Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Καμμένος : Η κυβέρνηση είπε ψέματα στον ελληνικό λαό

kammenos12

Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και των τριών κομμάτων που την στηρίζουν, με αφορμή τις εξελίξεις στο θέμα των δημοσίων υπαλλήλων, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος με δήλωσή του κατά την διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων της νεολαίας για το συνέδριο του κόμματος.

Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε την κυβέρνηση και τους κυβερνητικούς εταίρους, τονίζοντας ότι είπαν «ψέματα στον ελληνικό λαό προεκλογικά» και υποστήριξε ότι οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων θα φτάσουν σε βάθος χρόνου στις 150 χιλιάδες.

Οι κυβερνητικοί εταίροι «λέγοντας ψέματα στον ελληνικό λαό για όλα αυτά που υποσχέθηκαν πριν από τις εκλογές, προχωρούν στην τήρηση της υπογραφής τους απέναντι στην τρόικα» είπε συγκεκριμένα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Κατά τον κ. Καμμένο «οι 15.000 απολύσεις αυτού του χρόνου θα οδηγήσουν στην εφαρμογή των απολύσεων 150.000 οικογενειών, γιατί ο απολυμένος δεν είναι δημόσιος «κακός» υπάλληλος, είναι ένας οικογενειάρχης που συντηρεί την οικογένειά του».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε χαρακτηριστικά, ότι θα προστεθούν επιπλέον 150.000 οικογένειες στην ανεργία, «στην ανεργία που μπαίνουν κάθε μέρα ιδιωτικοί υπάλληλοι, μικρομεσαίοι επαγγελματίες, στη διάλυση της χώρας που έχει επιφέρει η ξένη τρόικα, σε εφαρμογή της πολιτικής που εφαρμόζει η εσωτερική τρόικα, ο κ. Σαμαράς, ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Κουβέλης».

Τέλος επισήμανε ότι το κόμμα του ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα, προκειμένου -όπως είπε- «να δώσουμε με την εθνική μας πρόταση ελπίδα στον ελληνικό λαό».


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου