Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

Γιούνκερ : Συμπεριφερθήκαμε στους Κυπρίους σα να ήταν γκάνγκστερ!

Γιούνκερ: Συμπεριφερθήκαμε στους Κυπρίους σα να ήταν γκάνγκστερ!

Τον αποτροπιασμό του για τον τρόπο που αντιμετώπισε η Ευρώπη την Κύπρο, εξέφρασε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, αναφέροντας πως “συμπεριφερθήκαμε στους Κυπρίους σαν να ήταν όλοι συμμορίτες και γκάνγκστερ”.

Παράλληλα, χαρακτήρισε απολύτως απαράδεκτη και την απεικόνιση της Καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ με ναζιστική στολή.

Σε συνέντευξή του στον κρατικό γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό “Phoenix”, ο κ. Γιούνκερ, επαίνεσε τα κράτη - μέλη της Ευρωζώνης για την τελική συμφωνία και σημείωσε ότι “είναι σημαντικό ότι καταστήσαμε σαφές ότι τα 17 μέλη του ευρώ παραμένουν ενωμένα και ότι κανείς δεν αποχωρεί”, ενώ παραδέχθηκε ότι “η λύση συνδέεται με σημαντικές θυσίες για τους ίδιους τους Κυπρίους” και πρόσθεσε ότι το τελικό σχέδιο είναι καλύτερο από το πρώτο.

Όπως μεταδίδει το “real.gr”, o πρώην επικεφαλής του Eurogroup συμφωνεί ότι στην Κύπρο πρέπει να αλλάξει η οικονομία και να οικοδομηθεί εκ νέου το τραπεζικό σύστημα, αλλά υποστηρίζει ότι “είναι καθήκον της Ευρωπαϊκής Ένωσης να προσφέρει στην Κύπρο βοήθεια άνω των δέκα δισεκατομμυρίων ευρώ σε άμεσες ενισχύσεις”.

olympia

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου