Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ : Είσοδο στις Στρατιωτικές Σχολές χωρίς τον περιορισμό του ελληνικού Γένους προβλέπει η προκήρυξη...


Με περαιτέρω μείωση των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές των Ένοπλων Δυνάμεων κατά 30% και χωρίς να υπάρχει τελικά ως βασική προϋπόθεση εισαγωγής το Ελληνικό γένος δημοσιεύεται η προκήρυξη για το ακαδημαϊκό έτος 2013 - 2014 (οι θέσεις θα βγουν με συμπληρωματική προκήρυξη τις επόμενες ημέρες) και είναι σαφές ότι η κυβέρνηση υποχώρησε στις πιέσεις της Αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ.

Με τη νέα αυτή μείωση θα μπουν στις στρατιωτικές σχολές 55% λιγότεροι νέοι απ’ όσους εισήχθησαν το 2010. Γεγονός που σύμφωνα με επιτελείς του Πενταγώνου δημιουργεί μείζον θέμα για τη μελλοντική στελέχωση καίριων θέσεων στο Στράτευμα.

Διαλύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις δήθεν για δημοσιονομικούς λόγους γιατί θέλουν τη χώρα ανυπεράσπιστη, αδύναμη και υποταγμένη. Είναι ενδεικτικό πώς για τη μείωση των εισακτέων δεν προηγήθηκε καμία απολύτως μελέτη που να συναρτά τους εισακτέους με τη μελλοντική επιχειρησιακή δομή του Στρατεύματος.

Σε λίγα χρόνια δηλαδή, οι πιλότοι αεροσκαφών, οι κυβερνήτες πολεμικών πλοίων και οι διοικητές μονάδων των πρόσω του Στρατού θα είναι είδος προς εξαφάνιση, δεδομένου και των μαζικών παραιτήσεων που υποβάλλονται για λόγους οικονομικούς και συνταξιοδοτικούς.

Την ίδια στιγμή, η τρόικα και αυτοί που την κατευθύνουν, σε συνεργασία με τους εδώ ανθέλληνες υπαγορεύουν και την αλλοίωση του στελεχιακού δυναμικού των Ένοπλων Δυνάμεων. Δεν δέχθηκαν την επαναφορά του Ελληνικού γένους ως απαραίτητη προϋπόθεση εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές.

Τροπολογία που έφεραν 84 βουλευτές της Ν.Δ. ζητώντας την επαναφορά του γένους για λόγους εθνικής ασφάλειας, στηρίχθηκε από τη Χρυσή Αυγή και τους Ανεξάρτητους Έλληνες και έβρισκε απόλυτα σύμφωνη τη στρατιωτική ηγεσία, τελικώς δεν πέρασε γιατί αντέδρασαν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ. με απίστευτη επιχειρηματολογία. Το μόνο που δεν είπαν είναι να μπουν ελεύθερα λαθρομετανάστες στην Ευελπίδων, την Ικάρων και τη Ναυτικών Δοκίμων.

Ο κ. Σαμαράς έρμαιος της… συνοχής της κυβέρνησης έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς Βενιζέλου και Κουβέλη, γνωρίζοντας πώς ήδη το 7% των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές δεν είναι Έλληνες στο γένος.

Το θέμα των Ενόπλων Δυνάμεων θα το βρούμε σύντομα μπροστά μας, μην ξεχνάμε ότι εμείς θέλουμε να οριοθετήσουμε ΑΟΖ. 


ΣΧΟΛΙΟ
Είναι ή δεν είναι εσχάτη προδοσία αυτή η... παράλειψη;

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου