Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ


«ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ «ΚΑΠΕΛΩΝΟΝΤΑΙ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΕΣΡ»

Την αξιοπρόσεκτη πρωτοβουλία της Τηλεόρασης Μυτιλήνης για την οριστική επίλυση του ραδιοφωνικού τοπίου στη Λέσβο, σε μία περίοδο όπου σε πολλές περιοχές του νησιού, η τουρκική ραδιοφωνική ενημέρωση μονοπωλεί, εκτοπίζοντας τους εγχώριους ραδιοφωνικούς σταθμούς, μεταφέρει με Ερώτησή του προς το Σίμο Κεδίκογλου ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκονται όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Σύμφωνα με συνοπτική επιστολή του ιδιοκτήτη της Τηλεόρασης Μυτιλήνης, Μανώλη Γιαννακέλου, που μεταβιβάστηκε στον Τέρενς Κουίκ από τον τέως Βουλευτή και νυν επικεφαλής Πολιτευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Λέσβο Σπύρο Γαληνό «η λύση μπορεί να δοθεί και μάλιστα χωρίς έξοδα εάν ως κέντρο εκπομπής του νησιού οριστεί ο Όλυμπος με συγκεκριμένο  διάγραμμα  ακτινοβολίας και ισχύ».

Όπως επισημαίνει ο Μανώλης Γιαννακέλος, «με αυτό τον τρόπο και η ΕΕΤΤ θα σταματήσει να μοιράζει πρόστιμα της τάξεως των δεκαεννέα χιλιάδων ευρώ στους ραδιοφωνικούς σταθμούς που χρησιμοποιούν τον Όλυμπο ως κέντρο εκπομπής και το 80% του νησιού θα πάψει να ακούει τις ραδιοφωνικές εκπομπές της Τουρκίας».

«Ως πότε οι κάτοικοι ενός ακριτικού ελληνικού νησιού, στρατηγικής σημασίας όπως η Μυτιλήνη θα γίνονται δέκτες της τουρκικής προπαγάνδας μέσω των ραδιοφωνικών σταθμών της γείτονος;» ερωτά τον αρμόδιο Υπουργό ο Τέρενς Κουίκ και ζητά την έκδοση Υπουργικής Απόφασης βάσει της οποίας θα δίνεται η δυνατότητα στην ΕΕΤΤ να διαμορφώνει το ραδιοφωνικό τοπίο με δευτερεύουσα συχνότητα μικρής ισχύος προκειμένου να εξυπηρετούνται οι παραμεθόριες περιοχές.

Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης.

ΤΕΡΕΝΣ - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΙΚ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ ΣΙΜΟ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

ΘΕΜΑ : ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

Κύριε Υπουργέ,

Μία αξιοπρόσεκτη πρωτοβουλία πολλαπλής στόχευσης ανέλαβε η Τηλεόραση Μυτιλήνης, προκειμένου να επιλυθεί οριστικά το ραδιοφωνικό τοπίο στη Λέσβο, ιδιαίτερα σε μία περίοδο όπου σε πολλές περιοχές του νησιού, η τουρκική ραδιοφωνική ενημέρωση, μονοπωλεί, εκτοπίζοντας τους ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Σας μεταβιβάζω, συνοπτική επιστολή του ιδιοκτήτη της Τηλεόρασης Μυτιλήνης, Μανώλη Γιαννακέλου, όπως ακριβώς την έλαβα από τον τέως Βουλευτή και νυν επικεφαλής Πολιτευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Εκλογική Περιφέρεια της Λέσβου Σπύρο Γαληνό. 

Η επιστολή του κ. Γιαννακέλου, έχει ως εξής :

«Εδώ στη Λέσβο υπάρχει ένα ραδιοφωνικό τοπίο με πάρα πολλά προβλήματα.
Όταν κινηθούμε προς τη Νοτιοανατολική πλευρά του νησιού (Πλωμάρι) και θέλουμε να ακούσουμε ελληνικό ραδιόφωνο είναι φύσει αδύνατο, ενώ θα ακούμε τουλάχιστον 100 τουρκικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Βέβαια το ίδιο συμβαίνει και στη Βόρεια πλευρά του νησιού. Ακόμη και στο κέντρο της Λέσβου, όσοι ελληνικοί σταθμοί ακούγονται είναι παράνομοι.
Αυτά σας τα επισημαίνω διότι ως κέντρο εκπομπής ραδιοφωνικών σταθμών είναι για την Λέσβο ο Προφήτης Ηλίας- Μυτιλήνης. Αν εκπέμπουν μόνο από αυτό  το κέντρο το 80% του νησιού δεν θα ακούει  τοπικό  ελληνικό ράδιο, παρά μόνο τούρκικο ράδιο.
Κατά καιρούς αρκετοί χρησιμοποίησαν άλλο κέντρο εκπομπής, (στον Όλυμπο) και αυτή τη στιγμή ήδη μοιράζονται πρόστιμα της τάξεως των δεκαεννέα χιλιάδων ευρώ (19.000) από την Ε.Ε.Τ.Τ. Αν λοιπόν θέλει η Ε.Ε.Τ.Τ να ακούει το 80% του νησιού τούρκικα τότε να μας το αναφέρει.
Η λύση μπορεί να δοθεί και μάλιστα χωρίς έξοδα εάν ως κέντρο εκπομπής του νησιού οριστεί ο Όλυμπος με συγκεκριμένο  διάγραμμα  ακτινοβολίας και ισχύ, μια δεύτερη συχνότητα ως δευτερεύον κέντρο εκπομπής με συγκεκριμένο διάγραμμα και πολύ μικρή ισχύ εκπομπής, ώστε να είναι μόνο για την πόλη της Μυτιλήνης, το ίδιο μπορεί να γίνει και στο Πλωμάρι και μάλιστα να εργάζονται στην ίδια συχνότητα της Μυτιλήνης.
Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει η κάλυψη του 80% με ελληνικούς τοπικούς σταθμούς.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και περισσότερα στοιχεία».

Κατόπιν τούτων, ερωτάσθε κ. Υπουργέ :

1. Ποια μέτρα προτίθεστε να λάβετε προκειμένου να επιλυθεί οριστικά το ραδιοφωνικό τοπίο στη Λέσβο; Θα κάνετε αποδεκτή την πρόταση της Τηλεόρασης Μυτιλήνης;

2. Ως πότε οι κάτοικοι ενός ακριτικού ελληνικού νησιού, στρατηγικής σημασίας όπως η Μυτιλήνη θα γίνονται δέκτες της τουρκικής προπαγάνδας μέσω των ραδιοφωνικών σταθμών της γείτονος;

3. Θα σταματήσει επιτέλους η ΕΕΤΤ τη φαρσοκωμωδία με την έκδοση προστίμων στους ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς που χρησιμοποιούν άλλα κέντρα εκπομπής όπως ο Όλυμπος; Δεν κατανοεί ότι έτσι δίνει το τελικό χτύπημα στην εγχώρια ενημέρωση;

4. Προτίθεστε να εκδώσετε Υπουργική Απόφαση, βάσει της οποίας θα δίνεται η δυνατότητα στην ΕΕΤΤ να διαμορφώνει το ραδιοφωνικό τοπίο με δευτερεύουσα συχνότητα μικρής ισχύος προκειμένου να εξυπηρετούνται οι παραμεθόριες περιοχές;

Ο Ερωτών Βουλευτής

Τέρενς - Νικόλαος Κουίκ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου