Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Έλληνες δικαστές... Η συντεχνία που κήρυξε τον πόλεμο στην ελληνική κοινωνία


Αναφερόμαστε στο θέμα του συστήματος της δικαιοσύνης, λαμβάνοντας ως αφορμή την πρόσφατη διένεξη μεταξύ του Υπουργού Δικαιοσύνης και του Αρείου Πάγου για την υπόθεση Ζαγοριανού.

Για την υπόθεση ενός δικαστή, ο οποίος είναι πλέον υπόδικος σε βαθμό κακουργήματος και ο Άρειος Πάγος επιμένει -παρ' όλα αυτά- να του επιτρέπει να εκτελεί το "λειτούργημά" του.

Μιλάμε για τον δικαστή, ο οποίος στην πραγματικότητα διευκόλυνε τους Χριστοφοράκους να την "κοπανήσουν" από τη χώρα και μαζί μ' αυτούς να την "κοπανήσει" και η τελευταία ευκαιρία να μάθει ο λαός τι ακριβώς έγινε στο σκάνδαλο Siemens.

Εξαιτίας του "λειτουργού" Ζαγοριανού δεν θα μάθουμε ποτέ ποιοι τα πήραν και πόσα πήραν, γιατί ο δικαστικός "λειτουργός" φρόντισε να την "κοπανήσει" αυτός ο οποίος τους τα "έδινε".

Η ολομέλεια του Άρειου Πάγου -και άρα η ηγεσία της δικαστικής εξουσίας στο σύνολό της- έκρινε ότι ένας υπόδικος -και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος- μπορεί και είναι σε θέση να εκτελέσει το "λειτούργημά" του.


Στο διάστημα αυτό, κατά το οποίο διενεργούνται ανακρίσεις για την υπόθεσή του, μπορεί ο ίδιος να παραμείνει στη θέση του και να "ανακρίνει" Έλληνες πολίτες.

Με απόφαση του Αρείου Πάγου κάποιοι Έλληνες θ' αναγκαστούν να εμπιστευτούν την τύχη της ζωής τους, της τιμής τους ή της περιουσίας τους σε κάποιον υπόδικο δικαστή σε βαθμό κακουργήματος. Σε κάποιον, ο οποίος μπορεί σε λίγο καιρό να δικαστεί και να βρεθεί κακούργος.

Σε κάποιον δικαστή, που, αν βρεθεί ένοχος και άρα κακούργος, δεν θα έπρεπε κατά τη γνώμη μας καν να φυλακιστεί.

Θα έπρεπε να λιθοβοληθεί και ό,τι περισσέψει να κρεμαστεί στην Πλατεία Συντάγματος.

Ο Ζαγοριανός εξυπηρέτησε τους μεγαλοπαράγοντες του παρακράτους, που τα "πήραν" και άρα είχαν συμφέρον να την "κοπανήσει" ο Χριστοφοράκος από τη χώρα πριν αυτός συλληφθεί κι αναγκαστεί να μιλήσει και τους αποκαλύψει.

Αυτοί οι παράγοντες, όπως είναι φυσικό, κάτι του "έταξαν" του Ζαγοριανού, προκειμένου ν' απολαύσουν τις "υπηρεσίες" του.

Μπορεί να του έταξαν "καριέρα" μεγάλη στο δικαστικό σώμα.

Αυτό βέβαια είναι και το χειρότερο για την ίδια τη δικαιοσύνη.

Καλύτερα να τα "έπαιρνε" σε χρήμα ο Ζαγοριανός, γιατί έτσι θα υπήρχε και μια μικρή πιθανότητα να μην τον "ξαναδούμε" μπροστά μας.

Καλύτερα να ήταν Καλούσης και ν' ασχολούνταν με το μπόι των Ρωσίδων. Αν όμως τα "πήρε" με υποσχέσεις καριέρας, αυτό σημαίνει ότι "χτίζεται" μια κατάσταση, για να υπολειτουργεί η δικαιοσύνη και στο μέλλον.

Την ίδια "δικαιοσύνη", την οποία "απολαμβάνουμε" εμείς, εξαιτίας των σημερινών Αρεοπαγιτών, θα κληροδοτήσουμε και στην επόμενη γενιά. 

Και τα παιδιά μας θ' "απολαύσουν" τη δικαιοσύνη των Ζαγοριανών, που όταν θα "ξεχαστούν" οι παρανομίες τους, μπορεί να γίνουν Αρεοπαγίτες.


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου