Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Οι εξωγήινοι δεν αποτελούν καμία απειλή για την εκκλησία!


Οι επιστήμονες αναζητούν αποδείξεις για την ύπαρξη εξωγήινη ζωή στον Γαλαξία μας, γεγονός που τους φέρνει σε κόντρα με την Εκκλησία.

Πολύ απλά, οι εξωγήινοι αποδεικνύουν πως η γη δεν είναι το κέντρο του σύμπαντος και πως οι οργανισμοί δεν δημιουργήθηκαν σε επτά μέρες από ένα ανώτερο ον αλλά μέσα από εξέλιξη των ειδών που διήρκεσε δισεκατομμύρια χρόνια.

Νεότερες έρευνες ωστόσο, δείχνουν πως η πίστη του ανθρώπου στα Θεία δεν θα κλονιστεί ακόμα κι αν έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον ET!

“Η ανακάλυψη πως υπάρχει ζωή πέρα από την γη θα ταρακουνήσει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την κυριαρχία του ανθρώπου στο σύμπαν αλλά πιθανότατα δεν θα απειλήσει τις οργανωμένες θρησκείες. Η πίστη στα Θεία θα παραμείνει ισχυρή…”, λέει ο Νταγκ Βάκοχ, διευθυντής του Interstellar Message Composition στο SETI (Αναζήτηση Εξωγήινης Νοημοσύνης) της Καλιφόρνια.

Στην πρόσφατη ομιλία του με θέμα “Η ανακάλυψη του ΕΤ θα καταστρέψει τις θρησκείες της γης;” εκτίμησε ότι η Αγία Γραφή, το Κοράνι και άλλα ιερά κείμενα των μεγάλων θρησκειών του κόσμου τονίζουν το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Θεού για την ανθρωπότητα και τη Γη.

“Έτσι, η ανακάλυψη εξωγήινων – αλλόκοτων οργανισμών στον Άρη, ας πούμε, ή σημάτων από έναν ευφυή πολιτισμό σε ένα άλλο ηλιακό σύστημα – μπορεί να φανεί απειλητική για τις θρησκείες επειδή… θα φανεί πως ο Θεός δεν ορίζει τα πάντα”, σημειώνει ο επιστήμονας και καταλήγει :

“Όσες φορές ωστόσο κι αν έχουν αναφερθεί μαρτυρίες επίσκεψης εξωγήινων στη γη, τα… τείχη των ναών δεν ράγισαν. Τα παραδείγματα είναι χιλιάδες και παρότι ο κόσμος δείχνει κάθε φορά μεγάλο ενδιαφέρον, ούτε τρελαίνεται, ούτε την πίστη του χάνει. Ίσως τα γερά θεμέλια της θρησκείας είναι η εσωτερική ανάγκη των ανθρώπων να πιστέψουν σε μια ανώτερη μορφή που προστατεύει και συγχωρεί”.


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου