Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Ο Παπανδρέου έστειλε το ίδιο υπόμνημα!

papandreou

Mία σύντομη επιστολή, στην οποία επισύναψε το υπόμνημα που έχει ήδη στείλει, απέστειλε ο Γιώργος Παπανδρέου στην Προανακριτική Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ.

Ο κ. Παπανδρέου είχε κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση από την Επιτροπη, ωστόσο, ο ίδιος τονίζει στην επιστολή του πως ό,τι είχε να καταθέσει το κατέθεσε με το υπόμνημα που απέστειλε την περασμένη εβδομάδα και πως δεν έχει κάτι άλλο να προσθέσει.

Υπενθυμίζεται ότι στο τετρασέλιδο υπόμνημα του ο Γιώργος Παπανδρέου, δίνει έμφαση στις προσπάθειες που κατέβαλε ο ίδιος και η κυβέρνησή του για την καταπολέμηση της διαφθοράς, ενώ δηλώνει ότι ποτέ δεν ενημερώθηκε για το περιεχόμενο της λίστας Λαγκάρντ.

«Δεν ενημερώθηκα ποτέ ούτε ζήτησα να ενημερωθώ για το περιεχόμενο ή για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα αναφορικά με τη λίστα», τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο κ. Παπανδρέου δεν κάνει αναφορές ούτε σε ημερομηνίες ούτε σε ονόματα, με εξαίρεση το όνομα της μητέρας του Μαργαρίτας, προειδοποιώντας ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Η Επιτροπή είχε καλέσει τον πρώην Πρωθυπουργό να καταθέσει αυτοπροσώπως και τώρα συνεδριάζει για να καθορίσει τη στάση της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δεν θα επιμείνουν να προσέλθει στην Προανακριτική ο Γιώργος Παπανδρέου.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου