Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Filotomarius Kanapedatus θυμίσου : Όταν ο Σαμαράς έλεγε...

Filotomarius Kanapedatus θυμίσου: Όταν ο Σαμαράς έλεγε

…Λαέ μου, καλέ και ηγαπημένε, πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε ας κάνουμε μια μικρή αναδρομή στα λόγια συνέπειας των πολιτικών ανδρών που με την αρωγή σου βρίσκονται στους θώκους εξουσίας!

4 Ιουλίου 1993 : Ο Αντώνης Σαμαράς, πρόεδρος της ΠΟΛ.ΑΝ., στη Καθημερινή όπου ρητά και κατηγορηματικά ξεκαθαρίζει τα μελλοντικά του σχέδια :
''Δεν θα επιστρέψω στη Ν.Δ. και αν ακόμη αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες, έστω και αν με καλέσουν για να γίνω «αρχηγός» της''

Ιούνιος 2012 : Προεκλογική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, πρόεδρος της ΝΔ :
''Αποκλείω κάθε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. Συγκυβέρνηση θέλουν τριών ειδών συμφέροντα. Πρώτον το θέλει το ίδιο το ΠΑΣΟΚ για να πέσει στα μαλακά και για να μην ψάξουμε τις τεράστιες ευθύνες τους που μας έφεραν στο μνημόνιο. Νομίζουν ότι θα γλιτώσουν αλλά δεν θα γλιτώσουν. Δεύτερον τη συγκυβέρνηση τη στηρίζουν όλα εκείνα τα συμφέροντα κι όλες οι συντεχνίες που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα. Κι όσο το ΠΑΣΟΚ είναι στα πράγματα ακόμα και με δεύτερο ρόλο στη κυβέρνηση έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Τρίτον τη συγκυβέρνηση τη θέλουν όλες αυτές οι δυνάμεις μέσα ή έξω από την Ελλάδα που θέλουν μια κυβέρνηση αδύναμη και μια κυβέρνηση ελεγχόμενη''

23 Ιουνίου 2013 : Συνέντευξη Αντώνη Σαμαρά, διοικητής Α’ στο γερμανικό προτεκτοράτο, στο Βήμα της Κυριακής όπου δηλώνει ανοικτά την εκτίμησή του για την στάση που τηρεί ο κ. Βενιζέλος τονίζοντας :
«Και εγώ - όπως και ο κ. Βενιζέλος άλλωστε - θέλαμε και τη ΔΗΜ.ΑΡ. μέσα. Όχι στις «παρυφές», όχι «εντός, εκτός και επί τα αυτά». Όπως έχουν δείξει τα πράγματα ως τώρα, ο κ. Βενιζέλος είναι εταίρος πλήρους ευθύνης. Όχι κατά περίσταση. Και αυτό του το αναγνωρίζω 100%...»

Filotomarius Kanapedatus το παιχνίδι της εξουσίας καλά κρατεί στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας και των πολιτικών δηλώσεων. Οι διοικητάδες και οι πραγματευτάδες πιστοί στις πολιτικές τους εξαγγελίες οδηγούν το καράβι της διπτωματικής κυβέρνησης, μέσα από μια ιδιότυπη πρόβα τζενεράλε του μελλοντικού πολιτικού σχήματος, στην ορόσημη ημερομηνία των γερμανικών εκλογών.

22 Σεπτεμβρίου 2013 είναι η ημερομηνία σταθμός. Το γερμανικό σιωπητήριο θα λήξει το βράδυ της ίδιας μέρας με τα πρώτα αποτελέσματα. Την επομένη οι ντόπιοι επιστάτες θα ξέρουν αν έχουν κερδίσει χρόνο προκειμένου να προχωρήσουν με τις ευλογίες της θείας Άνγκελας. Η θεία Άνγκελα που προεκλογικά διακρίνεται από κοινωνικές ευαισθησίες. Είναι ευαίσθητη η Δωροθέα από την εποχή που δρούσε ως γραμματέας προπαγάνδας στην Ανατολική Γερμανία. Αυτή, λοιπόν, την ευαισθησία δείχνει τώρα προσευχόμενη για την ανεργία. Συγκέντρωσε μάλιστα όλους τους επιστάτες της Ε.Ε. στο Βερολίνο να μετέχουν στον ομαδικό εξορκισμό της ανεργίας μήπως τη δει να πέφτει. Πέφτοντας η ανεργία, η θεία ελπίζει να δει και τα ποσοστά της να ανεβαίνουν……

Προκειμένου να ανέβουν τα ποσοστά και προσευχές θα κάνει και εξορκισμό θα κάνει και νεύμα στον πιστό επιστάτη Τόνυ. Νεύμα που θύμισε άλλες εποχές. Εποχές Ανδρέα και Μιμής. Τότε το νεύμα είχε γίνει καθώς ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κατέβαινε από το αεροπλάνο. Τώρα έγιναν σε συνέδριο για την ανεργία.

Κάποιοι λένε ότι ήταν το νεύμα ενός έρωτα μεγάλου, άλλοι πάλι το νεύμα του αφεντικού στον υπάλληλο. Are you talking to me? απόρησε ο Τόνυ.

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δε το φανταζόταν. Πού είσαι Βαγγέλη να με δεις έλεγε χαρούμενος. Ο Βαγγέλης ήταν με το Γκίντο Βεστερβέλλε πίσω στο προτεκτοράτο και έβλεπε το χρέος βιώσιμο.

Στο προτεκτοράτο των Αθηνών βρισκόταν κι ο πρώην διοικητής Γ' Φώτης Κουβέλης, με το καλοκουρεμένο μουστακάκι του. Ο Φώτης που ένιωθε ως απατημένος σύζυγος. Βγήκε, λοιπόν, στα κανάλια να παραπονεθεί που οι άλλοι δυο διοικητές έπαιξαν μαζί του ''φτου και βγαίνω''. 12 μήνες χρειάστηκαν για να καταλάβει ο Φώτης το κυβερνητικό παιχνίδι των δυο παλιών του εταίρων και δευτερόλεπτα για να αποφασίσει να το εξομολογηθεί. Τα δευτερόλεπτα εκείνα που έβλεπε τα ποσοστά του κόμματος να κατρακυλούν.

Πριν την ελεύθερη πτώση, βέβαια, αλλά και μετά από την αποχώρηση τους από την τριπτωματική, τα στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ. το γιόρτασαν. Γιόρτασαν τα 3 χρόνια του κόμματος στο «Χυτήριο» στην Αθήνα όπου «κάηκε το πελεκούδι». Βουλευτές και στελέχη υπό τους ήχους του άσματος «Άναψε το τσιγάρο δωσ’ μου φωτιά» λικνίστηκαν στη πίστα. Σημαδιακός ο αριθμός 3 για τον Φώτη. 3 χρόνια το κόμμα, 3% στη δημοσκόπηση……

Τζάμπα λες η προσπάθεια στον Παπαδάκη; Θα παραμείνουν τα ίδια τα ποσοστά; Στην Αννίτα έπρεπε να βγεις Φώτη μου κι όχι στο Παπαδάκη, θα έπεφταν τα τηλεφωνήματα βροχή… τηλεφωνήματα έγραψα και σκέφτηκα υποκλοπές… τι τραβούν κι αυτοί οι κατάσκοποι. Ειδικά όσοι έχουν αναλάβει τους Έλληνες πολιτικούς. Με δυσμενή μετάθεση μοιάζει… με αγροτικό μοιάζει… με το πάει η τρέλα στα βουνά μοιάζει…

Κι ενώ η ΔΗΜ.ΑΡ. άρχισε να ανησυχεί -λόγω δημοσκοπήσεων- στο ΠΑΣΟΚ ανοίγουν σαμπάνιες. Ο Βενιζέλος ανέλαβε την αντιπροεδρία και το Εξωτερικών μεγαλεία, φρου φρου κι αρώματα, δεξιώσεις, πρέσβεις και σοκολατάκια, κυρίως σοκολατάκια παραγκωνίζοντας τον ωραίο Jim Avramopoulos. Ο Παναγιωτακόπουλος της Αριστερής Πρωτοβουλίας δεν άντεξε τόση δεξιά και του άδειασε του Βαγγέλη τη γωνιά. Παράλληλα ξεφορτώθηκε και τη Φώφη. Τόσο καιρό έψαχνε πως θα την απομακρύνει, τελικά την έστειλε στο Άμυνας. Τώρα η Φώφη είναι πρόβλημα του Jim.

Το κλίμα χαράς του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να συμμερίζεται κι ο Γιάννης - ορφανό του Σημίτη- Στουρνάρας. Μπορεί η τρόικα να είναι εδώ και να ζητάει αίμα, δάκρυα κι ιδρώτα, ο ίδιος όμως δεν ανησυχεί. Προς το παρόν δεν μιλούν για το δικό του αίμα, αλλά για το αίμα των ιθαγενών. Ούτως ή άλλως κάνει τα πάντα για να ματώσουν οι ιθαγενείς.

Ο Γιάννης, το τέκνο της Οξφόρδης νιώθει ευλογημένος αυτή τη περίοδο. Βλέπει τις πόρτες της πολιτικής να ανοίγουν διάπλατα. Το όνομά του ακούγεται στα ξένα κέντρα εξουσίας. Ό,τι κι αν γίνει με τη διπτωματική, ο Γιάννης ξέρει πως θα επιβιώσει την επόμενη μέρα. Είναι ένας από τους εκλεκτούς των αγορών.

Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα στο μικρό προτεκτοράτου του Ευρωπαϊκού Νότου ενώ στη παγκόσμια σκακιέρα οι αλλαγές έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας. Η ''αραβική Άνοιξη'' δεν ευδοκίμησε κι ένα διαφορετικό καλοκαίρι γεμάτο ένταση εξελίσσεται στο μαλακό υπογάστριο της Μεσογείου, την Αίγυπτο. Τακτικές της εποχής του ψυχρού πολέμου ξυπνούν μνήμες σε Ευρώπη και Αμερική. Παίκτες και κατάσκοποι ανασυντάσσονται την ώρα που στην Ελλάδα επαναλαμβάνεται για χιλιοστή φορά το επεισόδιο ''Δεν θα πάρετε τη δόση - Πεθάνατε''.

Η media- κη δημοκρατία καλά κρατεί!

Καλά κρατεί και βασιλεύει και ενισχύεται κι από δηλώσεις Γιαννάκη - το ορφανό του Σημίτη λέμε. Ο Γιάννης που θέλει να έχει λόγο για όλα. «Θα ήμασταν σαν την Αίγυπτο εάν χρεοκοπούσαμε και βγαίναμε από το ευρώ, όπως υποστήριζαν κάποιοι», δήλωσε λιτά, κοφτά και κατηγορηματικά.

Ξέχασε να μας πει πως θα στερέψουν οι βρύσες από νερό, ο ήλιος θα δύει από την Ανατολή, το φεγγάρι θα πάψει να υπάρχει και θα έρθει ο Αντίχρηστος.

Από Σεπτέμβρη να δούμε που θα αλλάξει ο χάρτης της media- κης δημοκρατίας τι άλλο θα ακούσουμε! Μέχρι τότε… αναμείναμε στο ακουστικό μας.

Σας φιλώ γλυκά!


Η Οχιά η διμούτσουνη όπως λέμε διπτωματική !

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου