Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή, 12 Μαΐου 2013

Κυριακή 12/5/2013 - Η γιορτή της Μητέρας...


Σήμερα είναι η γιορτή της Μητέρας

Του ανθρώπου που μας έφερε στον κόσμο και θα κάνει ΠΑΝΤΑ ότι είναι δυνατόν για να μην πάθουμε το παραμικρό.

Όσοι έχουμε την τύχη να έχουμε τη μητέρα μας ακόμα κοντά μας πρέπει να αισθανόμαστε πολύ τυχεροί στη ζωή μας.

Όσοι έχουν χάσει τη μητέρα τους ξέρουν πόσο μεγάλος πόνος είναι να μην έχεις αυτό το αγαπημένο πρόσωπο να σου δώσει ένα χάδι και να σου πει μια κουβέντα σε μια δύσκολη στιγμή σου.

Ότι κι αν συμβαίνει (είτε ζει η μητέρα σας είτε έχει φύγει από κοντά σας) πηγαίνετέ της ένα λουλούδι σήμερα.

Να είστε απόλυτα σίγουροι ότι όπου και αν είναι θα πάρει πολύ μεγάλη χαρά.

Μην την ξεχνάτε ΠΟΤΕ γιατί αυτή δεν σας ξεχνάει ακόμα κι αν έχει φύγει από αυτό τον κόσμο.

Χρόνια πολλά ΜΑΜΑ να είσαι πάντα καλά και σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έχει δώσει στη ζωή μου.

Η ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΘΥΣΙΑ
ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΑΝΑ...!!!!

Η μητέρα του είχε μόνο ένα μάτι. Ντρεπόταν γι αυτήν, κι ώρες - ώρες την μισούσε.


Η δουλειά της ήταν μαγείρισσα στη φοιτητική λέσχη. Μαγείρευε για τους φοιτητές και τους καθηγητές για να βγάζει τα έξοδά τους.
 
Δεν ήθελε να του μιλάει, για να μην μαθαίνουν ότι είναι παιδί μιας μητέρας.με ένα μάτι, μονόφθαλμης.

Οι φοιτήτριες έφευγαν γρήγορα, όποτε την έβλεπαν να βγαίνει για λίγο από την κουζίνα κι έλεγαν πως δεν άντεχαν το θέαμα και πως τους προκαλούσε μια ανυπόφορη ανατριχίλα.

Μα, από μικρός είχε πρόβλημα με την εικόνα της μητέρας του! Μια μέρα όταν ακόμη πήγαινε στο Δημοτικό, πέρασε αυτή στο διάλειμμα να του πει ένα 'γεια', ένιωσε πολύ ταπεινωμένος!

Πως μπόρεσε να του το κάνει αυτό, αναρωτιόταν. Την αγνόησε. Της έριξε μόνο ένα βλέμμα όλο μίσος κι έτρεξε μακριά! Την επόμενη μέρα ένας από τους συμμαθητές του φώναξε :

"Εεεεε, η μητέρα σου έχει μόνο ένα μάτι!" Ήθελε να πεθάνει! 'Ήθελε να εξαφανιστεί! Και όταν γύρισε σπίτι του, της είπε :

"Άν είναι όλοι να γελάνε μαζί μου εξαιτίας σου, τότε καλύτερα να πεθάνεις!"

Αυτή δεν του απάντησε.

"Δεν μ' ένοιαζε τι είπα ή τι αισθάνθηκε, γιατί ήμουν πολύ νευριασμένος" έλεγε πολλά χρόνια μετά σ' ένα φίλο του." Ήθελα να φύγω από κείνο το σπίτι και να μην έχω καμία σχέση μαζί της. 

'Ετσι ... για να με βοηθάει. Δεν μπορούσε να πάει κάπου άλλού; διάβασα πάρα πολύ σκληρά με σκοπό να φύγω μια μέρα μακριά της για σπουδές.

Και τα κατάφερα. Μα λίγο μετά ήρθε κι έπιασε αυτή τη δουλειά στη φοιτητική λέσχη. Αργότερα παντρεύτηκε! Αγόρασε δικό του σπίτι.

Έκανε δύο παιδιά κι ήταν ευχαριστημένος με τη ζωή του, τα παιδιά του, τη γυναίκα του και τη δουλειά του. Και για τη μάνα του, τσιμουδιά σε κανένα!

Μια μέρα - μετά από χρόνια απουσίας, όπως ο ίδιος ήθελε - η μητέρα του πήγε να τον επισκεφτεί. Δεν είχε δει από κοντά τα εγγόνια της.

Και μόλις εμφανίστηκε στη πόρτα, τα παιδιά του άρχισαν να γελάνε. Έξαλλος αυτός επειδή είχε πάει χωρίς να του το ζητήσει και χωρίς να τον προειδοποιήσει, της φώναξε :

"Πώς τολμάς να έρχεσαι ξαφνικά εδώ στο σπίτι μου και να τρομάζεις τα παιδιά μου; Βγές έξω! Φύγε!."

Η μητέρα του απάντησε γαλήνια :

"Αχ, πόσο λυπάμαι Κύριε! Μάλλον μου δώσανε λάθος διεύθυνση!"

Κι εξαφανίστηκε, χωρίς να καταλάβουν τα μικρά, πως ήταν η γιαγιά τους. 

Πέρασαν χρόνια και μια μέρα έλαβε μια επιστολή - πρόσκληση για τη σχολική συγκέντρωση της τάξης του από το Δημοτικό σχολείο που θα γινόταν στην πόλη που γεννήθηκε! Είπε ψέματα στη γυναίκα του, ότι θα έκανε ένα επαγγελματικό ταξίδι και πήγε.
Όταν τελείωσε η συγκέντρωση των συμμαθητών, πήγε στο σπίτι που μεγάλωσε, μόνο και μόνο από περιέργεια. Οι γείτονες του είπαν ότι η μητέρα του είχε πολύ πρόσφατα πεθάνει.

Δεν έβγαλε ούτε ένα δάκρυ στο άκουσμα του θανάτου της μάνας του. Του έδωσαν ένα γράμμα που είχε αφήσει γι' αυτόν.

Έγραφε :

"Αγαπημένε μου γιε, σε σκέφτομαι συνέχεια.
Λυπάμαι που ήρθα σπίτι σου και φόβισα τα παιδιά σου...
'Εμαθα ότι έρχεσαι για τη σχολική συγκέντρωση κι ένιωσα πολύ χαρούμενη. 
Αλλά φοβάμαι ότι μπορεί να μην είμαι σε θέση να σηκωθώ από το κρεβάτι για να έρθω να σε δω, έστω κι απ' την πόρτα. 
'Εγραψα αυτό το γράμμα να στο δώσουν αν δεν με προφτάσεις. Στεναχωριέμαι που σε έφερνα σε δύσκολη θέση και ντρεπόσουν για μένα τη μονόφθαλμη. Αλλά, βλέπεις, όταν ήσουν πολύ μικρός, είχες ένα πολύ σοβαρό ατύχημα κι έχασες το μάτι σου. Δεν μπορούσα να σκεφθώ ότι θα μεγαλώσεις και θα ζήσεις με ένα μάτι.
Έτσι, σου έδωσα το δικό μου. 'Ημουν τόσο περήφανη που ο γιος μου θα έβλεπε τον κόσμο με τη δική μου βοήθεια, με το δικό μου μάτι, αψεγάδιαστος...

Έχεις πάντα όλη την Αγάπη μου! Η μητέρα σου.

Related Posts :2 σχόλια:

 1. Ρωσικό πολεμικό πλοίο σε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Ισραήλ !!!!!!! ( μα τι παιχνίδια παίζονται ;;;)
  From HEIL GAP (or mind the GAP)

  http://heilgap.blogspot.com/2013/05/blog-post_5927.html

  και πολλα αλλα καινουργια οπως αυτο που πρεπει τουλαχιστον να το δειτε :

  Δεν υπάρχουν λόγια ...

  From HEIL GAP ( or mind the GAP)

  http://heilgap.blogspot.fr/2013/05/blog-post_15.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γαλλία: Το κοινοβούλιο Ψήφησε για την Κατάργηση της λέξης «φυλή», από τη Γαλλική νομοθεσία … ή … « η χαρά του alexis ».

  From HEIL GAP ( or mind the GAP )

  http://heilgap.blogspot.de/2013/05/alexis.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή