Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013

41 ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


Τα χρεωκοπημένα έθνη διασώζουν τα άλλα χρεωκοπημένα έθνη με δανεικά χρήματα.

Αυτό το γύρο γύρο πότε θα σταματήσει κανείς δεν ξέρει. Τον Απρίλιο, 41 διαφορετικές χώρες είχαν ενεργές οικονομικές "ρυθμίσεις" με το ΔΝΤ.

Ορισμένες φορές ονομάζονται «διασώσεις» και μερικές φορές αποκαλούνται διαφορετικά, αλλά σε κάθε περίπτωση αφορούν τα δάνεια. Και τις περισσότερες φορές, αυτά τα δάνεια έρχονται με πολύ αυστηρές προϋποθέσεις.

Πρόκειται για μια μορφή «παγκόσμιας διακυβέρνησης» όπου οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν καν.

Για δεκαετίες, το ΔΝΤ ήταν σε θέση να χρησιμοποιεί τα χρήματα του ως ένας τρόπο να αναγκάσει τις αναπτυσσόμενες χώρες να τις κάνει ό, τι θέλει. Όμως, μέχρι αρκετά πρόσφατα, αυτό είχε ως επί το πλείστον γίνει μόνον με τις φτωχές χώρες.

Τώρα, όμως, ένας αυξανόμενος αριθμός πλούσιων κρατών στρέφονται στο ΔΝΤ για βοήθεια. Έχουμε ήδη δει Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία και Κύπρο να λαμβάνουν διασώσεις που εν μέρει χρηματοδοτούνται από το ΔΝΤ, η Ισπανία έχει λάβει ένα σχέδιο διάσωσης του τραπεζικού τομέα, και προβλέπεται ότι και η Ιταλία θα χρειαστεί ένα σημαντικό πακέτο διάσωσης εντός έξι μηνών. Πόσο καιρό μπορεί αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί πριν ολόκληρο το σύστημα καταρρεύσει;

Λοιπόν, αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσα χρήματα έχει ο δανειστής.

Επομένως από πού το Δ.Ν.Τ. να πάρει τα χρήματά του;

Το Δ.Ν.Τ. παίρνει τα χρήματά του από μια δέσμη εθνών που είναι απολύτως πνιγμένα στο χρέος τους.

Το Δ.Ν.Τ. χρηματοδοτείται από τα «πλούσια» έθνη που κυριαρχούν στην παγκόσμια οικονομία.

Αυτοί είναι οι πέντε μεγαλύτεροι χρηματοδότες του ΔΝΤ …

Ηνωμένες Πολιτείες - 16.75%
Ιαπωνία - 6,23%
Γερμανία - 5.81%
Γαλλία - 4.29%
Ηνωμένο Βασίλειο - 4.29%

Όμως, αυτές οι χώρες είναι οι ίδιες πρόβλημα. Οι ΗΠΑ έχουν χρέος ως ποσοστό του Α.Ε.Π. άνω του 100%.

Η Ιαπωνία έχει χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ άνω του 200%.

Η αλήθεια είναι ότι οι χώρες αυτές χρηματοδοτούν το Δ.Ν.Τ. με δανεικά χρήματα.

Οπότε τι θα συμβεί όταν οι συντελεστές ξεμείνουν από χρήματα και δεν μπορούν να συμβάλουν πια;

Σε όλο τον κόσμο, ένας αυξανόμενος αριθμός χωρών έχουν φτάσει στο Δ.Ν.Τ. για βοήθεια. Για παράδειγμα, την Πέμπτη μάθαμε ότι το Πακιστάν είναι έτοιμο να πάρει ένα νέο σχέδιο διάσωσης από το Δ.Ν.Τ. …

Και η νέα κυβέρνηση στην Αίγυπτο ελπίζει ότι η επανάσταση που μόλις συνέβη δεν θα σταματήσει τη ροή των κεφαλαίων του Δ.Ν.Τ. …

Η Πορτογαλία πρόκειται να χρειαστεί απεγνωσμένα τη βοήθεια του Δ.Ν.Τ. …

Όμως τι συμβαίνει όταν τα έθνη που χρηματοδοτούν κατά κύριο λόγο το Δ.Ν.Τ. αρχίσουν να ξεμένουν οι ίδιοι;

Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε μια πλήρης και συνολική οικονομική καταστροφή, το ίδιο και η Ιαπωνία. Ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης είναι ήδη σε πλήρη άνθηση οικονομικής ύφεσης, ακόμη και η Κίνα δείχνει σημάδια του προβλήματος.

Αν αποτύχουν τα "πλούσια" έθνη, πως θα βοηθήσουν τα "φτωχά" έθνη;

Απλά δεν θα τα βοηθήσουν! Θα ξεκινήσουν την οικονομική κατάρρευση, θα καταρρεύσει όλο αυτό το μπλόγκ Ευρώπη και Αμερική.

Η Αμερική είναι ένα πάμφτωχο κράτος που χρωστάει στην παγκόσμια τράπεζα η οποία παγκόσμια τράπεζα πήρε τα λεφτά μέσω των Κινεζικών τραπεζών της Λευκής αδελφότητας.


Πάμε σε παγκόσμιο κράτος με ένα νόμισμα, και μετά πάμε για κατάρρευση και του παγκόσμιου κράτους των πολιτικών, και θα έρθει ο παγκόσμιος σωτήρας που θα δώσει τα πάντα σε όλους με τον δίδυμο αδερφό του την εικόνα του θηρίου, τον κλώνο.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου