Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

Ο Παπανδρέου δεν πάει στην Προανακριτική

George-Papandreou

Αρνητική θα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η απάντηση που θα δώσει ο Γιώργος Παπανδρέου στον Χρήστο Μαρκογιαννάκη, όταν ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί του, για να του ζητήσει να προσέλθει στην Επιτροπή, προκειμένου να καταθέσει για τη λίστα Λαγκάρντ.

Τη σχετική εκτίμηση επιβεβαιώνει και ο Γιώργος Παπαχρήστος στα “Νέα”, πάντα καλά πληροφορημένος για τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος υποστηρίζει σήμερα ότι ο πρώην πρωθυπουργός και προκάτοχος του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ηγεσία του Κινήματος θα επιλέξει να καταθέσει τις απόψεις του μέσω υπομνήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κλήση του Γιώργου Παπανδρέου αποτελεί… θέμα ταμπού, με τον ΣΥΡΙΖΑ να επιμένει ότι ο πρώην πρωθυπουργός οφείλει να προσέλθει και να καταθέσει ο ίδιος, αντί να απολογηθεί με υπόμνημα.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου