Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ…


ΠΕΤΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΑΝΟΣ
ΟΙ ΑΘΟΡΥΒΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Επειδή ανά πάσα στιγμή η Ελλάδα μπορεί να μετατραπεί σε κόλαση του Δάντη και η Εξεταστική για το Μνημόνιο θα είναι επιβεβλημένη οφείλουμε να γνωρίζουμε τους πρωταγωνιστές του.

Πέρα από τους εμφανείς όπως οι κ.κ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου υπάρχουν και οι αφανείς “σκαπανείς” οι οποίοι φρόντισαν να δέσουν νομικά τα νομοσχέδια της εξαθλίωσης και τα άθλια χαράτσια που τα συνόδευαν, όπως αυτό το τέλος ακινήτων, μέσω της ΔΕΗ. Κι αυτό σε αγαστή συνεργασία με κορυφαίες νομικές φίρμες του πλανήτη.

Διαβάζουμε από την “Καθημερινή”

Στην ομάδα η οποία διαχειρίστηκε πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας των τελευταίων μηνών εντάσσεται επίσης ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) Π. Χριστοδούλου -photo-.


Ήδη από τον περασμένο Ιούνιο ο κ. Χριστοδούλου ήταν ο πιο στενός συνεργάτης του κ. Γ. Ζανιά, τον οποίο συνόδευσε σε αρκετές από τις συνόδους κορυφής. Οι γνώσεις του κ. Χριστοδούλου για τη λειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος και η αγαστή συνεργασία του με τους δύο ξένους συμβούλους της ελληνικής κυβέρνησης επισημαίνεται από πολλούς εκ των τακτικά συμμετεχόντων στις ευρωπαϊκές αποστολές.

Ο πλέον αφανής της ομάδας των συμβούλων είναι ο πάρεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, Αναστάσιος Μπάνος.

Όπως και οι υπόλοιποι, έτσι και ο κ. Μπάνος συνεργαζόταν και με τον προκάτοχο του κ. Ευαγ. Βενιζέλου στο υπουργείο Οικονομικών.

Ο κ. Μπάνος ήταν ο βασικός νομικός της κυβερνητικής ομάδας και συγκεκριμένα εκείνος που είχε την τελική ευθύνη για όλα τα νομικά κείμενα, τα οποία επεξεργαζόταν σε συνεργασία με τους ξένους νομικούς συμβούλους της Lazard και των Cleary Gottlieb Steen.


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου