανώς αυτά δείχνουν το μένος των Ελλήνων κατά του πρωθυπουργού της χώρας και των συνεργατών του, καθώς επίσης και κατά όλων των συνεργατών και των φερέφωνων ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΣ.

HEIL GAP ( or mind the GAP)

Related Posts :



2 σχόλια:

  1. 1)
    “Μπαχαλάκηδες και δυνάμεις ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ψωνίζουν από το ίδιο μαγαζί στην ΜΕΣΟΓΕΙΟ !”

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΒΑΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘ-ΥΠΟΔΕΚΑΝΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ , ΔΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟ , ΚΑΙ , ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΘΕΙ ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ( ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ G20 )
    http://www.tnsite.gr/images/stories/thumbnails/images-stories-remote-http--gilioli.blogautore.espresso.repubblica.it-files-2011-10-301598_2204870045406_1357047191_32246420_1013552755_n-320x240.jpg

    From HEIL GAP ( or mind the GAP)
    Τελικά κάτι συμβαίνει εδώ , κάποιοι «γουστάρουν» τόσο πολύ το ψέμα ,
    ώστε εάν τους δώσεις την αλήθεια , τότε αρχίζουν να έχουν κάτι μαζί σου !
    Και συγχρόνως να σε αγνοούν , οι ανόητοι , προσπαθώντας έτσι να φιμώσουν την φωνή σου !
    Ίσως γιατί έχουν συνηθίσει τόσο πολύ στο ψέμα , και , δεν μπορούν να ζήσουν δίχως αυτό .
    Αρρώστια !
    Αλλά ο From HEIL GAP ( or mind the GAP ) ως ROCK άτομο , φυσικά δεν πτοείται από κάτι τέτοιους ………
    Ούτε και τον ένοιαξε και πολύ , όταν προχθές , αγνοήθηκε επιδεικτικά από το διαδίκτυα το άρθρο του , «Περί eurogendfor και κολοκύθια με την ρίγανη» το οποίο δημοσιεύτηκε «ΜΟΝΑΧΑ » ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΚΕΣ , ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ :
    1greek , eglimatikotita , triklopodia , oxafies , anetos.gr και το « ξυπνάτε- Έλληνες- eleytheroi-ellines »:
    όπου χθες σας εξηγούσε δια την υποτιθέμενη «επίσκεψη» eurogendfor ….. γράφοντας μεταξύ άλλων :
    ……………………..
    Δηλαδή την ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, περί αφίξεως της Eurogendfor στην χώρα μας.

    Από καιρό σε καιρό υπήρξαν φήμες , ότι ακόμη και τα ΜΑΤ δεν ευθυνόταν , για την υπερβολική χρήση βίας κατά των διαδηλωτών και το «ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΑ» μας , με τόνους δακρυγόνων, υποστηρίζοντας ότι αυτοί που «ΒΑΡΟΥΣΑΝ» δεν ήταν Έλληνες.

    Υποθέτω δε , ότι, αυτές οι φήμες βασίζονται στην έκπληξη των Ελλήνων :

    « ΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΙ ΤΩΝ (ΜΑΤ) ΝΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ; »

    Ωστόσο, οι «αβάσιμες» φήμες στο διαδίκτυο ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ότι 6.000 αστυνομικοί έφτασαν στην Ελλάδα από την Ιταλία , όταν από τα λίγα στοιχειώδη που ξέρω :
    « η EGF μπορεί να αναπτύξει έως και 800 άνδρες »

    ΚΑΙ ΟΤΙ : Σύμφωνα με μια πολύ αξιόπιστη πηγή , του HEIL GAP ( or mind the GAP) , η λεγόμενη "eurogendfor" στην Ελλάδα η οποία κατέφθασε δια την καταπολέμηση των ταραχών ... ήταν στην πραγματικότητα .... Τσέχοι στρατιώτες από τη «Βαλκανική Ταξιαρχία» της SEEBRIG , την Πολυεθνική Ειρηνευτική Δύναμη της Νοτιοανατολικής Ευρωπαϊκής Ταξιαρχίας.

    Οι στρατιώτες έφθασαν στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας , μεταφέρθηκαν στο Τύρναβο στην Κεντρική Ελλάδα και στη συνέχεια μετακόμισαν με λεωφορεία για τη Βοσνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2)
    «Αυτή ήταν λοιπόν η υποτιθέμενη «eurogendfor» που ήρθε στην Ελλάδα «με απόλυτη μυστικότητα», αλλά μέσω των δρόμων και των λιμένων, έτσι ώστε ο καθένας θα μπορούσε να τους δει ...»

    Χα, Χα , Χα .

    Η προσοχή μας θα πρέπει να επικεντρωθεί ως προς το γιατί όλες αυτές οι φήμες και οι ισχυρισμοί και ποιους σκοπούς εξυπηρετούν ... και γιατί τα λεγόμενα αριστερά στην ουσία « τα ΝΕΑ ΑΥΤΑ κόμματα της παραπλανητικής ΨΕΥΔΟΥΣ αριστερής σημαίας » να φοβίζουν τον φτωχό κοσμάκη ώστε να κάτσει να πεθάνει της πείνας , μη βγάζοντας άχνα ;
    ……..
    Αλλά ούτε και σήμερα παραξενεύτηκε όταν βρήκε φωτογραφίες από το προ δίμηνου άρθρο του :

    ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙO

    http://eleytheroi-ellines.blogspot.com/2011/08/blog-post_13.html

    να παρουσιάζονται ως φωτογραφίες από ΧΘΕΣΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ , στο σημερινό άρθρο του διαδικτύου :

    «Μπαχαλάκηδες και δυνάμεις καταστολής ψωνίζουν από το ίδιο μαγαζί στην Ιταλία!»
    ΜΑ ΔΙΑ ΠΟΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ;
    Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ , ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ , ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ G20 , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΒΥΛΑ ΤΟΥΣ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΟΙΡΑΣΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ , ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ .
    ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟ «ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙO»

    Ως φαίνεται , τα πολλά ψέματα του ΓΑΠα «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» κλπ , κλπ , αποθράσυναν ακόμη και γείτονες μας , τους Ιταλούς , με αποτέλεσμα εμείς να πιανόμαστε για άλλη μια φορά κορόιδα , μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 , και , …… τις δημοσιεύουμε .
    ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΑΦΙΞΕΩΣ ΤΗΣ Eurogendfor ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ , « Περί eurogendfor και κολοκύθια με την ρίγανη » ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ .

    Ε , ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ .

    HEIL GAP ( or mind the GAP )
    And Be Careful With A Full (Johnny Winter)
    Υ.Γ,( 1 )
    Heil Hi - ragogumeno diadiktio που δεν διαψεύδεις τις ΑΝΟΗΣΙΕΣ σου .
    Χα, Χα , Χα .
    Υ.Γ. ( 2 )
    Τελικά η N.W.O. με νίκησε μέσω της γενικής φαυλότητας η οποία επικρατεί παντού πλέον …. Και είναι ένα δυνατό όπλο , …. Ίσως το χειρότερο όπλο μετά την απώλεια της πίστεως των ανθρώπων , και , όπως αντιλαμβάνεσθε , δεν εννοώ μόνο την πίστη στον Θεό και την θρησκεία , όσοι τελικά αντιλαμβάνεσθε …….. δι΄ αυτό λοιπόν σε λίγες ημέρες , μόλις ανοίξουν ξανά «Τα Λόγια Του Αέρα» , γράφω το τελευταίο μου άρθρο , σχετικά με την «κεκροπορτα» ή λεωφόρο , μάλλον την λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας που άνοιξε η ΕΕ στο Ισλάμ , και …….. μην τον είδατε τον Παναγή .

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο : false-flag-gun-black-and-white
    http://ronabbass.files.wordpress.com/2011/06/false-flag-gun-black-and-white.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή