Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013

Αύξηση 118% στη ΔΕΗ για την ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΠΑΤΗ των ΑΠΕ!


του Αυγερινού Χατζηχρυσού

ΔΕΗ δυστυχώς τα γράφει η olympia.gr από το 2009, ΔΕΗ : Θα πληρώσουμε το κόστος της "Πράσινης" Απάτης; Τελικά η κομπίνα με τα φωτοβολταίκά προχωράει καλά και κατάφεραν από το "Δωρεάν" ήλιο να δημιουργήσουν μια τρύπα 1,5 δις σε 30 μήνες !!!

Η κακή ΕΡΤ ήταν "χαράτσι" τα 4 € το μήνα που πήγαιναν στα ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ αλλά για τους ιδιώτες των "Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας" (ΑΠΕ) και τις Τράπεζες που έδωσαν τα ΠΡΑΣΙΝΟΔΑΝΕΙΑ κάνουν αυξήση 118% !!!

Δηλαδή το ρεύμα Οικιακής χρήσης (Χαμηλή Τάση) 20,80 ευρώ ανά μεγαβατώρα από 9,53 αύξηση… 118%.

Ανάπτυξη χωρίς φθηνή ενέργεια δεν γίνεται! Τι δεν κατάλαβες;

Από το 2010 μέχρι τον Ιούλιο του 2012 δημιούργησαν μια τρύπα 300εκ € και μέχρι το 2014 θα είναι 1,5 δις (olympia.gr 30/7/2012 Η Πράσινη Απάτη δημιούργησε στην ΛΑΓΗΕ έλλειμα 300 εκ. € ! Ελάτε γίδια να πληρώσετε!)

Γιατί κάποιος έξυπνος είχε την ιδέα να αγοράζει η ΔΕΗ πιο ακριβά από όσο πουλάει!

Ποιος θα τα πληρώσει; 
Μα εμείς!

Για κάποιους επιτήδειους η Κρίση είναι Ευκαιρία! 
Και μάλιστα ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

Όταν γράφαμε ότι η "Δωρεάν" ενέργεια του Ήλιου είναι πιο ακριβή από τον κακό λιγνίτη μας έλεγαν για "Πράσινη Ανάπτυξη".

Τώρα πληρώνουμε το Πράσινο Χαράτσι… 

"…..Η Αρχή επισημαίνει σχετικά ότι οι αναπροσαρμογές του ΕΤΜΕΑΡ «είναι αποτέλεσμα των προβλημάτων που εντοπίστηκαν στη διαδικασία ένταξης των διαφόρων τεχνολογιών ΑΠΕ στο ενεργειακό σύστημα της χώρας, και κυρίως της ραγδαίας διείσδυσης στο σύστημα των φωτοβολταϊκών συστημάτων». Σημειώνει ωστόσο ότι η επιβάρυνση των καταναλωτών σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία δεν μπορεί να συνεχιστεί. Και καλεί όλους τους εμπλεκόμενους να βρουν εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να ανακοπεί η επιβάρυνση των καταναλωτών….." (ethnos.gr)


ΚΟΙΝΩΣ "ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΩΣΤΕ…"
Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου